Handel med kryptovaluta vil forandre seg for alltid med AI Trader

Et av de viktigste GPU-baserte gruveselskapene, kjent som Kingdom Mining, kunngjorde lanseringen av en autonom kryptovaluta-handelsplattform kjent som AI Trader. Bare to uker etter lanseringen kunngjør AI Trader nå en spillendrende OCO-handelsmodus.

Selskapet forklarte:

“Vi utviklet AI-økosystemet med et team av eksperthandlere fra etablerte finansfirmaer som Morgan Stanley og Deutsche Bank og spesialister innen maskinlæring og kunstig intelligens. Vi har hatt en overveldende respons fra samfunnet, og vi godtar nye abonnementer til 20/07/2018 hvorpå bare de med gyldig henvisningskobling blir ombord ”

Økosystemet er basert på to hovedprinsipper: Enkelhet og gjennomsiktighet. Hovedformålet bak er å forstyrre alle handelsparadigmer. Systemet er nå live og tilbyr valutahandel og utnytte handelsopsjoner til sine abonnenter.

Hva med forestillingen?

AI har vært i stand til å redusere HODL-tapene for skaperne og utviklerne av plattformen, den er i stand til å gi 82% i gjennomsnittlig månedlig avkastning mens de handler kryptovalutaer. Videre er det i stand til å registrere 120% avkastning mens du utnytter handel på tvers av alle forskjellige støttede strategier.

Alle resultatene blir lagt ut på deres nettside og oppdatert i sanntid. Brukere kan laste ned og se alle detaljer om hver enkelt transaksjon som AI har gjort.

Valutahandel

AI Trader samarbeider med Artificial Intelligence (AI) for å gjennomgå tidligere markedstrender og ta handelsbeslutninger basert på sanntidsinformasjon. AI-økosystemet er i stand til å gjenkjenne optimale markedsforhold for handel og realisere gevinster fra markedet. For øyeblikket er plattformen drevet av Binance, men i fremtiden vil den ha en rekke andre børser. Brukere er i stand til å handle i autonome AI-handels- eller OCO-handelsmodus.

AI-handelsmodus

Brukere kan bare aktivere en ønsket strategi, og AI-systemet vil begynne å handle autonomt og søke etter optimale resultater. De innebygde dynamiske aksjeadministrasjonsprotokollene gjør det mulig for AI å gjenopprette eventuelle tap ved å inngå handler tilbake med dyp læring og høyere beløp. En lignende strategi implementert av mennesker også.

Brukere kan se hvordan AI utførte de siste 30 dagene og kan laste ned en fullstendig transaksjonshistorikk for hver enkelt handel. Applikasjonen har forskjellige AI-handelsholdninger bygget på tidsbaserte strategier. Alle holdningene setter i gang en bestemt AI-oppførsel.

OCO-handelsmodus – NYTT!

AI Trader er den første i sitt slag handelsplattform som lar brukere handle med OCO (One Cancels Other). I motsetning til andre plattformer hvor det enten kan settes et stop loss ELLER et take profit kan AI Trader gi brukeren en unik mulighet, noe som gjør det mulig å handle på ALLE par med muligheten til å plassere BÅDE et stop loss og en take profit samtidig. Deep Learning AI studerer dagens markedsmønstre ved hjelp av en rekke indikatorer og nøye testede maskinlæringsalgoritmer som analyserer trender og nye mønstre, og gir brukerne et sanntids kjøpesignal..

Utnytte handel

Videre er AI Trader den første i sitt slag plattform som tilbyr autonom handel drevet av Bitmex. Børsen tillater brukere å handle med en av de høyeste innflytelsene på markedet.

AI Trader utnytter kraften til maskinlæring for å forstå og tolke mønstre og ta raske handelsbeslutninger. Med innebygde dype læringsverktøy kan disse beslutningene tas på grunnlag av alle store data som er lagret i depotet. For øyeblikket kan brukere handle på hvert kryptovalutapar levert av Bitmex.

AI Trader anbefaler brukere å angi utnyttelse 20x før AI Trader aktiveres for å handle på deres vegne. I tillegg er det mulig å starte handelsaktiviteter med så lite som 1 USD.

Henvisningprogram

Plattformen kunngjorde et av de mest lønnsomme og attraktive henvisningsprogrammene i markedet. Påvirkere har 10% levetidskommisjon for den henviste kunden. Kunden vil også motta 10% levetidsrabatt ved registrering ved hjelp av henvisningskoblingen.

Abonnementsdetaljer

AI Trader tilbyr tre forskjellige abonnementspakker. Grunnpakken starter fra $ 150 dollar. Betalinger godtas i Litecoin, Bitcoin Cash, Kredittkort og PayPal. Det er viktig å nevne at på grunn av det overveldende svaret fra kryptohandelssamfunnet, vil nye abonnementer stenges 20/7/2018 inntil videre.

Konklusjon

AI Trader er en unik plattform som tar sikte på å forstyrre måten cryptocurrency-handel utføres på. Det ryster det nåværende paradigmet for handel, og forenkler det til en grad aldri sett før i kryptohandelsmarkedet.

Det er også 10% rabatt for hele vårt publikum. Du kan kreve det samme ved å klikke på følgende lenke: https://app.aitrader.ai/referral/usethebitcoin

Dette er et tidsbegrenset tilbud og utløper 1/07/2018 kl 24:00 GMT

Her er en uavhengig gjennomgang av Bitcoin Trading Challenge, en Cryptocurrency Day-Trader som utdanner andre handelsmenn i dette markedet. https://www.youtube.com/watch?v=3udlmtxDNoU&t = 16s

Plattformoversikt: https://vimeo.com/271853160

Følg AI Trader på Twitter: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Om AI Trader: https://aitrader.ai/about

Kontakt AI Trader: [e-postbeskyttet]

For mer informasjon om AI Trader og dens funksjoner, besøk https://aitrader.ai/

* Handel er underlagt markedsrisiko, og AI Trader garanterer i ingen form avkastning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map