Hvis Bitcoin ikke kan komme tilbake over $ 7K, vil det sannsynligvis teste $ 6,5-støtte igjen: Crypto Market Daily

Tirsdag 21. april: Kryptovalutamarkeder har sett korreksjoner det siste døgnet.

Bitcoin (BTC) har falt under $ 7000, og handlet rundt $ 6 850 ved pressetid, ned 4 prosent på dagen.

Ethereum (ETH) er nede over 5 prosent, og vender motstand mot $ 176 for å handle rundt $ 172.

Ripples XRP så også tap på 4 prosent det siste døgnet, og falt under $ 0,19 for å handle rundt $ 0,183 per mynt.

Bitcoin i mindre skala

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Selv om vi ser på BTCs trend i går kveld på timenivå, kan vi ikke si at den opplever en nedgang. I beste fall er den nåværende tilstanden en tilbaketrekning på lite nivå, som tar sikte på å korrigere økningen etter returen på torsdag. Det bør være en lønnsom kortsiktig handelskategori.

Sett fra den nåværende trenden nærmer det seg kortsiktige volum for tungt salg. Sannsynligheten for å effektivt komme under $ 6 750 i løpet av de neste timene er lav. Imidlertid, sammenlignet med det bullish volumet 16. april, er det utvidede bearish volumet fortsatt lavere, noe som betyr at det fortsatt er noen lønnsomme posisjoner i markedet. Hvis de velger å dra, vil prisen synke.

Hvis det er vanskelig for returen å stabilisere seg over 7 000 dollar, eller hvis trenden fortsetter å svinge rundt 6 750 dollar, er det mulig for markedsutsiktene å synke til over 6 500 dollar og deretter finne støtte.

Handelsfilosofi domineres fortsatt av kortslutning øverst og lengsel nederst. Inngangs- og utgangspunktene er valgt nær nøkkelstøtte- eller motstandsnivået, og handelsmenn kan ikke holde ordren for lenge.

BTC kan se sterke svingninger de neste 2-3 dagene

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dagers diagram viser at toppen av den siste returen ikke var i stand til å teste den forrige, som var rundt $ 7450. Dette betyr at toppen av hver rebound blir lavere, selv om bunnen av hver pullback også blir høyere – det er fortsatt en balansert tilstand av okser og bjørner.

De glidende gjennomsnittene vist på diagrammet, MA (30) og MA (60), blir henholdsvis dagens daglige støtte og motstand. Ettersom de to gjennomsnittene sannsynligvis vil krysse i nær fremtid, kan det oppstå en enorm svingning i løpet av de neste 2-3 dagene, da trenden kan endres hvis det glidende gjennomsnittet brytes.

På det daglige diagrammet er det imidlertid best å bruke kryssposisjonen til å bedømme trendendringen. Derfor, hvis MA (30) viser et signal om å bevege seg oppover, vil den fremtidige trenden pumpe hvis kryssingsmønsteret kan dannes vellykket.

Investorer bør også merke seg at hvis prisen fortsetter å falle under $ 6500, kan dette føre til at MA (30) beveger seg nedover igjen, og det vil være vanskelig for det å krysse med MA (60) på kort sikt.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 6,950
 • Middels langsiktig motstand: $ 7200
 • Kortsiktig støtte: $ 6 750
 • Middels langsiktig støtte: $ 6550

ETH-timekart former hodet og skuldrene

4H ETH / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

ETHs 4-timers diagram viser at prisen har blitt blokkert med $ 175 og nå begynner å vise et dumping signal. Støtte rundt $ 166 kan trenge en ny test i kveld (HKT).

Faktisk, med referanse til volum- og pristabellene, er det ikke vanskelig å få til et resultat at trenden nå beveger seg ut i høyre skulder av et timeshode og skuldermønster. Etter at skulderen har fått form, vil den sannsynligvis danne en av de to forholdene som vises på diagrammet.

Tilstand 1 betyr at mønsteret ikke klarte å fortsette og bullish styrke er sterkere enn forventet. Det er mulig for ETH å teste forrige høyde, men faller raskt.

Betingelse 2 betyr at mønsteret ble dannet med suksess, og svekkelsestrenden vil fortsette, og dette betyr at $ 166 vil være ugyldige og en rebound kan skje over $ 150.

Imidlertid er MACD-divergensnivået til ETH lite. Investorer kan bruke denne referansen til å bedømme at dumpen ikke vil være sterk, derfor er tilstand 2 en usannsynlig hendelse.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 175
 • Middels langsiktig motstand: $ 189
 • Kortsiktig støtte: $ 166
 • Middels langsiktig støtte: $ 155

XRP dyppet tilbake i bearish kanal

1H XRP / USD Evigvarende byttedata. Kilde: OKEx.com

Som diagrammet viser falt XRP tilbake i den bearish kanalen i går kveld, selv om returen presset trenden ut av kanalen igjen i morges. Prisen undertrykkes av $ 0,1585, noe som gir et svekkelsessignal.

For tiden beveger trenden seg nesten nær den øvre kanten av den bearish kanalen. Hvis kanalen kan være den effektive støtten de neste timene, kan trenden bevege seg som betingelse 1, noe som betyr at støttestyrken til den øvre kanten er sterk og at trenden ikke vil komme inn i en bearish tendens..

Ellers, hvis prisen effektivt faller inn i kanalen igjen og rebound blokkeres av den øvre kanten etter en kortsiktig rebound, betyr det at en lengre bearish trend kommer. Investorer bør fokusere på støtteeffektiviteten rundt $ 0,1810.

Motstands- og støttenivåer

 • Kortsiktig motstand: $ 0,1850
 • Middels langsiktig motstand: $ 0,1885
 • Kortsiktig støtte: $ 0,1810
 • Middels langsiktig støtte: $ 0,1780

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map