Chrissa McFarlane, fondator și CEO al Patientory Inc – Seria de interviuri

Chrissa McFarlane este CEO-ul Pacient, un serviciu global de gestionare a sănătății populației și a monedei care reglementează și asigură datele pacienților, numit ca una dintre femeile de top „care își lasă amprenta pe domeniul medtech” de Becker’s Hospital Review. Este, de asemenea, autorul FEMEI VIITOARE: Antreprenoriatul feminin minoritar și a patra revoluție industrială în era Blockchain și Cryptocurrency.

Ați fondat Patientory în 2015, după ce ați fost frustrat de faptul că pacienții nu au acces la un depozitar central al propriilor informații de sănătate. Puteți să ne împărtășiți care este problema actuală cu pacienții care au acces la informațiile lor și cum își propune Pacientory să rezolve acest lucru?

Industria tehnologiei informației din domeniul sănătății are probleme de interoperabilitate îndelung confruntate. Cu toate acestea, accesarea datelor de sănătate private este o problemă care a apărut recent datorită digitalizării dosarelor medicale, care a creat grădini cu pereți tăiați. Datorită politicilor și reglementărilor HIPAA, a fost dificil pentru organizații să împărtășească în mod liber informațiile care se află în portaluri de pacienți distincte și individuale cu toți furnizorii de îngrijire și părțile interesate care ar putea avea nevoie de informații pentru a oferi cele mai bune îngrijiri. Patientory abordează această problemă direct, creând produse care permit integrarea perfectă a tuturor dosarelor de sănătate ale pacientului, atât din partea pacientului, cât și din partea furnizorului..

În cartea albă originală ați propus un model de afaceri SaaS, prin care vindeți software organizațiilor de asistență medicală, unde pacienții și consumatorii pot descărca o aplicație gratuită. S-a schimbat modelul de afaceri de atunci?

Încă funcționăm pe un model de afaceri SaaS pentru întreprinderi, oferind în același timp o aplicație de date de sănătate ușor de utilizat pentru consumatori. Pentru întreprinderi, oferim SaaS sub forma noastră NEITH Enterprise Solution. Neith lucrează apoi direct cu aplicația noastră de consum pentru pacienți, Pacient, pentru a aborda și îmbunătăți eficiența costurilor și rezultatele în domeniul asistenței medicale pentru pacient.

Ați participat personal la durata intensivă de 3 luni Programul accelerator Boomtown în Boulder, Colorado. Ați putea împărtăși experiența dvs. și ceea ce ați câștigat din participarea la acest program?

Am încorporat compania noastră cu aproximativ o săptămână înainte de a ne alătura programului de accelerare Boomtown din Boulder, Colorado. Acest program ne-a ajutat enorm cu ideea a ceea ce am vrut să creăm și ce probleme am vrut să rezolve produsele noastre. Experiența noastră la Boomtown ne-a ajutat să punem bazele pentru a soluționa deficiențele pe care le-am găsit pe piața asistenței medicale.

Ați putea discuta despre experiența dvs. când ați lansat una dintre primele oferte inițiale de monede (ICO) în 2017?

Acest proces a fost cu siguranță o provocare pentru echipa noastră. Am început într-o industrie care nu era prea cunoscută și am lucrat pentru a aborda credibilitatea spațiului și a promova longevitatea acestuia – lucru pe care publicul larg abia acum îl înțelege.

A fost inițial dificil să construiți un produs pentru o industrie, cum ar fi asistența medicală, care se schimbă lent și să adopte noi tehnologii. Prin acest proces, am învățat că trebuie să ne pasim pe noi înșine și să lucrăm constant pentru a ne stabili marca și produsele, ca lideri de gândire care pun în legătură această tehnologie emergentă cu piața medicală existentă..

În cartea ta una dintre cele mai mari probleme pe care le-ați descris a fost dificultatea de a obține acces la finanțarea de risc în calitate de femeie și mai ales ca femeie minoritară. Aveți vreun sfat pentru femeile care se confruntă cu probleme similare și care s-ar putea să nu se simtă confortabil cu lansarea unui ICO?

Aș recomanda să căutați cât mai multe căi alternative de finanțare. O opțiune pentru oportunități de investiții care a crescut recent în popularitate este crowdfunding-ul. Există multe opțiuni atunci când vine vorba de acest tip de investiții, inclusiv ofertele Regulamentului CF care permit companiilor să solicite investiții directe de la investitori, precum și diverse platforme care să permită investitorilor instituționali și neinstituționali să se implice în proiectele care le interesează. Cred că aceasta este o opțiune valoroasă pentru persoanele care doresc să își lanseze compania, mai ales când vine vorba de prima rundă de finanțare, care este atât de esențială pentru a permite antreprenorilor să își construiască produsele și să-și prezinte valoarea..

În cartea dvs. discutați despre importanța flexibilității special pentru antreprenorii de sex feminin. Ați putea să ne împărtășiți pe scurt opiniile despre acest lucru?

În opinia mea, flexibilitatea este unul dintre cele mai importante atribute ale unui antreprenor de succes. Antreprenorii de sex feminin, în special, întâmpină multe obstacole și bariere în calea succesului și rămânând flexibili sunt capabili să depășească aceste provocări.


Întrucât nucleul pentru a fi un antreprenor de succes este depășirea provocărilor, flexibilitatea poate lua forma de a pivota din obiectivul inițial al companiei sau al produsului pentru a reflecta, de exemplu, condițiile actuale ale pieței sau alte obstacole neașteptate care apar în timpul procesului de lansare. Anul acesta, ca exemplu, pandemia COVID-19 a schimbat piața într-un mod fără precedent, iar antreprenorii au fost obligați să se adapteze în consecință.

La începutul anului 2019, Patientory Inc. și IrisGuard a anunțat integrarea tehnologiei de autentificare biometrică a IrisGuard cu aplicația Patientory. Ați putea discuta despre acest parteneriat și despre avantajele utilizării tehnologiei biometrice IrisGuard?

IrisGuard permite recunoașterea end-to-end a irisului, identificând persoanele de oriunde din lume cu 100% certitudine. Parteneriatul nostru cu IrisGuard a permis o privire mai atentă asupra gestionării datelor și a studiilor clinice. Ne-am integrat cu IrisGuard prin adaptarea soluției Android a aplicației Patientory (deoarece este necesar un telefon cu cameră pentru a accesa acest tip de tehnologie). Integrarea oferă un nivel suplimentar de securitate la accesarea datelor biologice ale unui pacient.

Ne puteți oferi câteva detalii despre modul în care sunt utilizate jetoanele PTOY pe platformă?

În mod inerent, jetoanele PTOY fac parte din rețeaua PTOYMatrix Blockchain, care securizează și verifică stocarea datelor de sănătate private în rețea. Pentru Patientory Inc, ca aplicație descentralizată în rețea, simbolul este utilizat ca instrument de stimulare pentru a recompensa comportamentele sănătoase. De exemplu, atunci când utilizează aplicația, utilizatorii sunt recompensați cu jetoane PTOY atunci când îndeplinesc obiective lunare specifice de sănătate.

Există altceva pe care ați dori să îl împărtășiți despre Pacient?

În ultimul an, am asistat la finalizarea Legii vindecării secolului 21, care impune organizațiilor de asistență medicală să ofere consumatorilor acces terț la informațiile lor de sănătate. Prin diferite parteneriate, PTOYMatrix poate agrega date de la peste 10.000 de sisteme de sănătate pentru a furniza identitatea auto-suverană și datele dezidentificate pentru utilizatori în dosarele medicale.

Vă mulțumim pentru interviul minunat, cititorii care doresc să afle mai multe ar trebui să viziteze Pacient.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map