Hva er VeChain Coin (VET)? Alt du trenger å vite om Vechain

VeChain ble først etablert i 2015, noe som gjør det til et av de eldste selskapene i blockchain-bransjen. Denne Singapore-baserte desentraliserte smarte kontraktplattformen er fokusert på å forbedre styringsprosessen for forsyningskjeder. For å gjøre dette designer teamet forretningsapplikasjoner som kan implementeres i inventarkvandarer.

Prosjektet fikk nylig stor oppmerksomhet fra store investorer, med forskjellige tilbud om lovende partnerskap. Selv før VeChains nyeste samarbeid ble deres blockchain-app allerede brukt av flere selskaper i bransjer som jordbruk, vinproduksjon og luksusvarer.

I tillegg vil også VeChain snart omorganiseres, noe som vil føre til at navnet endres fra VeChain til VeChain Thor VET. Denne oppgraderingen vil gjøre at VeChain-blockchain har funksjoner som ligner på Ethereum-plattformen.

Teknologiene bak VeChain

Plattformen

VeChain tilbyr en desentralisert plattform der bedrifter enkelt kan samhandle og handle med hverandre uten at noen tredjeparter trenger å være involvert. VeChain-selskapet har som mål å skape en driftsplattform dedikert til forretningsløsninger som kan sikre opptil 10 000 transaksjoner per sekund.

vechain plattform

Målet deres er å endre måten supply chain management for øyeblikket gjøres ved å innlemme det i deres blockchain-plattform. Selskapet planlegger også å tillate dApps og ICOs på økosystemet, samt IoT (Internet of Things) -prosjekter. Alle disse endringene antyder at VeChain ønsker å utvikle seg til en omfattende blockchain-plattform dedikert til bedriftsløsninger.

Plattformens sikkerhet opprettholdes ved bruk av nettverksnoder. Disse nettverksnodene kan administreres av bedrifter og organisasjoner som er direkte bidragsytere til økosystemet. Nettverksnodene tilbyr tjenester som inkluderer kvalitetskontroll og lommeboktjenester. De kan til og med tjene som leverandører av private nøkkeladministrasjonstjenester.

Bruk saker

Ved å bruke en kombinasjon av blockchain-teknologi og deres egenutviklede smarte chips som RFID og sensorer, gjør VeChain det mulig for produsenter å spore produkter med unike egenskaper i løpet av livssyklusen.

Derfor, ved å inkorporere blockchain-teknologi i IoT-enheter, hjelper plattformen med å forbedre kvalitetskontroll og logistikkmetoder ved å forenkle produktsporingsprosessen.

VeChain gir en effektiv løsning på den virkelige verden av å autentisere og identifisere forfalskede produkter gjennom deres utviklede teknologier, og hjelper både produsent og forbruker med å få varene verifisert gjennom digitalisering av aktiva..

Teamet

Sunny Lu er administrerende direktør for VeChain Foundation og har allerede blitt en viktig figur i blockchain-rommet. Før han etablerte VeChain, var han med og grunnla den kinesiske internett-oppstarten som utviklet Qtum, en veldig viktig digital ressurs i kryptorommet. Han var tidligere CIO og COO i Louis Vuitton China.

Teamet bak VeChain består av over 90 ansatte, de fleste av dem er utviklere. Chief Technology Officer, Gu Jianliang, har over 18 års erfaring innen områder som mobile enheter og IoT-feltet, og har skapt over 100 patenter innen flere teknologiske felt.


Kevin Feng fungerer som Chief Operations Officer for VeChain Foundation. Feng har vært aktivt involvert i mange teknologiprosjekter i de 12 årene han jobbet for VeChains partner, PWC, som konsulent og forsikringsrådgiver. Til slutt er det deres CFO Jie Zhang, som har enorm IT-kompetanse, samt erfaring innen et stort utvalg av teknologiske domener..

Om VeChain Thor

Vechain kunngjorde en oppdatering av prosjektet kjent som “VeChain Apotheosis Part II: THOR Power Forged.” Oppdateringen er planlagt å skje i andre kvartal 2018. Denne omleggingen fra VeChain til VeChain Thor vil føre selskapet fra å være et supply chain management-prosjekt til å være et fullverdig dApp-løsning for virksomheten.

Nettverket vil bruke to native tokens for sine interne operasjoner:

 1. VeChain Token (VET) (For tiden kjent som VEN) – en kryptovaluta som skal brukes som betaling i VeChain-blockchain-økosystemet.
 2. Thor Power (THOR) – et token som skal brukes til å utføre smarte kontrakter og kjøre apper på THOR-blockchain.

VeChain Foundation

VeChain Foundation er ansvarlig for å bygge nettverket sammen med håndtering av teknologisk forskning og utvikling. Stiftelsen oppfordrer og sikkerhetskopierer partnerskap med bedrifter og bedrifter som ønsker å bruke blockchain-teknologi som en tjeneste.

VeChain er for tiden involvert i partnerskap med følgende virksomheter og selskaper:

 • Babyghost
 • BitOcean
 • China Unicorn
 • Regisserte importerte varer
 • DNV GL
 • eGrid Consulting Co..
 • Fanghuwang
 • Healthcare Co Ltd.
 • Hyperledger
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd.
 • Kuehne & Nagel
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Singapore og Kina)
 • Renault
 • Xiamen Innov Information Technology Co Ltd.
 • China State Tobacco Monopol Administration
 • China National Tobacco Corporation

Om VeChain-token

Plattformen bruker sitt eget native token kjent som VeChain tokens (VET). Disse tokens vil bli brukt som GAS, som kreves for å utføre smarte kontrakter. I tillegg til dette vil VET-er også brukes til å stimulere brukere, da tokens vil bli gitt til nettverksnoder som hjelper økosystemet gjennom deres drift.

vechain token

Vechain-prisen nådde rekordhøye i januar 2018, og overgikk $ 9-verdien, med en økning på over 4000% siden den først ble notert på en børs. På ICO var VEN-verdien bare 0,24 dollar. Vechain-prisen begynte å vokse i desember, og den handles nå til en verdi av $ 3,32. Vechain-prisen forventes å øke i verdi etter 2. kvartal 2018.

VET Lommebøker

Foreløpig er det ingen lommebok som er dedikert til VET / VEN-lagring. Selskapet kunngjorde at en lommebok vil bli utgitt i 2. kvartal 2018. Inntil da, siden VEN er et ERC-20-token, kan du lagre den i en hvilken som helst Ethereum-kompatibel lommebok, som MyEtherWallet, Mist og MetaMask.

Hvor kan du kjøpe VET?

Mens VeChain (VEN) har gått over til (VET) etter Thor-oppdateringen, har mange børser fortsatt å oppdatere noteringen. VeChain (VEN / VET) er tilgjengelig for kjøp på LBank, Binance, Bithumb, Huobi og mange flere som du kan finne på CoinMarketCap (CMC).

Tokenet kan handles for BTC, BCH, ETH, BNB, INR, USD, USDT, KRW, LA og TRY. VEN er for øyeblikket priset til $ 3,80 USD, med en markedsverdi på $ 1,996,527,284 USD og har en sirkulerende forsyning på 526047,017 VEN av en totalforsyning på 873,378,637 VEN.

Kjennelse

VeChain tilbyr virksomheter fra forskjellige bransjer blockchain-baserte løsninger for deres operasjonelle problemer. Med en voksende liste over høyprofilerte partnere er VeChain på vei til å bli en svært ettertraktet tjeneste som brukes til prosessering og produktkontroll.

Ytterligere kontakt og informasjon:

VeChains nettsted: www.vechain.com

VeChain offisielle twitter: https://twitter.com/vechainofficial

VeChain weibo: @ 唯 链 基金会 _VeChainFoundation

VeChain offisielle wechat-konto: 唯 链 VeChainFoundation

VeChain Reddit: https://www.reddit.com/r/Vechain/

VeChain Github: https://github.com/vechain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map