Crypto Market Daily (2,12) | Fokus på $ 10200 og $ 10500 av BTC, trenden kan komme inn i et stort nivå av tilbakeringing eller bullish

BTC evigvarende kontrakt

Nivåkarakter1H-bullish

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, som diagrammet viser, ble $ 9700 det effektive støttenivået og prisen avsluttet tilbakeringingen der, og deretter startet neste bullish fase.

I løpet av dagen steg BTC nesten til $ 10500 og falt deretter, nå beveger den seg fortsatt i sjokkområdet mellom $ 10200 og $ 10500.

Faktisk er det nesten to forhold for fremtiden, som jeg markerte på bildet, retning 1 og 2. Retning 1 betyr at den bullish styrken og markedsfølelsene vil holde seg på et høyt nivå, og etter en kortsiktig konsolidering kan prisen gå i stykker $ 10500 til neste motstand rundt $ 10930. Retning 2 betyr at pumpen i går kveld og i dag er oksens siste styrke, det kan komme tilbake til tilbakeringing umiddelbart i fremtiden. Investorer bør ta hensyn til støttenivået på $ 10200 og motstanden på $ 10500. Husk at selv om pause på $ 10500 ikke betyr at det er en gyldig pause, vent på tilbakeringingen kan stabilisere seg på $ 10500, så kan du gå inn.

Nivåkarakter4H – bullish

Fra 4-H-diagrammet kan vi se at det er mulig at trenden ankommer slutten av 5. bølge til dette bullish stadiet, ettersom den bullish følelsen og styrken er sterk, ble denne ledelsen den 5. bølgen en forlengelsesbølge. Derfor delte jeg denne bølgen i 5 subbølger, nå kommer den siste av subbølgene til slutten, dette betyr at tilbakeringingsmuligheten hvis den er stor enn før.

Imidlertid, hvis prisen fortsatt stabiliserer seg på $ 10200, betyr det at følelsen på markedet er veldig høy og kanskje ikke vil ha tilbakeringing hvis det bullish volumet er på et godt nivå.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 10050 Motstand på mellomlang sikt$ 10930

Kortsiktig støtte$ 10200 støtte på mellomlang sikt$ 9700

ETH evigvarende kontrakt

Nivåkarakter 1D-bullish

Dette er 1-DAG-diagrammet til ETH, fra den nylige trenden, er ETH en av de sterkeste myntene i disse dager, forskjellig fra BTC, det bullish volumet i dette stigende stadiet er fortsatt på et relativt godt nivå, denne typen bullish kan bie sett på som en sunn bullish trend.

Den sterke bullish energien betyr at plutselig fallende eller stort tilbakeringingsnivå er vanskelig å skje i det siste øyeblikket, slik at investorer kan legge merke til støttenivået på $ 230 på kort sikt, da det er det første effektive. Den øvre motstanden er rundt $ 260 ~ $ 265 ettersom det er halsen på hodet og skuldermønsteret i midten av 2019. Jeg tror at prisen ikke vil bryte der direkte på kort sikt, ettersom markedet alltid vil komme tilbake til rasjonelle og mønstre vil korrigere i det øyeblikket.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 260 motstand på lang sikt$ 265

Kortsiktig støtte:$ 230 støtte på mellomlang sikt225 dollar

BSV kvartalskontrakt

Nivåkarakter4H-bullish

OKEx BSV kvartalskontrakt: Selv om BSV brøt $ 400 fra i går kveld, falt den fra toppen umiddelbart i løpet av dagen, og nå blir prisen undertrykt av $ 395 igjen.

Jeg tror at uten markedspumpen i går kveld har BSV nesten ingen sjanse til å bryte $ 395 da det bullish volumet går til et laveste nivå, og et faktum for å bevise min mening er at pumpeområdet til BSV er nesten det verste blant altcoins , og bare BSV falt under det gjennomtrengelige motstandsnivået, dette indikerer oksens svakhet.

Imidlertid, i følelser av det irrasjonelle markedet, kan de fleste mynter fortsette å stige, men bare forskjellen på styrken. Når markedet går tilbake for å konsolidere seg, kan BSV begynne å falle og gå inn i en mellomtids tilbakekallingstrend, investorer bedre fokus på $ 350 kan være en effektiv støtte eller ikke i den tilstanden.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 395 Middels langsiktig motstand: $406

Kortsiktig støtte: $375 Medium-term Support :$360

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map