Crypto Market Daily (1,8) | Fundamentals økte sterk rebound av BTC, motstanden ovenfor kan sees til $ 8 800.

BTC evigvarende kontrakt

Nivåkarakter1H-bullish

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, som det jeg fortalte de siste dagene, endres timenivåoppgangen til en daglig rebound for øyeblikket, som vi kan se på diagrammet at kjøpsvolumet er utvidet mye når du bryter $ 7700 og $ 7850, betyr dette at styrken til okser er sterk, tilliten til bullish blir høyere. Motstand på $ 8200 brøt også i løpet av en kort periode, og denne bruddet har også fulgt med en stor mengde volum.

Investorer bør minne om at før et tydelig baishesignal vises, har den åpenbare motstanden ovenfor omtrent $ 8800, denne motstanden vil ikke være effektiv i denne tilstanden, og bør legge merke til at stopptap fortsatt må settes i et trygt område for å presentere fallende på grunn av at store mengder lønnsomme midler etterlates.

Nivåkarakter1D – konsolidering

I går fortsatte BTC pumpen med stort kjøpsvolum etter en kort tilbakeringing på $ 7 750 støtte, og testet nå $ 8,460 etter bare bare to timers tilbakeringinger.

Begge de to gjennombruddene for viktige motstandsnivåer i løpet av dagen ledsages av store mengder volum, og varigheten av tilbakeringingen er kort, noe som betyr at den nåværende lange mengden midler er i en relativt rik tilstand, den bullish stemningen blir gradvis varm opp. OKEx-analytiker Neo mener at den fortsatte tilstrømningen av midler til en viss grad har hatt fordeler av grunnleggende faktorer. Iran-U.S. Konflikt har ført til internasjonale spenninger og markedets risikoaversjon har blitt gjenopptatt, og sikringsmidler har generelt steget selv om kallet til “digitalt gull” til BTC ikke er tillatt, ifølge meninger fra nåværende markedsaktører har BTC blitt ansett som en sikring ressurs. Økningen nådde imidlertid det nåværende nivået med deltakelse av en stor mengde midler i feltet, da noen okser fremdeles betraktet nærheten til $ 6400 ~ $ 6 800 som en langsiktig bunn. Det er nettopp på dette tidspunktet at de grunnleggende faktorene tjener som en katalysator for å gjøre denne returen mer enn forventet. Fra perspektivet til diagrammet kan investorer legge merke til den øvre motstanden til rundt 8 800 dollar.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 8460 Middels langsiktig motstand$ 8630

Kortsiktig støtte$ 8150 støtte på mellomlang sikt$ 8010

ETH evigvarende kontrakt

Nivåkarakter 4H-bullish


Dette er 4-timers diagrammet til ETH, det er åpenbart at pumpeområdet og styrken blir svak for øyeblikket, det kan ikke følge BTC for å bryte den avgjørende motstanden på rundt $ 148, den lange øvre skyggen indikerer at det er mange som selger posisjoner nær dette området. Gode ​​nyheter for oksene er at kjøpsvolumet til hver pumpe blir større nylig.

ETH trenger en periode med konsolidering hvis en ny high kan opprettes som er over $ 148 ~ $ 150. Samtidig bør investorer bry seg mer om støtteeffektiviteten til MA (30). Hvis prisene bryter det, kan $ 140 støtteområde testes på kort sikt. 4-timers trend vil ikke svinge mye uten stort volum.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 145 motstand på mellomlang sikt$ 150

Kortsiktig støtte$ 142,5 støtte på mellomlang sikt$ 140

XRP evigvarende kontrakt

Nivåkarakter4H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: På 4-timersnivå har XRP falt fra den nye høyden, som er på $ 0.2255, og følgende tilbakering ble en gang dumpet under bunnstøtten i det første intensive handelsområdet til $ 0,2106. Selv om en rebound fortsatte de neste timene, har prisen ikke kommet tilbake til det siste høydepunktet, bare berørt $ 0,2185 og falt deretter igjen. Volumdiagram viser oss at kjøpsvolumet blir svakt og salgsvolumet blir sterkere for øyeblikket, men gode nyheter er at salg fortsatt er mindre enn å kjøpe, og at følelsene i markedet blir varmere på grunn av økningen i BTC.

Investorer bør ta hensyn til støtteområdet mellom $ 0,20 ~ $ 0,21 i løpet av dagen, det kan føre til at den øvre kanten av det andre intensive handelsområdet vil bli testet. Ellers kan rebound fortsette å teste $ 0.2255 og deretter $ 0.2325.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 0.2185 Middels langsiktig motstand: $0.2255

Kortsiktig støtte: $0.2105 Medium-term Support :$0,2070

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map