15 trinn for å kjøpe KuCoin-aksjer (KCS) på KuCoin Exchange

De KuCoin-aksjer (KCS) er et token primært for bruk på KuCoin Exchange. I dag vil vi vise deg alle trinnene for å kjøpe KuCoin-aksjer. KCS er et ERC20-token og med en innledende forsyning på 200 millioner tokens. Å ha noen KuCoin-aksjer gir deg en prosentandel av 50% handelsavgifter betalt av KuCoin-plattformbrukere og delt mellom tokenholdere. Når du holder noen KCS-tokens, får du også 1% avslag på handelsavgiften for hver 1000 KCS-tokens du har. Maks rabatt for handelsavgifter er 30% avslag.

De KCS-token kan byttes mot Bitcoin, Ether, NEO, Bitcoin Cash, Red Pulse og Dash. Det beste stedet ennå å holde KuCoin Shares-token er på KuCoin-utvekslingsplattformen.

kjøp KuCoin-aksjer

KuCoin er sannsynligvis en av de beste kjøpene ettersom KCS har hatt jevn vekst de siste månedene.

Hvordan kjøpe KuCoin-aksjer på KuCoin Exchange

Følg guiden nedenfor for å kjøpe KuCoin-aksjetoken på KuCoin Exchange.

Trinn 1 – Registrering

Registrer en konto på KuCoin Exchange. Klikk her for å gå til KuCoin-kontoregistreringssiden for å registrere deg på plattformen.

Steg 2 – Skjemautfylling

Oppgi detaljer som kreves for å opprette en konto. Det som trengs er en gyldig e-postadresse og et sikkert passord. Passordet kan være alfanumerisk for å gjøre det mye vanskeligere å finne ut for nettangripere. Klikk på NESTE-knappen når du er ferdig.

Trinn 3 – E-postbekreftelse

Du bør motta en e-post i innboksen / spam på e-postkontoen du registrerte. Logg inn og klikk på lenken i posten som sendes for å aktivere kontoen din. Denne prosessen er for å bekrefte at du har tilgang til e-postkontoen du registrerer deg hos.

Trinn 4 – Aktivering

Aktiveringsprosessen skal ta deg rett inn på kontoen din på KuCoin-plattform, hvis ikke, skriv inn detaljene du nettopp registrerte deg med og klikk på påloggingsknappen.

Trinn 5 – Klikk på “Innskudd”


Klikk på DEPOSIT-lenken til høyre på skjermen for å legge til penger på kontoen din.

Trinn 6 – Sikre kontoen din

Når du setter inn for første gang, må du sikre kontoen din ved å konfigurere Google Authenticator.

Trinn 7 – Google Authenticator

Følg instruksjonene for å konfigurere Google-godkjenning for kontoen din som vist på skjermen. Last ned, installer og skriv inn koden som vises for å aktivere Google Authentication-sikkerhet på KuCoin-kontoen din.

Trinn 8 – Velg eiendel

Du vil sannsynligvis se en standard innskuddsside for å sette inn KuCoin-aksjetokenet, klikk på rullegardinmenyen og velg eiendelen du vil sette inn. På grunn av høye transaksjonsgebyrer og langsomme bekreftelsestider, kan det være lurt å gå med for Ether (ETH). Sparer deg en betydelig mengde dollar du kan legge opp til det du kjøper i forhold til å handle med bitcoin.

Trinn 9 – Ether Wallet

Når ETH-aktiva er valgt, vil Ether-lommebokadressen din på KuCoin-utveksling genereres og vises. Dette kan brukes til å gjøre flere innskudd.

Trinn 10 – Lommebokadresse

Kopier lommebokadressen til lommeboken din utenfor KuCoin-utveksling, der du for tiden holder noen Ether-kryptokurver og sender noen til KuCoin. Vent litt på at transaksjonen skal reflektere over KuCoin-børsen. Dette bør ikke ta lang tid forutsatt at du bruker en betydelig mengde gass til transaksjonen. Bruk ethgasstation.info for å se gjeldende gjennomsnittlig bensin for transaksjonen.

Trinn 11 – Markets Link

Når innskuddet ditt gjenspeiles, klikker du på MARKEDS-lenken øverst på siden.

Trinn 12 – ETH-fanen

Klikk på ETH-fanen.

Klikk på KCS / ETH fra listen over eiendeler som vises på siden. Det kommer sannsynligvis til å være den første på listen, hvis ikke, bruk søkemyntboksen øverst i aktivaseksjonen.

Trinn 13 – Autentiseringskode

På KCS / ETH-siden bør seksjonene for kjøp og salg være deaktivert. du må oppgi en kode fra Google Authenticator-appen.

Trinn 14 – Beste prislink

Klikk på koblingen Beste pris i Pris-feltet, og den beste markedsprisen vil bli fylt ut i boksen.

Trinn 15 – Kjøp KuCoin-aksjer

Skriv inn antall KCS-tokens du vil bytte mot Ethers, eller klikk på Max-lenken, og nummeret du kan kjøpe med alle dine innskudd, vises i Beløp-boksen.

Klikk på KJØP-knappen for å kjøpe KuCoin-aksjer.

Vent litt, så blir KuCoin Shares-tokens kreditert lommeboken.

Nå, nå har du KuCoin-aksjer som også vil tilby en daglig bonus. Sjekk det ut her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map