Topp kryptovalutaer med stor vekstpotensial i 2018 – del II

Dette er en oppfølgingsartikkel til listen:   

  • Topp kryptovalutaer med stor vekstpotensial i 2018 – del I ”

Det er mange Altcoins i dag i markedet, men det er nødvendig å vite at noen av dem har lite potensial for å lykkes i kryptovalutaverdenen. Evnen til å investere i de riktige er imidlertid det du alltid bør sikte på. Kryptomynten du investerer midlene dine, kan være den neste “store tingen” i markedet i morgen som Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Likevel, i denne artikkelen, vil vi gjerne se nærmere på de fem kryptovalutaene (men ikke så berømte for nå) i markedet som har vekstpotensial i 2018. La oss hoppe rett inn!

EOS

EOS er et blockchain-token som er spesielt produsert for å bli den mest effektive strukturen i kryptovalutaverdenen. Denne kryptomynten er i utgangspunktet som Ethereum, men den tar sikte på å være en bedre versjon av den og DAPPs å være i stand til å håndtere rundt 60.000 transaksjoner per sekund..

Problemet med Bitcoin og noen andre fremtredende kryptovalutaer var at transaksjonene gikk tregt og ikke tillot videreføring av DAPPs, DAOS og andre cryptocurrency-funksjoner; det er derfor EOS ble laget.

Det er nødvendig å vite at EOS kan få deg til å oppnå en høyere transaksjonshastighet, og du kan være i stand til å utføre en hvilken som helst transaksjon når som helst uten å få tilstopping.

Gjennom EOS kan opprettelsen av DAPP-er assisteres. Også med EOS kan det opprettes en bedre økonomi som er gratis for alle transaksjoner. Med andre ord, som kryptomynter som Ethereum belaster deg hver gang du utfører en transaksjon. Men EOS DAPP vil ikke belaste deg for noen transaksjoner som er gjort av deg.

Derfor ble denne kryptomynten produsert for å forbedre fremtiden for kryptovaluta.

NEO

NEO er en neste generasjons kryptomynt som er opprettet for å strukturere et tilgjengelig nettverk av desentraliserte applikasjoner. Et viktig trekk ved NEO er at symbolet ikke er delbart, og det produserer GAS-tokens som kan brukes til å betale for transaksjonsgebyrer som genereres av applikasjonene i nettverket.

Videre bruker denne kryptovalutaen blockchain-teknologi og digital identitet for digitalisering av eiendeler gjennom bruk av effektive kontakter. Det er trygt å si at, NEO er en digital valuta som er rettet mot å produsere en bedre skapelse for fremtiden gjennom bruk av digital identitet.

Deretter planlegger NEO med funksjonen digital identitet å sørge for at funksjonen for digital identitet når PKI-standarden (Public Key Infrastructure) X.509. Dette innebærer at anonymitet vil bli gitt for alle som bruker denne blockchain, men det må være under den internasjonale standarden for digital identitet. Likevel, med NEO, kan du få de beste blockchain-løsningene.


BINDESTREK

Visse ulemper i fremtredende digitale valutaer som Bitcoin har ført til økningen av andre kryptomynter som BINDESTREK.

Dash er designet for å ha en samlet forsyning på omtrent atten millioner mynter. Akkurat nå har tilgangen økt til 7,4 millioner, og det forventes at den vil nå sin milepæl innen 2300.

Imidlertid, når du skriver denne artikkelen, er prisen på hver enhet av DASH omtrent $ 352. I tillegg til dette er markedsverdien av denne kryptovalutaen rundt 2,8 milliarder dollar.

Dash støtter P2P desentraliserte elektroniske kontanter, og det er en kryptomynt med en lys fremtid.

VEN

VEN er en kryptomynt som styres av HubCulture-nettverket. Denne kryptovalutaen er nå allment akseptert på grunn av at den er praktisk.

Denne kryptomynten er faktisk en digital ressurs å se på i 2018, og dette er fordi den er rettet mot smarte kontrakter og også fokuserer på ICOer og DAPPer..

En annen solid grunn til at du må passe på denne mynten, er at den mønstrer med store finansielle selskaper i verden i dag. De partnerskap med store finansielle selskaper vil øke verdiveksten til denne kryptovalutaen.

Også VEN er i god overensstemmelse med den kinesiske regjeringen. Vi vet alle om krigen den kinesiske regjeringen har med kryptovalutaer – men VEN er en kryptomynt som ikke har noen problemer med Kina, og den er allment akseptert der.

DCR

hva er dekrert

DCR (Decred Coin) er en annen anonym kryptovaluta med et hybrid konsensus-system. Denne digitale eiendelen er mer som Bitcoin, men med en robust plan for samfunnsinnsats for å opprettholde økonomisk utvikling.

DCR bruker et gruvesystem for å sikre at ingen har muligheten til å ha full kontroll over transaksjoner uten samfunnets samtykke.

I tillegg til dette tillater DCR også brukerne å delta i planene sine uten å bruke dyr gruvedrift.

Faktisk ble DCR opprettet for å balansere behovene til deltakerne og reguleringsorganene. Selv om DCR er en “nybegynner” i markedet i dag; fremdeles er vekstraten forbløffende. Likevel har denne kryptomynten potensialet den trenger for å vokse fordi den allerede har tiltrukket mange investorer – det må være noen gode grunner, ikke sant?

Sjekk vår forrige artikkel ‘Topp kryptovalutaer med stor vekstpotensial i 2018 – del I’.

Hvis du likte dette, vil du kanskje sjekke neste del av ‘Top Cryptocurrency With A Great Growth Potential in 2018’ herfra. Også de fleste av de nevnte kryptovalutaene finner du på Binance utveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map