Brian Collins, CEO la Horizon Globex – Interview Series

Un fondator cu experiență în compania publică și privată, Brian a fondat Horizon Globex în 2010, care a fost listat pe Nasdaq în 2012. În perioada 1999-2010 Brian a fost CEO al Abbey Technology din Elveția, specializat în proiectarea de software de tranzacționare pentru băncile elvețiene. Înainte de aceasta, Brian a lucrat pentru Credit Suisse din Zürich proiectând și construind soluții de tranzacționare cu capital propriu. Brian a absolvit în 1990 cu o licență în sisteme informatice de la Universitatea din Limerick, Irlanda.

AT: Horizon Globex oferă mai multe produse care vizează companiile care doresc să lanseze o ofertă de valori mobiliare digitale. Pentru început, ai putea să ne spui despre Tokenetics și să descrii procesul de emitere?

BC: Tokenetics este software-ul nostru de bază pentru emiterea, custodia și debursarea securității digitale, pentru ca emitenții să lanseze un DSO sigur și conform. Un emitent vine la noi și colaborăm cu echipa lor (inclusiv conducerea, avocații în valori mobiliare și bancherii de investiții) pentru a crea un contact inteligent Ethereum ERC-20 pentru valorile mobiliare digitale care vor putea fi emise în conformitate cu o scutire de la dispozițiile de înregistrare din legile federale privind valorile mobiliare, cum ar fi Regulamentul D, Regulamentul S, Regulamentul A sau în conformitate cu o ofertă înregistrată în Formularul S-1.

Adoptăm o abordare unică care credem că este cea mai potrivită pentru cadrul de reglementare în continuă schimbare de astăzi. În loc să integrăm numeroase straturi de caracteristici într-un singur contract inteligent de valori mobiliare digitale, preferăm să aplicăm o reglementare suplimentară prin contracte inteligente „peered” care sunt construite alături de contractul inteligent de emisiune primară, cum ar fi contractul nostru inteligent Transfer-Agent- Gatekeeper ( prin CustodyWare).

De exemplu, dacă un deținător devine directorul executiv al emitentului (de exemplu, un afiliat care este acum restricționat să tranzacționeze „din interior” în garanție), emitentul ar fi obligat să ardă titlurile digitale ale titularului, să reprogrameze noile restricții și să emită un jeton nou. Cu CustodyWare, emitentul poate notifica pur și simplu agentului de transfer și agentului de transfer c o intrare a ID-ului portofelului KYC’d al directorului către portalul CustodyWare și poate aplica restricții relevante privind statutul de afiliat asupra valorilor mobiliare din acel portofel. Abordarea noastră pune controlul în mâinile agenților de transfer reglementați corespunzător de SEC, în loc de dezvoltatori sau CEO-uri.

AT: Tokenetică oferă, de asemenea, oportunități de tranzacționare secundare, ați putea să le descrieți?

BC: Răspunsul la această întrebare constă în capacitatea soluțiilor noastre software de a se integra între ele. Tokenetics se integrează cu KYCware, aplicația noastră pentru investitori marca albă și aplicația smartphone pentru verificarea identității KYC. AMLcop, sancțiunile noastre de gestionare a listelor de supraveghere și soluția de screening PEP, se integrează, de asemenea, și acționează ca portarul întregului nostru ecosistem, deoarece un investitor trebuie să fie listat pe lista albă pentru a participa. Apoi, la finalizarea unei oferte și a perioadei sale potențiale de deținere (de exemplu, regula SEC 506 (c)), un agent de transfer folosește CustodyWare, portalul nostru de custodie al agentului de transfer, pentru a transfera valorile mobiliare digitale către un ATS reglementat pentru tranzacționare secundară conformă. Utilizarea noastră de agent de transfer permite emitenților să exercite un control bun, asigurându-se că identitățile investitorilor rămân intacte pe tot parcursul ciclului de viață al valorilor mobiliare digitale. Asigurarea faptului că identitățile investitorilor sunt cunoscute în același mod ca și valorile mobiliare tradiționale înseamnă că pot fi trimise notificări prin împuternicire, se poate vota, se pot plăti dividende, se poate gestiona escheatment și se respectă legile statale și federale pentru gestionarea imobiliară și raportarea reglementară.

De asemenea, am dezvoltat o soluție de tranzacționare secundară dolarizată pentru a oferi investitorilor asigurarea lichidității și pentru a oferi noilor investitori posibilitatea de a participa pe piața secundară, cu perechi de tranzacționare la prețuri fiduciare. Investitorii depun și retrag fonduri în fiat, minimizând riscul reglementării criptomonedelor și al expunerii la AML.

AT: CustodyWare este un alt produs care se descrie ca o soluție de custodie a agentului conformă. Ați putea să detaliați ce face acest produs?

BC: Credem că CustodyWare este primul produs conform cu reglementările pentru agenții de transfer din S.U.A. care păstrează și administrează titluri digitale în numele clienților lor în conformitate cu un DSO înregistrat sau cu un DSO scutit de înregistrare. Portalul CustodyWare se integrează cu emisiile ERC-20 și acceptă toate funcțiile majore ale agentului de transfer, inclusiv emiterea, custodia, interogarea transferului, raportarea, afiliații și eliberarea, oferind agenților de transfer capacitatea de a îndeplini același rol pentru titlurile digitale ca și pentru titlurile tradiționale. . Toate tranzacțiile sunt semnate de Agentul de transfer și sunt stocate în mod transparent și imuabil pe blockchain-ul Ethereum.

AT: În ianuarie 2019, ați semnat o afacere pentru a licenția CustodyWare către VStock Transfer, LLC „VStock”, un agent de înregistrare și registrator al SEC. Ne-ai putea spune puțin despre acest acord?

BC: Acordul cu VStock este un acord de licențiere care permite VStock să se extindă pe afacerea lor tradițională ca agent principal de transfer de transfer și firmă de înregistrare și să înceapă să preia custodia titlurilor digitale emise în conformitate cu Regulamentul D, Regulamentul A, Regulamentul S sau ofertele înregistrate depus pe formularul S-1. Am licențiat VStock Transfer „portalul” nostru pentru ca aceștia să gestioneze deținătorii și afiliații de valori mobiliare digitale, să anuleze și să reemită jetoane dacă cheia privată a unui titular este pierdută / furată și să acționeze ca agent de plată pentru a distribui dividende etc..

La al treilea produs pe care îl aveți pentru soluțiile STO este KYCWare. Au existat o mulțime de produse KYC care au intrat pe piață, ceea ce diferențiază dvs.?

BC: Cred că unul dintre cei mai mari diferențiatori ai noștri este metodologia și nivelul nostru de securitate atunci când vine vorba de protecția informațiilor sensibile ale utilizatorilor. Nu efectuăm noi înșine „verificări” KYC / AML. În schimb, KYCWare oferă clienților o soluție de aplicații mobile cu etichetă albă și un portal back-end pentru a simplifica colectarea informațiilor CIP, KYC și AML fără a partaja vreodată date sensibile cu o terță parte..

Cum funcționează, investitorii sau clienții sunt incluși printr-o aplicație KYCWare marca clientului, care încorporează o tehnologie avansată de verificare a identității, cum ar fi soluții de interviuri video anti-jocuri, scanări de pașapoarte „MRZ” care pot fi citite de mașini, verificări de hologramă de securitate pentru identificări și straturi mai unice și actualizări de la verificările tradiționale de identitate.

Pe back-end, emitenții sau clienții sunt gestionați prin soluția noastră software AMLCop, anti-spălare a banilor. Apoi, toate aceste informații sensibile despre clienți sunt stocate în memorie până când un reprezentant al companiei (indiferent dacă este vorba de un reprezentant desemnat KYC / AML sau broker-dealer angajat de un emitent DSO) descarcă și revizuiește trimiterile pe un mediu conform cu Regulamentul SEC SP (pentru de exemplu, recomandăm clienților să utilizeze un hard disk extern compatibil FIPS). Adoptăm această abordare deoarece, în ochii autorităților de reglementare, emitentul este în cele din urmă responsabil de asigurarea faptului că toți investitorii sunt în mod corespunzător K YC’d și AML’d, nu terții care ar putea externaliza în continuare datele care urmează să fie verificate.

AT: Ai făcut-o a încheiat un acord de licență software cu Tripoint Global Equities pentru a le oferi asistență software platformei de jetoane de securitate marca BANQ. Ce este platforma BANQ?

BC: BANQ este divizia online a TriPoint, care se concentrează pe destinații de plasare private, IPO din Regulamentul A și oferte de securitate digitală. Pe lângă sprijinirea platformei BANQ, Globex a anunțat că am încheiat un acord de licență software cu First Growth Funds Limited (FGF) pentru a furniza oferte de jetoane de securitate complet reglementate și conforme în Australia și Noua Zeelandă. FGF este un fond tranzacționat la bursă cotat la bursa australiană și este o companie de investiții diversificată care se concentrează pe creșterea valorii acționarilor prin efectuarea de investiții într-o gamă largă de clase de active, inclusiv acțiuni listate, capital privat și oferte de token.

AT: Ce este Globex API?

BC: API-ul Globex este pur și simplu o modalitate prin care cele patru aplicații software noastre interacționează direct cu Ethereum. De obicei, dacă o companie dorește să se integreze cu Ethereum, ar putea utiliza un API open source sau o resursă terță parte, dar etosul nostru pentru software a fost întotdeauna să creăm soluțiile noi înșine. Procedând astfel, dacă există o problemă, avem un control total asupra rezolvării problemei.

AT: Unul de oferte mai interesante pe site-ul dvs. web este că oferiți un „Portal financiar la cheie” care poate fi marcat pentru marca unei companii. Ce capabilități vor oferi aceste portaluri financiare?

BC: Portalurile de finanțare de marcă oferă multe avantaje. Pe front-end, emitenții prezintă investitorilor sau clienților un proces de investiții pe marcă de la început până la sfârșit, menținând un sentiment de încredere și o experiență de utilizare perfectă. În spate, emitenții și bancherii acestora experimentează un portal web găzduit unde își pot gestiona în siguranță și conform clienții și rapoartele necesare, fără experiența IT necesară.

AT: Ați avut recent vești interesante cu Timeless Luxury Group AG, acordând licența întregii suite Globex de soluții software blockchain pentru a alimenta DSO, există ceva ce doriți să împărtășiți cititorilor noștri despre acest parteneriat?

BC: Acesta este un anunț cheie, deoarece prezintă capacitatea stivei noastre software blockchain de a aborda toate aspectele ofertei digitale de valori mobiliare. Relația a început cu o înțelegere a dorinței Grupurilor de lux Timeless de a accesa capitalul SUA împreună cu investitorii străini într-un DSO complet conform și de a acorda investitorilor dreptul la un procent din orice profit viitor..

Această ofertă marchează prima ofertă din Statele Unite de a utiliza un agent de transfer înregistrat la SEC pentru emiterea și custodia valorilor mobiliare digitale. CustodyWare este licențiat de către agentul de transfer desemnat de Timeless Luxury Group, VStock Transfer, acordând VStock capacitatea de a păstra titlurile Ethereum ERC-20, menținând în același timp identitatea deținătorilor pentru a facilita plata viitoare a dividendelor în dolari SUA și a oricăror alte transferuri care Agentul de transfer este responsabil de administrare (de ex. rețineri, eliberări, transferuri etc.).

AT: Există altceva pe care doriți să îl împărtășiți despre Horizon Globex?

BC: Există o mulțime de hype în industrie, companiile făcând afirmații cu privire la ceea ce vor crea, sau chiar mai dăunătoare, făcând afirmații false cu privire la capacitățile companiilor lor existente. Ne place abordarea noastră de a veni pe piață cu software live și dovedit. În doi ani, echipa noastră de dezvoltatori a construit o suită cuprinzătoare de soluții software blockchain care se adresează întregului ciclu de viață al unei oferte de titluri digitale conforme. Cu contribuția continuă a experților noștri cu experiență în tehnologie, Wall Street și directori ai companiei publice, ne propunem să continuăm dezvoltarea și aducerea pe piață a produselor avansate tehnologic care alimentează următoarea generație de burse și oferte de valori mobiliare în SUA și în întreaga lume.

Pentru a afla mai multe, vizitați Horizon Globex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map