Slik handler du opsjoner: Et virkelig tilfelle av BTC-markedet

La oss ta et eksempel på BTC-markedet 17. desember 2019:

La oss si at vi tror at den bearish trenden i BTC-markedet som har vart de siste månedene, vil fortsette. Handlere kan gå kort som sin primære handelsstrategi i stedet for å gå lenge. Selv om BTC på kort / mellomlang sikt er bias, er det fortsatt lite bevis som viser at novemberkorreksjonen ville bli gjentatt på dette punktet, og 6400 nivåer virker som god støtte for nå.

Hvordan handle med minibanker (at-the-money)?

Ettersom vi forventer en BTC kort / middels nedadgående trend, er det en enkel strategi som vi kan utføre i vår OKEx opsjoner trading simulering:

1. Selg et ATM-anropsalternativ. Markedet 17. er fortsatt svakt, og returen er mindre enn forventet, så selg opsjonen på treningsdagen og tjen avkastningen.

2. Alternativt kan vi kjøpe et minibankutsalg. Når markedet i dag fremdeles er bearish, og det forventes en ytterligere nedadgående trend, vil økningen i opsjonens egenverdi dekke reduksjonen i tidsverdien. Prisen på dette alternativet vil øke tilsvarende. På denne måten, enten vi selger den direkte til en høyere pris eller venter til treningsdagen, kan vi tjene på det.

Hva er minibankalternativer?

At-the-money (ATM) betyr at opsjonskursen er identisk eller veldig nær prisen på den underliggende eiendelen, uavhengig av anrop eller salgspris..

Nedenfor er siden OKEx trading trading simuleringsside som viser informasjonen om ATM-opsjonen, inkludert:

Rød rute: Utnyttelsesdatoen for opsjoner, som betyr at kontrakten utløper. Treningsdatoen som vises på skjermbildet er denne fredagen klokka 08:00 (UTC)

Green Box: Navnet på alternativet. Den første delen refererer til det underliggende produktet av opsjonen, ‘TBTCUSD’ betyr den virtuelle BTC som brukes i handelssimulering. I det levende markedet vil det være BTCUSD, som betyr Bitcoin. I 2. del refererer ‘191213’ til treningsdatoen – 13. desember 2019. Den er den samme som informasjonen i den røde boksen. I 3. del refererer ‘7000’ til stikkprisen, som brukes til å sammenligne med den underliggende prisen og til å beregne avkastningen og tvangslikvidasjonsprisen. I den fjerde delen betyr ‘C’ (samtale) et anropsalternativ. Hvis det er P (Put), betyr det et salgsalternativ.

Blå boks: Bestillingsbok. I likhet med futures viser den røde delen salgsprisen, den grønne delen viser kjøpesummen. Høyre side er antall alternativer.

Yellow Box: beregninger av alternativer. Den første raden viser den mest avgjørende delen: spotindeks og merkepris. Indeksen påvirker kjøpet direkte & salgspris på opsjonen. Når du beregner avkastningen på utløpsdatoen, må du sammenligne indeksen og innløsningsprisen for å beregne avkastningen og markedsprisen på BTC-spot etter tvangslikvidasjon. Her bør vi fokusere på merkeprisen. Merkeprisen, beregnet av plattformens systemalgoritme, er en relativt rettferdig opsjonspris som endres i sanntid.

Hvorfor skal vi fokusere på merkeprisen?

Vi fant at i handelssimuleringsmarkedet er det en betydelig spredning mellom markedsprisen og merkeprisen, noe som betyr at når en eiendels verdi er $ 5, kan markedsprisen gå opp til $ 15 når den får skudd. På dette tidspunktet er den beste måten å handle på å selge eiendelen til markedsprisen i stedet for å kjøpe den.

La oss ta et annet eksempel fra BTCs markedshistorie.

Tilbake til 15. desember så vi at indikatorene for handelsvolum og momentum ikke var sterke, og markedet ville svinge på kort sikt. Vi mener at handelsmenn ikke bør gå lenge på Bitcoin med mindre prisen brøt over 7300.

Hvordan handle med OTM-alternativer (out-of-the-money)?

Hvis markedet er svakt og svinger mye, kan du velge en av disse enkle handelsstrategiene:

1. Selg et OTM-anropsalternativ. Hvis det ikke er mye svingning i markedet (ingen kraftig prisbevegelse), selg opsjonen på treningsdagen og motta penger.

2. Selg et OTM salgsalternativ. Hvis prisen ikke faller så mye som forventet, og tidsverdien fort blir fortært, vil opsjonsprisen være lavere. Enten du skal kjøpe eiendelen til en lavere pris for å gjenopprette tapet, eller å vente til utløpsdatoen, når verdien av opsjonen blir null, kan du tjene på det.

3. Her er en litt avansert strategi: kombiner strategi 1 og 2. På denne måten kan du doble avkastningen uten store risikoer.

Hva er OTM-alternativer?

For et OTM-kjøpealternativ (out-of-the-money) betyr det når den underliggende prisen er lavere enn innløsningsprisen. For en OTM-salgsopsjon betyr det at den underliggende prisen er høyere enn innløsningsprisen. Enkelt sagt, OTM-opsjoner refererer til situasjonen når prisen ikke er høy nok eller lav nok til å oppnå stikkprisen.

Samme som ovenfor, på siden OKEx trading trading simulering, viser den informasjonen om de siste ATM-opsjonene. For å finne OTM-alternativene, klikk “Hele uken”, så vises alle ukens alternativer:

På den tiden er BTC-prisen rundt 7050. I henhold til definisjonen er OTM-opsjonsopsjoner de som har streikepriser som er høyere enn 7000, og OTM salgsopsjoner er de som har streikepriser som er lavere enn 7000 (Fordi opsjonen med en innløsningspris på 7000 er nærmest 7050, regnes det som et minibankalternativ her), som er de to delene sirklet i rødt i figuren ovenfor.

Så hvilket OTM-alternativ bør du velge? Her er tipset: vurder utnyttelse av opsjoner. Først klikker du på “Listeinnstillinger” øverst til høyre, og merker av i boksen “Utnyttelse” og klikker på Bekreft. Du kan se utnyttelsen av hvert alternativ på siden, som vist i den blå sirkelen i figuren ovenfor.

Vær oppmerksom på at alternativene er forskjellige fra futures og evigvarende bytte. Handel med opsjoner involverer ikke gearing, og brukere kan ikke velge gearingnivå. Det er bare en grov verdi gitt av systemet basert på kostnadsberegning.

Hvis du ser nærmere på, vil du oppdage at for et kjøpsalternativ, jo større innløsningskurs, jo høyere giring – unntak for de siste få gearingene som holder seg 2000x ettersom prisene er små.

Innflytelsen lar deg vurdere andre faktorer i tillegg til innløsningspriser. Du kan også referere til kontraktenes gearingsnivå for å vurdere risikoen som er involvert, og hvor mye penger du bør legge i en opsjonshandel.

Til slutt, vær oppmerksom på at gearing ratio er direkte proporsjonal med risikoen involvert – jo høyere gearing ratio, jo lavere er sannsynligheten for trening. Selv om innspillene dine er mindre, er risikoen for å miste alle investerte midler også høyere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map