OKEx Technical Weekly: 14. april 2020

Går ingen steder

Viktige takeaways

 • —Crypto markedssentiment har liten eller ingen endring til tross for de nylige mislykkede forsøkene på å gjenvinne USD 7000-7200 nivåene.
 • —Altcoyns større bilde ser dystert ut da den tidligere BTC-markedsverdi viser bearish avvik.
 • —Bitcoin Gold i fokus ettersom halvering forventes denne uken.

Markedsoversikt

Kryptovalutamarkedene svarte med en lun entusiasme etter BTC prisene mottok flere avslag på USD 7200 nivåer. Den ledende kryptovalutaen har byttet hender i nærheten av USD 6800-området på Asia tirsdag, etter å ha kort berørt USD 6500-nivåene i løpet av påskehelgen. I vår siste utgave av Technical Weekly har vi nevnt at motstanden nær den tidligere nevnte halsen forble sterk, og tilsynelatende forblir den intakt.

Sentimentmessig viser data det på mellomlang sikt BTC investorer har liten eller ingen forventningsendring over BTC priser, selv om noen kortsiktige handelsmenn har uttrykt et litt positivt syn. Sentix Bitcoin Sentiment Index kom tilbake og rørte nesten det nøytrale nivået. Likevel Manfred Hubner, administrerende direktør i Sentix, mener at “bitcoin trenger en betydelig gevinst av den strategiske skjevheten for å presse prisene oppover. Selv om denne skjevheten for øyeblikket er større enn følelsen, har den ikke økt ytterligere. Dermed har ingen grunnleggende nye situasjoner oppstått.

Figur 1: Sentix Bitcoin Sentiment Index Source: Sentix

Figur 2: Crypto Total Source: Tradingview

Andre steder var store altcoins mest i det grønne etter BTC’S rebound. Prisene på BCH og BSV har opprinnelig stabilisert seg etter forrige ukes harde gaffel. De forhåndsharde gaffelprishandlingene har sendt BCH til USD 280 nivåer, mens BSV traff USD 220-området.

I et bredere perspektiv, derimot, altcoin seere kunne finne grunner til å bekymre seg for markedene. Momentumindikatoren for den totale eksklusive BTC-kryptomarkedet har vært i en bearish avvikelse med prisen, noe som kan indikere at den bredere rebound av altcoin kan være kortvarig. Selvfølgelig betyr det ikke begynnelsen på et altkoinsalg på kort sikt. Imidlertid kan det større bildet her være dystert.

Prisanalyse

BTCUSDT – Støtte og motstand som kommer nærmere hverandre

 • Den forrige hodet og skuldrene halsen forble en sterk motstand for paret som kom etter de mislykkede forsøkene på å bremse over halsen forrige uke og etterlot et stjerneskuddlignende mønster, som betraktet som et bearish tegn.
 • På toppen av det virker det 50-dagers glidende gjennomsnitt som en annen betydelig motstand.
 • Momentum-viset, det viste et blandet signal, med MACD har vært i sammentrekning, mens OBV forble i et sidemønster, og en reversering er ennå ikke bekreftet.
 • Betraktet som den bredere lunke følelsen, tror vi at sjansen for at prisen går over halsen, fortsatt var dempet, i det minste på kort sikt. Imidlertid er sannsynligheten for en betydelig korreksjon også lav.
 • Forsøk på nytt på 7100 til 7200 bør ikke utelukkes på kort sikt. Det nedre området å se på kan være 6700 til 6500, hvis sett, vil omprøven av 61,8% Fibonacci Retracement nær 6300 bli mer sannsynlig.

Figur 3: BTCUSDT Daily Chart Source: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – Nøkkel til trendlinjestøtte som skal testes

 • Vi markerte den daglige stigende trekantsformasjonen i vår siste <Technical Weekly>, og en positiv breakout er bekreftet. Spørsmålet er nå om den stigende prisutviklingen kan fortsette.
 • Skjevheten kan svinge litt nedover, da MACD antyder at fremdriften har blitt svakere, mens den ultimate oscillatoren falt til trendlinjenes støttenivåer.
 • Imidlertid ser det ut til at en daglig bullish crossover er i ferd med å bli stokastisk oscillator, noe som tyder på at tilstrømningen til paret har økt på kort sikt.
 • Det kritiske nivået å se på kan være nær 150, som er motstandsdrevne støttenivåer fra forrige stigende trekant. 164 er et annet viktig nivå å se på, som er nær 38,2% FR.

Figur 4: ETHUSDT Daily Chart Kilde: OKEx; Tradingview

LTCUSDT – Bias mot ulemper?

 • LTCUSDT er et annet interessant par å se på, ettersom det har produsert noen 3-timers lavere høyder, ser det ut til at et synkende trekantmønster har dannet seg.
 • Selv om det utvikles en kortsiktig nedadgående kanal, har den ultimate oscillatoren produsert en bullish divergens med noen høyere høyder. Momentumindikatoren forventes å teste trendlinjestøtten de neste dagene, og dette kan være avgjørende for prisutviklingen på kort sikt.
 • MACD indikerer at fremdriften har gått noe ned.
 • Avslutningsvis kunne paret først teste 3-timers trekantstøtten i nærheten av 250-MA på 39,5, før de prøvde å gjenvinne den øvre motstanden nær 41,3.
 • Selv om det forventes et utbrudd, er det likevel for tidlig å bestemme tidspunktet for utbruddet.

Figur 5: LTCUSDT 3-timers kartkilde: OKEx, Tradingview

BTGUSDT – En sving før halvering?

 • Bitcoin Gold er et annet markedsfokus denne uken, da halvering av blokkbelønning forventes å finne sted på torsdag.
 • Til tross for at halvering generelt kan ha en positiv innvirkning på prisen; den siste rallyen ser sliten ut og kan gå tom for damp.
 • Den sakte stokastiske har igjen nådd nær det overkjøpte området. Det har vært et sterkt signal om at prisen kanskje må ta en sving som tidligere saker antydet.
 • Det 250-dagers glidende gjennomsnittet nær 8.90 kan være det første nivået å se på, som er området nær forrige kanaltopp. Hvis slike nivåer ble oppgitt, bør det utelukkes omprøvingen av den siste kanalstøtten nær 8.30..

Figur 6: BTGUSDT Daily Chart Kilde: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map