Hvordan tjene penger med PCen din slått på med Gladius.io Network

Gladius Network er et økosystem i Ethereum blockchain som gir PC-brukere muligheter til å leie ut ubrukte båndbredder for å beskytte nettsteder mot DDoS-angrep og også hjelpe dem med å levere websidene sine på kort tid..

I dagens verden er hastighet alt. Folk ønsker ikke å vente så lenge på å få den informasjonen de trenger via Internett levert til dem. De har ikke eller har ikke råd til å vente lange timer på å chatte med den kjære. Ting må skje øyeblikkelig hvis bedrifter må tjene godt, så krever de mange publikum for å få disse store tallene til å forbli i virksomhet. Men hvordan har de til hensikt å beholde publikum når det tar litt tid å få nettstedene sine vist (eller nettstedet er fullstendig stengt av et DDoS-angrep), og et publikum må vente lenge på å få vist siden. Det vil være en elendig brukeropplevelse, og dette kan gjøre at gigantiske selskaper mister store inntekter årlig.

Hvordan systemet fungerer

Med Gladius.io, brukere kan tjene penger med stasjonære datamaskiner ved å kjøre Gladius.io Desktop Client på datamaskinene i bakgrunnen. I motsetning til gruvedrift genererer ikke brukere som kjører denne applikasjonen uavhengig av operativsystem, nye tokens, men får betalt som en del av nettverksbåndbredden, og datamaskinplass blir brukt til å levere nettsteder raskere til publikum over hele verden..

Gladius.io Desktop Client

Desktop Node Clients er lettvektsapplikasjoner som kan kjøres i bakgrunnen. Store operativsystemer støtter det for øyeblikket. Klientene er grensesnitt for å koble til bassengnettverk der alt arbeidet foregår. Selv om hver node er avgjørende for økosystemet, har ingen node i det hele tatt ingen innvirkning på tap av beskyttelse eller levering av sted på blockchain.

Noden lar datamaskinene de er installert på bekrefte og sende forespørsler tilbake til bassenget for godkjente applikasjoner, og blokkerer også ondsinnede forespørsler over Internett. Hver gyldig forespørsel betyr mer penger for node-klienten, og den noden tildeles en høyere prosentandel av tokenet som er ekte pengerverdier.

Gladius Token Sale

Gladius Network gir tidlige fugler en mulighet til å skaffe seg token litt før token blir satt i live. Tokens hentet fra ICO har enorme prosentandeler du ikke får når prosjektet er i gang. Alle tokens kjøpt under ICO med Ethereum har et bestemt Gladius-token du får i retur. Disse tokens kreves for betaling til bassengnoder av nettsteder, det gjør det også mulig å delta i å leie ut båndbredde og lagringsplass, betale for CDN og til slutt å lage bassenger.

ICO-tidsplaner
 • Det kommer til å bli et privat og offentlig pre-token-salg.
 • Privat pre-token-salg pågår og er planlagt til slutten 23. november 2017. For å delta må du sende en e-post for å sende en e-post til [e-postbeskyttet] eller bli med deres offisiell Telegram-gruppe.
 • Offentlig pre-token salg er planlagt å begynne 24. november og avsluttes 30. desember 2017. Du får 600 Gladius Token med 20% bonus på hvert Ethereum du donerer.
 • Hovedoffentlige salg av Gladius Token starter 14. januar 2018 og skal etter planen vare i fire uker.
 • Den første uken av det offentlige salget får du 525 poletter per Ethereum og en bonus på 5% også.
 • Den andre uken, 515 tokens per Ethereum og 3% bonus.
 • Den tredje uken får du 505 tokens med 1% bonus for hvert Ethereum som blir donert.
 • Den fjerde uken, 500 Gladius-tokens per Ethereum uten belønning.

For å delta i Gladius Token Sale, må du Registrer her.

Gladius.io-programmer og lanseringsplaner
 • 15. oktober 2017 – Privat forhåndssalg og utadgående innsamling begynner (live nå)
 • 30. oktober 2017 – Utgivelse av Alpha-plattform for å gjøre det mulig for brukere å teste bruken av Gladius Tokens.
 • 24. november 2017 – Offentlig forhåndssalgsåpning
 • 14. januar 2018 – Offentlig ICO
 • Mars 2018 – DDoS og CDN Launch.
 • August 2018 – Fullstendig nettverkslansering.
 • Desember 2018 – Systemet vil bli optimalisert for bedre ytelse.
For å konkludere

De Gladius.io Network vil sikkert være en spillveksler hvis den endelig starter. Å bruke kraften i Blockchain, å kombinere alle ressurser som mulig for å gi effektivitet og mer sikkerhet på nettet er noe å investere. Muligheten til å tjene penger mens du frigjør ubrukte ressurser er også bare utrolig og noe å få Internett begeistret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map