OKEx Crypto Options Principles and Strategies III: Delta og Delta-Neutral

Denne serien dekker et alternativ greske, Delta og relaterte handelsideer.

Jeg. Delta

Vi går nå inn i opsjonens greske, som er “delvis avledet av opsjonsprisen med hensyn til hver prisfaktor (underliggende pris, volatilitet, tid til utløp, risikofri rente)”. Og i denne artikkelen vil vi dekke Delta, som er en første-delvis derivat med hensyn til prisen på den underliggende eiendelen, og representert som

For å komme nærmere konseptet, for eksempel hvis det er en endring av BTC-anropsprisen med en økning på $ 50, når BTC-spotprisen øker $ 100, er deltaet 0,5 (: = 50/100). For salgsopsjoner skjer dette på motsatt måte, siden BTC-prisen går opp, vil salgsopsjonsprisen gå ned, så si, BTC opp fra $ 9000 til $ 9200, og salgsopsjonen faller med $ 100, og deretter er salgsopsjonen delta -0,5 (: = -100/200).

Videre, ved-pengene-alternativet, krangler delta rundt henholdsvis 0,5 og -0,5 for samtale og putte, siden sannsynligheten for å være i pengene er 50/50 (i virkeligheten er samtaledelta forspent til litt høyere enn 0,5, og gjenta hvilken du berører først da du gikk inn i opsjonsmarkedet). Og dypt inne i pengene vil delta være nær 1 for et anropsoppkjøp, ettersom oppnådd spotpris vil utbyttet av opsjoner bli sikret som “S – K”. Dermed vil anropsalternativets delta være mellom 0 og 1, og salgsopsjonen delta vil være i området fra -1 til 0.

men, OKEx BTC-alternativ Delta er definert som [Black-Scholes Delta – Option’s Mark Price] for perfekt hekk, og du vil se at rekkevidden og tallet i seg selv er annerledes med vanlig kjent definisjon, oppgitt i begynnelsen, men ikke langt fra din forståelse og enda enklere, effektiv! Vi implementerte denne tilnærmingen siden BTCUSD-alternativet er forskjellig fra tradisjonelle alternativer, priset og handles basert på BTC. Vi tror at denne implementeringen vil holde brukerne i en bedre situasjon, ideelt perfekt og lønnsom, når du sikrer posisjonen din i realiteten. La oss diskutere dette nærmere i det neste avsnittet.

Til slutt, før du hopper over til neste trinn, blir du reversert hvis du skriver (selger) et anropsalternativ.

II. Delta-nøytral?

Vi har hørt om en delta-nøytral portefølje, som fjernet risikoen for underliggende prisbevegelse. Enkelt, det fungerer slik.

Anta at du eier 1 BTC. Du er positiv til den langsiktige prisen på BTC som går opp, men ikke sikker eller bekymret for den kommende halveringsbegivenheten. Så bestem deg for å bygge en delta-nøytral posisjon en stund, så kjøp 20 salgsopsjoner med delta -0,5, så er du sikret, teoretisk. Hvordan?

Imidlertid, hvis du implementerer denne ideen, fungerer den bare en kort periode fordi deltaet er basert på uendelige endringer, og du vil innse at det er vanskelig å håndtere hvert eneste minutts endring av BTC-prisudsving. Ja, lærebokstilnærming! Så perfekt sikring varer bare i en kort periode (eller innen en veldig liten prisendring) og vil ikke fungere effektivt i faktisk kryptohandel der indeksen er i USD, men priset og handlet i BTC. Dermed vil vi introdusere vår ny delta-definisjon.

Vi vil kontrollere relevant sikringseffektivitet når det gjelder PnL, ved å konstruere en delta-nøytral portefølje med våre BTC-futures, som er basert på samme underliggende indeks og billigere instrument sammenlignet med spot, også løpetidsmessig.

Antagelse

Den nåværende BTCUSD-indeksen er $ 10.000, og du lengter 10 salgsopsjoner med en streik på $ 15.000, som utløper om to måneder. Du vil se opsjonsprisen som $ 5400 (tilsvarende 0,54 i BTC) med BS delta som -0,7899. For å sikre perfekt sikring gir OKEx imidlertid Delta som -1.3299 (: = -0.7899–0.54), i stedet for -0.7899. Hvorfor?

Scenario 1. PnL-resultat av BS Delta-basert sikring

Gitt den samme løpetiden futures kontrakt (utløper om to måneder), futures delta er 0,01 (: = 100/10000).

Så nødvendig antall futureskontrakter for lengsel på 10 salgsopsjoner med BS delta Hedge beregnes slik:

I henhold til BS Delta sikringsmetode er det nødvendig med 79 futureskontrakter, så vi konstruerte vår portefølje med 10 Put og 79 futures.

Etter en stund flyttet prisen, for eksempel, BTCUSD-indeksen traff $ 12000. Hvordan endres porteføljens verdi?

Hvis vi setter alle andre forhold uendret, bortsett fra at prisen steg med $ 2000, kan vi sjekke salgsopsjonsverdien endret til $ 3 970 (: = 0,3309 BTC). Og futures PnL endret til 0.1316 (: = (100 / 10000–100 / 12000) * 79)

Så Total PnL = (0,3309-0,54) + 0,1316 ≈ -0,08 BTC

Scenario 2. PnL-resultat av PA Delta-basert sikring

Med PA Delta, ved å bruke samme tilnærming ovenfra,

Dermed konstruerer du din delta-nøytrale portefølje med 10 Put og 133 futures.

Ved å bruke den samme tilnærmingen som beskrevet i scenario 1, kan du få Total PnL som følger,

Endring av futuresposisjonsverdi 0.2216 (: = (100 / 10000–100 / 12000) * 133)

Total PnL = (0,3309-0,54) + 0. 2216 ≈ 0,01 BTC

Konklusjon

Vi har sjekket ovennevnte tilfeller for å kontrollere sikringseffektivitet med eksisterende Delta Hedge og nye Delta Hedge. Det bør være et avrundingsproblem, og på grunn av opsjonsverdi, ikke-linearitet kombinert med BTC-pris og handelseiendom som er laget avfall, over PA Delta sikret PnL konvergerte til 0. I tillegg, hvis du simulerer selv med andre prisbevegelser, enten opp eller ned, vår PA Delta-ide er å sette porteføljen din i en perfekt sikring i transaksjonsøyeblikket og beskytte porteføljen din mot enhver prissvingning, enten det er dypt inn eller ut. Og enda bedre ender opp med et lite overskudd, nesten helt sikkert, siden formet som en skråplanet parabel, sadelpekket hekk!

Av alle ovennevnte grunner vil OKEx-alternativhandlere ha fordel av å stole på vår brukersentrerte parametertjeneste, PA Delta, og i stedet for teoretisk idé som påvirker handelsbeslutninger. Også andre grekere og parametere blir diskutert i den følgende serien, så vær så snill og følg et nytt handelsår.

Følg OKEx på:

Nettsted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map