Crypto Market Daily (2,6) | Konsolidering er nødvendig på slutten av denne uken, vær oppmerksom på det første støttenivået hvis markedet faller

BTC evigvarende kontrakt

Nivåkarakter4H-bullish

Dette er 4H-diagram over BTC, den bullish trenden stopper ikke etter konsolideringen i løpet av den siste hele uken. Faktisk, hvis vi forstørrer diagrammet, beveger prisen seg i den bullish kanalen nylig, og etter å ha brutt motstandsnivået på $ 9600, vises et signal om forlengelsesbølgen da pumpen i går kveld kan sees på som den tredje bølgen av den 5. større nivå bølge. Prisen møtte motstå $ 9750, sammenlign med den siste store pumpen, det bullish volumet denne gangen er åpenbart større, og denne tilstanden bekrefter den bullish 5-bølgeteorien.

I teorien beveger BTC seg i en kortsiktig tilbaketrekning, hvis trenden mottar støtte nær $ 9520, betyr bullish spådom er sterkere og trenden vil fortsette. Imidlertid indikerer MACD fortsatt en avvik i en periode, konsolidering kan skje ettersom markedet trenger konsoliderer pumpen. Investorer kan vente til prisen stabiliserer seg på $ 9500, og deretter vurdere å gå inn. Å bryte ned til $ 9000 er et annet signal om avslutningen på denne bullish scenen.

Nivåkarakter1D – bullish

Dette er det daglige nivådiagrammet til BTC, i en analyse i går, tror jeg alltid at trenden vil komme i tilbaketrekning på grunn av lavere volum. Imidlertid har tungt volum kommet om natten, noe som fikk prisen til å bryte det siste sjokkområdet mellom $ 9200 og $ 9600. Etter noen timer viste trenden at bruddet ikke var falskt, ettersom prisen fortsatt er stabil på $ 9600.

Fra den nylige markedsfølelsen kan trenden raskt bryte det øvre motstandsnivået etter en kortsiktig konsolidering. Personlig tror jeg fremdeles at det nåværende volumnivået ikke kan hjelpe pris med å bryte motstanden mellom $ 9800 ~ $ 10000. Den mulige spådommen er at trenden kan komme til å konsolidere rundt $ 9500 ~ $ 9600 i helgen, og deretter begynne neste pumpe neste 1 eller 2 uker.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 9700 Motstand på mellomlang sikt$ 9800

Kortsiktig støtte$ 9550 støtte på mellomlang sikt$ 9420

ETH evigvarende kontrakt

Nivåkarakter 4H-bullish


Dette er 4-timers diagrammet over ETH, det siste motstandsområdet er mellom $ 212 og $ 224. Trenden beveger seg på slutten av den tredje bullish bølgen, og nå er det på tide å gå inn i den fjerde konsolideringsbølgen.

MACD for ETH er sterkere enn BTC da den siste toppenergien er større enn den siste som diagrammet viser. Det er en utvidelse av en bullish trend, dette betyr at bunnen av tilbaketrekningen ikke vil være under $ 195, hvis break $ 195 betyr slutten på dette bullish stadiet.

Volumdata indikerer også at de kjøpende midlene vokser gradvis i disse dager. Investorer kan bare ta hensyn til slutten av tilbaketrekningen og å bedømme den fremtidige retningen med støttenivået.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand$ 212 Middels langsiktig motstand$ 224

Kortsiktig støtte$ 195 støtte på mellomlang sikt$ 184

XRP evigvarende kontrakt

Nivåkarakter4H-bullish

OKEx XRP evigvarende kontrakt: 4-timers nivå av diagrammet viser at XRP ikke klarte å teste $ 0,2840 motstandsområde i løpet av dagen, absolutt betyr det ikke at det er på tide å trekke tilbake. Gjennomgå historien til XRP, den vil alltid hausse når de fleste tekniske indacators viser at den vil slutte å pumpe.

Imidlertid blir kjøpsvolumet lavere denne gangen sammenlignet med pumpen i går kveld. Tilbakekalling er fortsatt en stor mulighet, ettersom investorer bør være mer oppmerksomme på støtteeffektiviteten på $ 0,2727, og ikke det samme med andre mynter, XRP vil alltid dumpe mer hvis kjøpsvolumet ikke kan øke. Sørg for at konsolidering kan stabilisere seg litt høyere enn $ 0,2727, så er det et godt tidspunkt å komme inn.

Motstands- og støttenivå:

Kortsiktig motstand: $ 0,2840 Middels langsiktig motstand: $0,2895

Kortsiktig støtte: $0.2727 Midtidsstøtte :$0,2620

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Å handle digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan resultere i tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map