Crypto Market Daily (1,9) | Øvre plass er nylig begrenset, stabiliser på $ 7750 ~ $ 7850 kan ha den siste returen

BTC evigvarende kontrakt

Nivåkarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, etter å ha opprettet en ny høyde på $ 8460, har prisen falt under $ 8000 for øyeblikket.

Fra diagrammet kan vi se at en times bevegelige trend tar form på hodet og skulderen. Dette skjemaet betyr alltid at et trinns tilbakesprang eller pumpe går til slutten. Som jeg markerte på diagrammet, er tilbakeslaget for tilbakeringing (skulder 2) lavere enn den første (skulder 1). Dette betyr at neste rebound vil være svakere enn den andre. Etter at prisen brøt under MA (60), vil dette glidende gjennomsnittet bli en motstand når rebound skjer.

Investorer bør ikke være for optimistiske med hensyn til neste rebound, siden kjøpsvolumet ikke er så sterkt som tidligere. Mange lønnsomme stillinger begynte å selge tellere gradvis. Investorer bør være mer oppmerksomme på den fallende risikoen.

Nivåkarakter1D – konsolidering

Fra det daglige diagrammet kan vi se at BTC har tilbakekalling for nesten 70% av returen, og dette er til en viss grad at denne daglige reboundstyrken blir svak, og gode nyheter for okser er at MA (90) kan være en effektiv støtte på kort sikt, hvis prisen stabiliserer seg på den til helgen. Trend har fortsatt sjansen til å starte neste rebound, men den øvre plassen vil være begrenset rundt $ 8500 ~ $ 8600.

Påminn investorer om at markedet etter denne returen trenger tid til å konsolidere rebound og tilbakeringing. Dermed er det ikke et godt valg å gå inn hvis trenden kommer i konsolidering. Vent på en bunn eller topp kan være en god ide å komme inn.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 8020 Middels langsiktig motstand$ 8130

Kortsiktig støtte$ 7850 støtte på mellomlang sikt$ 7750

ETH evigvarende kontrakt

Nivåkarakter 4H-konsolidering

Dette er 4-timers diagrammet for ETH, prisen klarte ikke å stabilisere seg på MA (30) og brøt under i løpet av dagen. Nå er $ 138 midlertidig en effektiv støtte. Trenden går mot slutten av returen som vi kan se fra kjøpsvolumet, før dette rebound-stadiet var ETH i en svak trend, og etter at kjøpepengene er begrenset og overskuddsmidler som forlater markedet, vil ikke $ 138 sterk støtte i det øyeblikket. Det er stor mulighet for at ETH finner glidende gjennomsnitt for å søke støtte som inkluderer MA (60), MA (90) og til og med MA (180).

Investorer bør huske at hvis den øvre trendlinjen ikke kan brytes, vil ETH ha sjansen til å bryte $ 138 ~ $ 140 igjen og å teste $ 150. På kort sikt, hvis prisen stabiliserer seg på $ 138, kan prisen teste $ 145 først.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 141,6 Middels langsiktig motstand$ 145,3

Kortsiktig støtte$ 138 støtte på mellomlang sikt$ 135

XRP evigvarende kontrakt

Nivåkarakter4H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: På 4-timers nivå har XRP falt under $ 0,2105 støtteområde, som er den nedre kanten av forrige motintensive sone. Dette betyr at salgsvolumet blir sterkere og volumindikatoren viser at, og nå har MA (30) også blitt brutt uten støtte, bør investorer være oppmerksomme på mellom- og langsiktige sykluser av glidende gjennomsnitt. Blant dem vil MA (180) være den første effektive støtten, siden den nylige øvre kanten av sjokksonen også er nær her, vil området mellom $ 0,1975 ~ $ 0,2000 være det sterkeste støtteområdet nylig.

Investorer bør legge merke til at hvis prisen kan stabilisere seg nær $ 0.2000, kan det ha en god sjanse til å tjene et rebound-fortjeneste, men den øvre plassen vil være rundt $ 0.2100, ikke vær så grådig for øyeblikket, konsolideringstrend vil muligens vises etter at tungt volum over.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 0,2075 Middels langsiktig motstand: $0,2107

Kortsiktig støtte: $0.1990 Medium-term Support :$0,1974

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map