Hva er Bitcoin Private – Alt du trenger å vite

Det er klart at kjernen Bitcoin-protokoll mangler privatliv og anonymitet. Selv om regjeringen liker å omtale Bitcoin som anonym, er det langt fra. I en grad har brukerne forkledd identitet når de bruker Bitcoin. Det har vært forslag fra forskjellige utviklere om å låne elementer fra Monero-protokollen for å oppnå en helt usporbar plattform i fremtiden. Inntil det skjer, vil det sannsynligvis være flere gafler som vil tilby flere oppgraderinger når det gjelder sikkerhet og anonymt.

Hva er Bitcoin Private?

Bitcoin Privat (BTCP), en personvernfokusert bitcoin den er en gaffel av ZClassic (ZCL), som kombinerer UXTO (Unspent Transaction Output) fra ZCL med Bitcoin (BTC).

Bitcoin Privat gaffelt fra Bitcoin på 28. februar 2018. ZClassic og Bitcoin-holdere får Bitcoin Private for mynter som holdes før øyeblikksbildet. De som er privilegert å kreve Bitcoin Private mynter er de som har holdt ZClassic i en ZClassic lommebok.

Bitcoin Private er ment å tjene som en peer-to-peer form for digital valuta der ingen tredjepart er involvert. Transaksjoner vil bli kringkastet og verifisert av noder før de sendes til gruvearbeidere for godkjenning. Bitcoin Private har en mer betydelig blokkstørrelse sammenlignet med Bitcoin; dette er utvilsomt av interesse for brukere over hele verden, da dette oversettes til mindre bekreftelsestider for transaksjoner.

Om gaffelen

28. februar, øyeblikksbildet av både ZClassic og Bitcoin blockchain ble tatt, og innehavere av hver kryptovaluta er kvalifisert for Bitcoin Private (BTCP) -kryptovalutaer. Distribusjonen er i forholdet 1: 1, noe som betyr at innehavere av ZCL og BTC får 1 BTCP for hver 1 ZCL- eller BTC-token de har. BTCP-hovednettet ble lansert omtrent to dager etter at øyeblikksbildet ble tatt. Totalt 21 millioner mynter vil bli opprettet som et resultat av å kombinere den sirkulerende forsyningen av BTC og ZCL.

Ved kunngjøringen av Bitcoin Privat gaffel mot slutten av 2017, forårsaket det en prisforbedring av ZCL-myntene fra omtrent $ 4 til over $ 90 på få uker.

Hvordan Bitcoin Private fungerer?

De Bitcoin Privat protokollen har en kortere blokkeringstid på færre enn 3 minutter og en mye mer omfattende blokkstørrelse på 2 MB enn Bitcoin-kjernen. Arbeidsalgoritmen er ASIC-motstandsdyktig, men GPU-vennlig for gruvedrift.

Generelt er en av fordelene med Bitcoin Private fremfor alle andre versjoner / gafler personvernet. Det er den samme teknologien som den som ble brukt for ZClassic, zk-snarks (null kunnskapssnark). Betalinger publisert på teknologier som dette passerer gjennom den offentlige blockchain for gjennomsiktighet, men detaljer om hver transaksjon som inkluderer mottaker, transaksjonsavsender forblir skjult og ikke sporbar.

I likhet med andre kryptovalutaer gir Bitcoin Privates desentraliserte natur en annen fordel som Bitcoin. Transaksjoner på nettverket er peer-to-peer (sender til mottaker) uten behov for å inkludere mellommenn. Nettverksnoder verifiserer transaksjoner på blockchain ved hjelp av kryptografi, og de registreres på den offentlige hovedboken. Den litt større blokkstørrelsen gjør det derimot raskere å levere mer sikkerhet og anonymitet enn forskjellige Bitcoin-versjoner.


Hvordan gjøre krav på dine private Bitcoin-kryptovalutaer

Merk at bare de som har Bitcoin eller ZClassic kryptokurver som er lagret i lommeboken før blockchain-øyeblikksbildet, er kvalifisert for å kreve BTCP-mynter.

Hevder din BTCP avhenger også av lommeboken du bruker. Bitcoin Private team anbefaler at BTC- eller ZCL-mynter blir flyttet til en ny adresse før du bruker de private nøklene til å kreve tokens for gaffelen av sikkerhetsgrunner..

Bruke Electrum Wallet

Du kan nedlasting, trekk ut og kjør Electrum-kjørbarheten på din PC. Opprett deretter en ny lommebok. Angi lommebok og private nøkler, og klikk deretter på sveipeknappen. Det blir bedt om å oppgi de private nøklene dine og deretter feie Bitcoin Private mynter til den nye adressen din.

Bruke Full Node Wallets

Hvis du bruker full-node lommeboken, må du ha java oppdatert. nedlasting, pakke ut og kjøre filen BitcoinPrivateDesktopWallet.jar. Start og la blockchain synkronisere. Klikk på “lommebok” og deretter “importer en privat nøkkel.” Når du blir bedt om å feie, klikker du på “ja” og venter på at blockchain-overskriftene skal lastes ned.

Lommebøker for å holde private Bitcoin-valutaer

Det er noen lommebøker tilgjengelig for Bitcoin Private-mynter, med flere og flere tredjeparts lommeboksleverandører med flere kryptovalutaer som legger til støtte for BTCP-mynter.

  • Du har muligheten til å bruke Full-Node desktop lommebok som kan lastes ned for alle versjoner av operativsystemet som er tilgjengelige fra Bitcoin Private GitHub-side.
  • Det er også et alternativ å bruke Electrum-lommeboken. Denne lommeboken er også tilgjengelig å være lastet ned på GitHub.
  • Et alternativ til en papirlommebok er tilgjengelig for de som er komfortable med det. De Paper Wallet-side av Bitcoin Private-teamet, gjør det enkelt for brukere å generere enkelt-, multisignatur- og bulk-lommebokadresser.
  • Som kunngjort av Coinomi om å støtte Bitcoin Private-mynten, har de siden lagt den til i listen over mynter på Coinomi. Brukere som har oppdaterte versjoner av Coinomi-applikasjonen for sine Android-enheter, kan motta og sende Bitcoin Private-tokens fra mobilen.

Hvor kan jeg kjøpe BTCP

Bitcoin Private (BTCP) ble notert på Trade Satoshi tidlig i mars 2017. I tillegg til å handle, handler det også live Nanex, en velkjent utveksling i NANO-samfunnet. Bitcoin Private har også en applikasjon som skal være oppført på Binance og HitBTC erklært at de også vil liste BTCP.

Bitcoin Private byttes for øyeblikket ut TradeSatoshi for Bitcoin, Litecoin, Tether, Doge og Bitcoin Cash.

Prisanalyse

BTCP-startprisen var på 65,82 dollar. Den laveste verdien som hittil ble registrert var på $ 60,39 og den høyeste var på $ 85,68 – ifølge CoinCodex. Prisen er fortsatt ganske lav i henhold til samfunnets forventninger – som håper at en topp 10-børs vil liste BTCP, og de kan bytte mynter uten store risikoer.

Hvordan Bitcoin Private Mining fungerer

Bitcoin Private bruker Equihash. Dette betyr at gruvearbeidere kan benytte seg av en hvilken som helst Zcash-gruvearbeider til å utvinne Bitcoin Private. Du bør huske å angi bassengets URL ved siden av portnummeret.

Det er også et offisielt gruvebasseng du kan delta i. Den er bygget og drevet av Bitcoin Private-utviklerne selv. Det er også noen andre bassenger som du kan bryte BTCP-myntene, listen over bassenger finner du på Bitcoin Private’s offisiell side.

For å gjøre det enklere å velge hvilket basseng som skal utvinnes, deler det listen over fellessponserte bassenger som er bekreftet av de som ikke er bekreftet ennå. Det er viktig å være forsiktig før du går med i ubekreftede gruvebassenger.

Teamet bak Bitcoin Private

Det er et team bak Bitcoin Private-prosjektet. Fordi Bitcoin Private er fellesskapsdrevet, hadde det vært mer enn 200 bidragsytere, og over 20 ingeniører som ble med i utviklingen av Bitcoin Private protokollutvikling innen 30 dager, og listen fortsetter å vokse ettersom flere blir ønsket velkommen til teamet.

Konklusjon

BTCP kombinerer det beste av de to protokollene; Bitcoin og ZClassic. Den implementerer den private naturen til ZClassic mens den utvider funksjonaliteten til Bitcoin.

For å lære mer om prosjektet, besøk lenkene nedenfor:

Offesiell nettside

Hvitt papir

Ofte stilte spørsmål om gaffel

GitHub

Twitter

Facebook

Reddit

Uenighet

Telegram

Wikipedia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map