Crypto Options Trading Strategy: Introduksjon til Long Straddle

Crypto Options Trading Strategy: Introduksjon til Long Straddle

Handel med opsjoner har blitt raskest voksende del av kryptoderivatområdet, takket være den raskt voksende institusjonelle interessen og diversifiserte utvalg av produkter som tilbys. Handlere og investorer på alle nivåer er nå i stand til å dra nytte av velprøvde strategier for spredning av opsjoner, som har blitt mye brukt i den tradisjonelle finansielle verden. Blant de forskjellige strategiene er lange straddles en av de mest effektive og ofte brukte, spesielt for en flyktig eiendel som Bitcoin (BTC).

Tidligere har vi fremhevet noen av fordelene med opsjonshandel over futures, og dekket også en oversikt over kryptoderivater for nye brukere. I dette stykket vil vi redusere fokuset vårt for å utforske strategien for handel med opsjoner.

Handelsstrategier for opsjoner generelt

Handelsstrategier for opsjoner innebærer generelt å kjøpe eller selge flere opsjonskontrakter samtidig for å optimalisere investeringsposisjoner, sikre risikoeksponeringer og tjene på forventede markedsbevegelser på en kostnadseffektiv måte..

Handlere på tvers av ulike aktivaklasser har brukt disse velprøvde strategiene, spesielt i derivatområdet. Det som gjør opsjoner som skiller seg ut fra resten, er dens ikke-lineære natur. I motsetning til futures trading (et lineært derivat) er ikke utbetalingen av opsjonskontrakter bare avhengig av det underliggende. Tidsperioder, generell volatilitet og stikkprisen i forhold til spotprisen gir tilleggsvariabler til opsjonshandlere.

Til slutt avhenger imidlertid effekten av en hvilken som helst strategi av potensialet for fortjeneste i forhold til risiko, og det er her den straddle strategien skinner.

Hva er straddles og hvordan blir de valgt?

En straddle betyr vanligvis å ha to transaksjoner på samme eiendel med posisjoner som utligner hverandre. I opsjonshandel betyr en lang straddle-strategi å kjøpe en kjøpsopsjon (rett til å kjøpe) og en salgsopsjon (rett til å selge) for den samme underliggende eiendelen med samme innløsningspris og utløp. På den annen side innebærer en kort straddle-strategi å selge en kjøpsopsjon og en salgsopsjon med samme streik og utløp.

Valget mellom en lang og en kort straddle avhenger av den næringsdrivendes forventninger til den underliggende eiendelens ytelse. En lang straddle er effektiv når handelsmenn har forventet en kraftig prisbevegelse, men er usikre på retning (prisen er ustabil). I motsetning til dette kan det hende at handelsmenn ønsker å bruke en kort straddle-strategi når de tror at prisen på den underliggende eiendelen (og volatiliteten) vil forbli stabil i løpet av en bestemt tidsramme.

Hvordan fungerer en straddle??

Som nevnt ovenfor kan en lang straddle-strategi være fruktbar for en ustabil aktivaklasse som kryptovaluta. For å forklare hvordan en lang straddle fungerer, tar vi BTCUSD-alternativer på OKEx som et eksempel.

La oss anta at BTC for øyeblikket handler til $ 9.500. Hvis handelsmenn tror at prisen skyldes et skarpt trekk, men de ikke er sikre på hvilken retning det vil ta, kan de bruke en lang straddle ved å kjøpe både salgs- og salgsopsjoner med samme innløsningspris og utløp.

Vi kan simulere denne strategien ved hjelp av et kjøpsopsjon (BTCUSD-20200925-9500-C), og en salgsopsjon (BTCUSD-20200925-9500-P). Begge har en innløsningspris (prisen BTC kan kjøpes eller selges ved utløpet) på $ 9.500, premier (kontraktens kostnad) på $ 1.500 hver (i skrivende stund) og utløper 25. september 2020. P&L, eller fortjeneste og tap, kan profilen til en slik kombinasjon være noe slikt.

Eksempel på BTC-alternativer for lang utjevning; Kilde: OKEx


En lang straddle-strategi vil bryte til og med enten over eller under innløsningskursen med premien som er betalt, selv før utløpet. Uansett retning, for å bryte jevn, må den ene opsjonens egenverdi være lik premien som er betalt for begge opsjoner, mens den andre blir verdiløs når den utløper. Med andre ord tilsvarer oppbruddet streiken pluss de to premiene som er betalt. Ulempen med ulemper er lik streiken minus de betalte premiene.

Ser vi på diagrammet ovenfor, kan vi observere de to breakeven-scenariene for denne handelen, den ene der BTC handler til $ 6500 ved utløpet, og den andre der den handles til $ 12.500. Dette er fordi premien for hvert alternativ vi har kjøpt er $ 1500, noe som bringer den totale kostnaden for begge kontraktene til $ 3000. Så opp- og nedadrettingen er lik $ 9.500 + $ 3000 = $ 12.500 og $ 9.500 – $ 3.000 = $ 6500 henholdsvis.

Eventuelle prisavvik utover disse poengene vil angi fortjenesten for denne handelen. For eksempel, hvis Bitcoins spotpris på tidspunktet for utløpet er $ 15.000, vil innkjøpsopsjonen netto gi totalt $ 2500 i fortjeneste ($ 15.000 – ($ 9.500 + $ 3000)). Alternativt, hvis Bitcoin er priset $ 3500 ved utløp, vil salgsopsjonen netto $ 3000 i fortjeneste ($ 9.500 – ($ 3.500 + $ 3.000)).

Imidlertid, hvis Bitcoins pris på utløpstidspunktet forblir innenfor breakeven-poengene (mellom $ 6500 og $ 12.500), vil handelsmannen ende opp med å tape penger. For eksempel, hvis BTC er $ 10.000 ved utløpet, er anropsalternativet $ 500 i det grønne, men når du trekker fra kostnaden for begge opsjonene ($ 3000), har handelsmannen et tap på $ 2500. Tilsvarende, hvis BTC er $ 7000 ved utløpet, er salgsopsjonen $ 2500 i greenen, men handelsmannen sitter igjen med et tap på $ 500 etter å ha trukket den totale premien.

Fordeler og ulemper

En av fordelene med å bruke en lang straddle-strategi er at den maksimale gevinsten på oppsiden potensielt er ubegrenset fordi teoretisk kan BTCs pris fortsette å stige uten tak. Ulempepotensialet er også betydelig, men ikke ubegrenset, siden BTC neppe vil gå under null.

Det beste tilfellet for denne handelen vil være hvis BTC-prisene steg eller stupte betydelig utover poengnivået, siden fortjenesten vil være forskjellen mellom spotprisen og innløsningsprisen ($ 9.500) minus premien som er betalt for de to opsjonene (samtale og sette).

På baksiden er det verste tilfellet av denne handelen at BTC-prisen holder seg jevn og utløper til stikkprisen. I dette tilfellet vil begge alternativene bli penger og ikke ha noen egenverdi, og miste begge premiene i sin helhet (et totalt tap på $ 3000 i vårt eksempel ovenfor).

IV og tidsråte: to faktorer å se på

Implisitt volatilitet og tidsforfall kan være de to viktigste faktorene du må ta i betraktning når det gjelder en lang strategi. En vellykket langstraddstrategi er sterkt avhengig av økt IV. Den raske økningen av IV har en tendens til å øke verdien av de to opsjonene i straddle og potensielt tillate investorer å lukke straddle for et overskudd før opsjonene utløper.

I mellomtiden er tidsråte et annet element som kan påvirke resultatet. Når du først går inn i handelen, vil minst en av kontraktene (samtalen eller putten) være på pengene, og hvis Bitcoins pris forblir stagnerende i lengre tid, kan det føre til at den totale verdien av denne posisjonen reduseres betydelig. Når utløpsdatoen nærmer seg, øker også tidsforfallet.

Konklusjon

Med den økende populariteten til opsjoner som handler i kryptoderivatområdet, kan handelsmenn begynne å bruke velprøvde strategier, for eksempel straddle, for å optimalisere sine posisjoner og håndtere risiko. Derivathandel anbefales imidlertid ikke for nybegynnere uten forståelse for dens ulike dynamikk og risiko.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner og kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map