Hva er Enjin Coin (ENJ)? Alt du trenger å vite

Enjin-mynt har som mål å være den smarte kryptovalutaen for spillere. Det har vært flere forsøk tidligere fokusert på spillindustrien, som de fleste anstrengelser har mislyktes. De Enjin-prosjekt har derfor vist seg å være et verdifullt bidrag til Minecraft plattform. Imidlertid er Enjin mer enn bare Enjin Coin. Det er en blockchain-basert løsning som hjelper med å løse mange langsiktige problemer som har å gjøre med digitale / virtuelle varer.

Hva er Enjin Coin?

Som nevnt tidligere er ikke konseptet helt nytt; det er ment å tjene som en populær kryptovaluta mellom flere spillplattformer som implementerer den, og bringe portabilitet så vel som overførbarhet av virtuelle varer og digitale eiendeler mellom spillplattformene.

I motsetning til konkurrentene har Enjin Coin den enorme støtte fra samfunnet som hjalp dem med å få markedsadopsjon. Merket Enjin er også et veldig kjent merke blant spillutviklere og spillere over hele verden som driver plattformen gjennom Enjin.

Enjin Coin er et symbol bygget på Ethereum Blockchain. Det kan beskrives som en digital mynt som kan brukes på forskjellige nettsteder og online spillplattformer. Det kan også enkelt konverteres til andre digitale gjenstander som spillelementer eller gull i spillet.

Det er så mange fordeler som følger med bruk av Enjin Coin, spesielt for de som kjører Minecraft-serveren. I tillegg til å redusere kostnadene ved å kjøre serveren din, planlegger Enjin å eliminere svindel, redusere avgifter og også kaste bort tid på å bekjempe tilbakeførsler.

Fordelene er ikke bare for de som driver serverne; det sprer seg også til spillerne. Når du spiller favorittspillene dine, blir du belønnet med ekte penger. Dine gull / belønninger som er samlet under spill kan konverteres til Enjin Coins og brukes til andre spill som støtter det.

Enjin myntbrukssak

Selv om Enjin Coin kommer til å være broen mellom forskjellige spillplattformer, er bruken av den begrenset. Populariteten til mynten avhenger av når store utviklere bestemmer seg for å implementere denne kryptovalutaen på plattformen. På siden av utviklerne vil integrering av dette tillate ekte vareeierskap, verdien av bygningskvalitet og mye mer.

Enjin-lommeboken

Dette er en Bitcoin, Ethereum, Litecoin og ERC20 tokens lommebok designet for rask, sikker og enkel myntadministrasjon. De Enjin lommebok er kjernen i Enjin-økosystemet.

Millioner av spillere over hele verden kan bruke lommeboken til å lagre sine virtuelle gjenstander, Enjin-mynter og tilpassede tokens. Fordi spillerens eiendeler kunne være verdt hundrevis eller tusenvis av dollar, måtte teamet sørge for at Enjin Smart Wallet var så trygg som den kunne være.

I motsetning til andre lommebøker, er Enjin Smart lommebok har fingeravtrykksalternativet for støttede enheter. Brukere kan låse opp lommeboken med fingertuppene i stedet for passord.


Hvor kan jeg kjøpe ENJ-tokens?

Bortsett fra Enjin Coin (ENJ) tokens som kryptovaluta for spilløkosystemet, blir det også handlet på børsene for andre kryptovalutaer som BTC, ETH, BNT, QASH, og USDT.

ENJ-tokens handles på følgende børser:

Du må eie noen mengder kryptovalutaer som er nevnt tidligere for å handle for ENJ-tokens på noen av børsene som er oppført. Når du har din ENJ tokens, du kan sende den til Enjin Wallet etterpå.

Andre tredjeparts kryptovaluta lommebøker som støtter ENJ-tokens

Bortsett fra å lagre ENJ-tokens i Enjin Wallet, som er ditt beste alternativ, kan du også få dem overført til MyEtherWallet. For at du skal kunne vise ENJ-tokens, må du bla ned til “Token Balances“-Boksen, og klikk deretter på”Legg til tilpasset token”-Knappen. Du må oppgi Token-adresse, Token symbol, og Desimaler parametere for ENJ-token i dialogen som vises.

Coinomi støtter også ENJ og annen ERC20 poletter. Følg disse trinnene, og du bør legge til ENJ-tokens på samme måte.

Enjin Coin Team og rådgivere

Teamet har påvist eksperter som har inngående kunnskap om kryptovalutaer, programvareutvikling, og også markedsføring og virksomhet. De har også oppført som en av sine forretningsrådgivere Anthony Diiorio, som er medstifter av Ethereum.

Veikart

Enjin-teamet har mye i ermene. Den mest spennende utviklingen for veien videre er partnerskapet med Efinity. Efinity-nettverket er for Enjin som Lightning Network for Bitcoin. Enjin-plattformen vil kunne oppskalere for å imøtekomme millioner av brukere, og tilbyr også høy hastighet til nesten null transaksjonskostnader. I dette tilfellet kan Efinity sees på som et rammeverk for utviklere å bygge spill som er desentraliserte.

EnjinX Blockchain explorer er også en del av planen. Dette vil være en nettbasert utforsker som vil håndtere flere blokkeringer. Det vil også tillate surfing av ENJ-spillressurser i fremtiden.

Konklusjon

Enjin Coin er satt til å forstyrre spillverdenen. Med denne oppfinnelsen vil spill ikke bare være morsomt, men en aktivitet som gir noe sideinntekt. Det vil også gjøre det mulig for spillutviklere å være mer kreative og utforske en ny grense innen spill gjennom blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map