Ettersom Bitcoins kortsiktige svinger peker på høy risiko, ser handelsmenn ut til å støtte nær $ 6550: Crypto Market Daily

Mandag 13. april: Etter å ha kommet tilbake på søndag, ser de fleste toppvalutamarkedene mellom 2-5 prosent korreksjoner på dagen. Bitcoin (BTC) – som brøt i overkant av 7000 dollar i går – har handlet sidelengs rundt 6 700 dollar siden tidlig i morges.

BTC kunne se drastiske svingninger i konsolideringsperioden

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Forrige helg stabiliserte BTC seg kort over $ 6 750 etter å ha brutt gjennom den bearish kilen. Prisen kom tilbake litt under motstanden på $ 7.200 søndag kveld 12. april.

Imidlertid, med den raske krympingen av handelsvolumene, gikk trenden inn i konsolidering de neste timene. Denne morgenen falt den raskt tilbake til rundt $ 6700, og etterlot seg et positivt inngangsmønster.

OKExs markedsanalyseteam mener at Fibonacci retracement-linjen viser en klar mulig bevegelig rute for den fremtidige trenden. For tiden er det beste valget å åpne korte posisjoner hvis prisen kan berøre $ 6900- $ 7000 på kort sikt; lukk deretter rundt $ 6 070 hvis prisen går under $ 6550, siden Fibonacci-linjen ligger der.

Denne bruddprosessen vil imidlertid være lenger enn vanlig. Ettersom det bearish volumet er blitt overutvidet, trenger markedet tid på å korrigere. Store svingninger kan skje når som helst i løpet av denne konsolideringsperioden.

BTC-markeder vil sannsynligvis finne støtte rundt $ 6500

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins daglige diagram ovenfor viser at selv om returen på søndag viste en trend med volum og prisøkning i forrige periode, ser BTC ut til å følge en trend med å gå tilbake til forrige høyde. Imidlertid dukket den første bearish lysestaken opp klokka 01.00 i dag HKT og ble ledsaget av volum som lignet på forrige times tilbakesprang. Dette indikerte at returen var blokkert, og lysestakene ble lukket med kryss, som deretter ble bevist i løpet av de neste timene.

Stupet ned i morges er faktisk resultatoppgjøret til hovedfondene etter at kursen gikk tilbake i går. Det faktum at det laveste punktet falt under $ 6 750, er også en refleksjon av salgsoppførselen til detaljistinvestorer på grunn av driften av majoritetsfond..

På det nåværende stadiet har prisen vært under press på 6750 dollar. Det er stor sannsynlighet for at markedet vil fortsette å finne støtte rundt $ 6500.

$ 6500 og det 30-dagers glidende gjennomsnittet (MA (30)) gir prisen sterk støtte samtidig – som markert i diagrammet ovenfor. Av denne grunn vil det ikke være lett for trenden å bryte dette nivået på kort tid.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 6 750
 • Middels langsiktig motstand: $ 69,00
 • Kortsiktig støtte: $ 6550
 • Middels langsiktig støtte: $ 6.150

ETH markedssensitiv, rask pumpe eller dump mulig

4H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

ETH har blitt undertrykt av $ 154-nivået etter å ha falt under det. Som 4-timers diagrammet viser, er salgsvolumet i dag nesten det samme som nivået på fredag ​​- baisse fond er fortsatt sterkere enn bullish.

Det faktum at volumet har vært på et lavt nivå mesteparten av tiden indikerer imidlertid at trenden fremdeles er i konsolidering. Markedet vil være følsomt, og en rask dump eller pumpe kan skje når som helst i løpet av denne perioden. Prisen vil sannsynligvis stige litt til å begynne med og deretter falle raskt tilbake.

På grunn av svekkelsen av dagens markedstilstand er det også mulig å oppnå en langsom dumping, og de neste to støtteområdene vil i så fall være rundt $ 140 og deretter $ 120.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 155
 • Middels langsiktig motstand: $ 165
 • Kortsiktig støtte: $ 140
 • Middels langsiktig støtte: $ 120

XRP i midlertidig konsolidering

1H XRP / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

1-timers diagrammet for XRP viser at trenden er i en kort periode med konsolidering etter stupet i morges. Imidlertid, når man ser på det store svingningsområdet, er miljøet for tiden risikabelt.

Gitt en stor vekst i salgsvolum, kan prisen bevege seg mellom $ 0,1860 og $ 0,1750 innen i dag. Bjørner trenger også tid til å hvile og forberede seg til neste dump hvis mulig. Hvis prisen ikke kan bryte $ 0,1925 i neste rebound, kan trenden falle rett ned til den oppfyller støttenivået rundt $ 0,1760. Dette er en potensiell tilbakesprangsposisjon hvis prisen stabiliserer seg der, ellers kan den bevege seg nedover for å finne neste støttenivå rundt $ 0,1660.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0.1853
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,1925
 • Kortsiktig støtte: $ 0,1760
 • Middels langsiktig støtte: $ 1665

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map