Kryptomarkeder kommer tilbake med aksjer, men frykt for andre virusbølger: teknisk tirsdag

Kort fortalt

  • Kryptovalutamarkedene kom seg tilbake etter at globale aksjer økte da Fed kunngjorde en ny stimulansrunde.
  • Data viser at antall enheter som har minst 1000 Bitcoin (BTC) har økt jevnlig siden januar.
  • Ether (ETH) og Cardano (ADA) kan trenge ytterligere konsolideringer, mens Ripple (XRP) og produsent (MKR) samlinger kan være kortvarige.

Markedsoversikt

Kryptovalutamarkedene kom seg tilbake tirsdag etter at Bitcoin-prisene kort tid rørte $ 8900. Den ledende kryptovalutaen ble deretter gjenopprettet til rundt $ 9.500 i den tidlige økten, mens Ether og Ripple også reverserte noen av gårsdagens tap..

Mandagsutsalget kom etter at amerikanske aksjer tumlet på baksiden av den økende frykten for COVID-19-bølgeutbrudd i USA. Data fra Johns Hopkins University viser at de daglige bekreftede nye tilfellene i USA har steget nylig, mens land som Brasil og India ser ut til å allerede ha toppet seg.

Siden tradisjonelle markeder ser ut til å ta ledelsen i disse dager, dreier den generelle følelsen seg om virusutbruddet og kan til slutt påvirke kortsiktige kryptopriser.

KoronavirustilfellerCOVID-19 bekreftet daglig at nye tilfeller kom tilbake i USA. Kilde: Johns Hopkins University

Mens nye bekreftede tilfeller har utløst bekymringer i aksjemarkedene, ser det ut til å være solid på kryptosiden. Data fra Glassnode viser at antall Bitcoinhvaler har vokst jevnlig siden januar, med over 1880 enheter som har minst 1000 BTC, det høyeste nivået siden september 2017.

Det økende antallet hvaler kan indikere at investorer har akkumulert BTC mens Fed har utvidet balansen.

Glassnode DataStigende antall Bitcoinhvaler. Kilde: Glassnode

I altcoin-rommet fikk Cardano mer enn 8 prosent ettersom nettverket er planlagt for Shelley-oppgraderingen neste måned. Kyber Network (KNC) hoppet rundt 5 prosent på grunn av forventningene rundt lanseringen av KyberDAO, som er planlagt mot slutten av andre kvartal. Andre altcoin-movers inkludert Maker (MKR), Nano (NANO) og Zilliqa (ZIL).

Når vi ser fremover, kan vi forvente at aksjemarkedene fortsetter å spille den ledende rollen på kort sikt. Gullpriser bør også overvåkes, og hvis begge markedene begynner å handle lavere, kan effekten spillover til kryptoaktiva.

Prisanalyse

BTC / USDT – Kortsiktig rebound nært forestående?

BTC / USDT har forvandlet den ettårige nedadgående trendlinjen til støtte, da prisen steg tilbake til et trekantmønster.

Klemmen fra Bollinger Bands antyder at prisvolatiliteten kan øke på kort sikt. Mens BB-klemmen kanskje ikke kan forutsi hvilken retning prisen vil gå, kan vi kanskje forutsi retning med momentumindikatorer.

Den stokastiske produserte en bullish crossover nylig, noe som tyder på at oksene har begynt å gjenvinne noen grunn, noe som forbedrer utsiktene for en kortsiktig prisoppgang. Dette skiftet gjenspeiles også i RSI, som kom tilbake til toppen av den siste nedturen.

Nivåmessig forble området mellom 9 800 og 10 000 det kortsiktige taket, mens den motstandsdrevne støtten nær 8 800 til 8 900 har vært gyldig til dette punktet.

BTC USDT-parKortsiktig rebound av BTCUSDT kan være nært forestående. Kilde: OKEx, Tradingview

ETH / USDT – er konsolidering nødvendig før oksenes overtakelse?

ETH / USDT gjenopprettet fra juni-nivået på $ 218,30 sammen med BTCs rebound. Paret har byttet hender i $ 230-håndtakene under Asia Tuesday-økten.

Selv om prisen har kommet seg noe tilbake, kan paret først teste og konsolidere nær den nedre støtten til den nyopprettede trekanten, som er nær 78,6% Fibonacci retracement på $ 223, før en meningsfull reversering skjer.

Lesing av momentumindikatorene styrker også en konsolideringssak. En bunn ser ut til å være i ferd med å bli stokastisk, og signaliserer at mye av det nedadgående trykket allerede har blitt lettere, men oppsiden av fremdriften har fortsatt ikke tatt over.

DMI antyder også den samme historien, med -DI-linjen fremdeles over + DI-linjen, noe som betyr at det var mer bevegelse nedover enn oppover, men forskjellen har blitt mindre.

ETH USDT parETHUSDT kan konsolidere seg på nåværende nivå. Kilde: OKEx, Tradingview

XRP / USDT – Bjørner fremdeles i kontroll?

XRP / USD berørte kort $ 0.194 i løpet av tirsdagsspringen. Fra et bredere perspektiv har imidlertid paret produsert lavere høyder, og den synkende trekanten forblir intakt.

Momentum-indikatorer har ikke vist en betydelig økning av oppsvinget til tross for 3 prosent-returen tirsdag. De raske og langsomme linjene til stokastikken vridde seg, mens MACD stort sett var i rødt.

Selv om tirsdagens høyde er høyere enn mandagens, kan en omprøving av den nedre støtten til trekanten nær $ 0,182 bli mer sannsynlig hvis returen ikke klarer å fortsette på kort sikt..

XRP USDT-par Nedadgående trend for XRP / USDT forble intakt. Kilde: OKEx, TradingView

ADA / USDT – 30MA forblir kompromissløs

ADA / USDT har vært en av de beste motorene i altcoin-rommet under tirsdagens økt, og økte over 9 prosent, bare sjenert av $ 0,08.

Paret berørte det 30-dagers glidende gjennomsnittet under mandagens utsalg, men klarte å komme seg raskt ettersom 30MA-støtten forble gyldig siden begynnelsen av april. I likhet med mange av altcoins kan ADA trenge ytterligere konsolidering på dagens nivå før du starter en ny trend.

Saken for konsolidering støttes også av DMI, med -DI litt dyppet og + DI krysset opp marginalt. En fortsettelse av vridning av de to linjene indikerer vanligvis en konsolideringsperiode.

ADA-overvåkere kan fokusere på 78,6% Fibonacci retracement og 30MA-området, som ligger rundt $ 0,07, og kan være den lavere støtten å se på.

ADAUSDT par30MA kan være en støtte for ADA / USDT. Kilde: OKEx, TradingView

MKR / USDT – Bearish avvik skjedde?

MKR / USDT booket nok en massiv gevinst på tirsdag og økte mer enn 18% under økten. Imidlertid kan returen være kortvarig da bjørner kanskje bare begynner å knurre.

RSI har produsert en bearish avvik med prisen, med indikatoren som genererer noen lavere høyder mens prisen har gitt noen høyere høyder. Også, den bearish crossoveren til den daglige MACD antyder at oksene kan bli slitne.

Nivåmessig kan $ 450 være det første området å se på, der det er i nærheten av 30MA.

MKR USDT parMKRUSDT bearish avvik. Kilde: OKEx; Tradingview

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner og kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map