Crypto Trader som forutsa mars bjørnemarkedsandeler tre leksjoner for nybegynnere

I forrige uke fullførte OKEx sitt Derivatives Feedback Program, som samarbeidet med kryptohandlere for å få direkte, mye verdsatt tilbakemelding på noen av våre nyeste produkter..

Ash Davidson – en av handelsmennene som ble valgt for å delta i programmet – satte seg (nesten selvfølgelig!) Med oss ​​for å snakke om det daglige livet til en kryptotrader og hva nykommere i rommet trenger å vite.

12. – 13. mars var veldig brutalt for krypto og markedene har vært rystende siden den gang. Hva er ditt perspektiv på denne spesielle krasjen?

Ash Davidson: Jeg spådde faktisk et fall ned til $ 4400 nivåer 1. mars. Det er på Twitter et sted [her – OKEx]. Jeg var mer enn klar, jeg ga ut mer egenkapital ut av noen gamle fortjeneste for å gjøre meg klar for at flere investeringsområder ble rammet.

Jeg hadde en magefølelse med COVID-19 at folk ville flytte krypto ut for å være trygge, eller for å dekke noen tap i aksjemarkedet, og det skjedde.

Det var ganske voldsomt, og jeg tror det fikk noen mennesker til å se tilbake på Twitter den gangen. Jeg tror tankesettet mitt er annerledes enn det meste da alt jeg bruker er fortjeneste og gevinster å bruke i markedene. Men jeg kunne ikke tenke hvordan jeg hadde reagert hvis jeg var ny og det var ny kapital i markedet … Jeg har aldri sett noe sånt.

Kan du nevne 1-3 viktige ting du har lært å handle som du kan dele med krypto-nykommere?

AD: Tre ting, erm. Jeg kunne lett nevnt 30, men la oss gå med det viktigste.

  1. La følelsene dine være på døren. Planlegg hvilken investering eller handel du gjør. Så enkelt som det. La det så spille. Fra hvor mye du investerer eller handler, hvor mye du er villig til å tape hvis det går galt og hvor mye du er klar til å hoppe ut med. Planer fjerner noe av følelsen.
  1. Lær og TEST så mye du kan før du går live. Hvis du har en metode du liker utseendet på som passer din livsstil, bruk den, men test den. Jeg liker å demo først, så liker jeg å handle med $ 10 for å se hvordan det er live, så går jeg derfra over en periode på 6-12 uker. Jeg bruker omtrent 3 uker på å se på hitlistene alene.
  1. Stol på din egen analyse fremfor andres. Alle ser på det samme eller forskjellige ting, har kanten og ser bare på dine egne diagrammer, ikke noen andres.

Når begynte du å handle krypto og hvorfor?

AD: Jeg begynte å investere i kryptovaluta i 2016. Jeg hadde litt erfaring med å handle i 2015 med fotball- og øreaksjer. I 2017 begynte jeg å handle kryptovalutaer. Jeg likte susen, det faktum at du kan tjene mye gevinst på kort tid sammenlignet med aksjemarkedet. Jeg har ikke sett meg tilbake siden.

Bare Bitcoin eller også altcoins? Generelt foretrekker du å handle kryptoderivater eller spotmarkeder og hvorfor?

AD: Jeg handler hovedsakelig derivater. Bitcoin, Ethereum og XRP er det jeg hovedsakelig handler – handler for å akkumulere dem. Jeg føler at de er de beste å holde fast på, i mine øyne er det ikke en dårlig ide på lang sikt å få mer gjennom handel.

Jeg handlet altcoins, men jeg ble lei av å alltid måtte veie opp Bitcoin og dominans, pluss hodepine til et BTC-par eller USDT. Så jeg holder det enkelt nå.

Hvordan ser din typiske dag ut? Hvor mange timer om dagen handler du? Har du en dagsjobb?

AD: Jeg har en veldig enkel handelsdag. Jeg handler ikke for ofte, ettersom jeg bruker de høyere tidsrammer for å fange swingtransaksjoner og sporadisk posisjonell hold til et mye lengre mål. Så jeg vil vanligvis se på den daglige nedleggelsen og deretter gå derfra.

Jeg har alle kartene mine kartlagt, og jeg må bare holde et lite øye med nøkkelområdene. Så hvis de kommer i rekkevidde, kan jeg handle. Jeg forstår ikke folk som skalper, for mye innsats. Jeg liker å holde meg fin og kjølt. Gjennom hele dagen hvis jeg venter eller barnevakt på en stilling, gjør jeg innhold for meg YouTube eller bare for firmaet mitt, for studentene mine.

Ash Davidson er en britisk-basert kryptohandler og pedagog. Han har vært med i spillet siden 2017. Du kan følge ham på Twitter @CryptoMobsterYT.

Dette intervjuet er redigert for klarhet.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map