Crypto Market Daily (2.13) | Bullish sentiment er fortsatt høyt, og om det kan bryte gjennom $ 10 500 vil være nøkkelen til at BTC innleder neste stigningsrunde.

BTC evigvarende kontrakt

Nivåkarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet til BTC, som diagrammet viser, gikk trenden til slutt motsatt etter at de ikke klarte å bryte $ 10500 i løpet av dagen. Vi kan se tydelig at prisen nå bryter nedre kant av den oppadgående konsolideringskanalen, dette betyr at den kortsiktige stigende trenden er brutt, og dette er den andre tilstanden jeg har fortalt i går.

Nå bør investorer fokusere på effektiviteten til støtteområdet på $ 10200. Hvis prisen kan stabilisere seg i dag og i morgen, kan $ 10500 testes igjen i helgen. Ellers er det neste lette støtteområdet mellom $ 10000 og $ 10050, sammenlign med dette nivået, $ 9700 kan bli sterkere hvis tilbakeringing ikke stopper på kort sikt.

Nyere salgsvolum når fremdeles ikke et relativt høyt nivå sammenlignet med kjøpsvolumet, og hvis salgsvolumet har et signal om å bli svakt, betyr det at rundt $ 10200 vil ha sjansen til å gå inn for investorer..

Nivåkarakter1D – bullish

Nylig har BTC midlertidig dukket opp stagflasjon etter å ha nærmet seg $ 10 500-nivå. I forhold til gjennombruddet på $ 10 200 motstandsnivå, har styrken til oksene sunket betydelig. OKEx-analytiker Neo mener at $ 10 500-nivå har blitt testet som en hard motstand og støtte flere ganger etter at bjørnemarkedet startet i juni i fjor, det er også det sterkeste motstandsområdet som BTC nylig har opplevd. Hvis prisen kan bryte gjennom og stå fast på $ 10 500, kan det bety en ny runde med oksemarked. Fra diagrammet viser jeg to forhold for den fremtidige trenden, tilstand 1 betyr en sterkere bullish styrke kan stoppe tilbakeringingen i nærheten av $ 10200, og begynn deretter neste bullish fase til $ 11000, tilstand 2 betyr at trenden trenger mer tid til å korrigere og rebound kan skje nær $ 10000 eller til og med $ 9700. En tilbakeringingsbunn ville være en god sjanse til å komme inn. Investorer blir minnet på at så lenge prisen ikke har falt under $ 10.200 og den aktive salgsadferden i fremtiden ikke er aktiv, indikerer det at den bullish trenden ikke har endret seg..

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 10050 Motstand på mellomlang sikt$ 10930

Kortsiktig støtte$ 10200 støtte på mellomlang sikt$ 9700

ETH Varig kontrakt

Nivåkarakter 1H-konsolidering


Dette er 1-timers diagrammet for ETH, selv om ETH også kommer inn i tilbakekallingsfasen, vil styrken være svakere enn BTC, faktisk er $ 280 motstandsområde det siste forsvaret til bjørnene, og bryter dette området kan prisen direkte berør $ 300 i fremtiden.

Imidlertid har det gått lenge at trenden ikke fikk noen korreksjon siden konsolidering av rundt 220 dollar. Tre ganger som ikke klarte å teste $ 276, betyr det at denne tilbakeringingen er nødvendig. $ 260 vil være det første effektive støttenivået i løpet av dagen. Hvis tilbakeringing trenger mer, kan prisen gå nedover for å teste $ 250.

Investorer bør minne om at på dette høye nivået av følelser i markedet vil denne tilbakekallingen ikke vare lenge, neste bullish fase vil komme hvis kjøpefondet er nok.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 276 Medium-term Resistance$ 280

Kortsiktig støtte$ 260 støtte på mellomlang sikt$ 250

BSV kvartalskontrakt

Nivåkarakter1H-konsolidering

OKEx BSV kvartalskontrakt: sammenlign med andre altcoins, BSV har indikert en relativt svak tilstand. $ 406 har ikke blitt testet to ganger i løpet av de to dagene, og nå følger BSV markedet for å avta og falt under motstanden på $ 380 for øyeblikket, ettersom vi kan se at den siste timen, den nedre skyggen av lysestaken en gang rørt $ 360 støtteområde så gikk prisen tilbake, dette betyr at støtte styrke der er sterk nok på kort sikt.

Jeg tror at prisen vil konsolidere mellom $ 360 og $ 380 i løpet av den neste dagen, og hvis okser begynner å generere etter konsolidering, vil $ 380 være enkle å bryte, og det er mulig å teste $ 406 igjen i fremtiden.

Påminn investorer om at trenden ikke vil endre seg til bearish før støttenivået på $ 350 er brutt.

Motstands- og støttenivå:

Kortvarig motstand: $ 380 Middels sikt: $406

Kortsiktig støtte: $360 Medium-term Support :$350

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map