Myles Milston, CEO Globacap – Interviu Series

Myles Milston, este CEO & Fondator al Globacap, o soluție end-to-end pentru strângerea de capital, administrarea activelor și custodia valorilor mobiliare digitale.

Anterior ați fost CTO al Pariuri Colos, care este o afacere de pariuri sportive de succes care operează în Marea Britanie. Ai fost inițial introdus în bitcoin și cripto în acest rol?

Colossus nu folosește bitcoin sau cripto în afacerea sa, cu toate acestea, am văzut că bitcoin câștigă tracțiune în industria de jocuri mai largă și am început să explorez blockchain mai mult după ce am văzut acest lucru. Cu toate acestea, înainte de Colossus – aproape că am cumpărat un bitcoin de încărcare când era de 300 USD, din păcate nu am înțeles suficient despre blockchain în acel moment și am decis să nu-l în ultimul moment. Sunt sigur că toată lumea are povestea lor „aproape cumpărată de bitcoin”!

Ce v-a determinat să treceți de la CTO-ul unei afaceri de pariuri sportive de succes la fondarea Globacap?

Înainte de Colossus, fundalul meu era piețele de capital: începând ca programator într-o bancă, apoi analist de cercetare cantitativă a capitalului propriu, structurare și vânzări de instrumente derivate și ulterior tranzacționarea algoritmică a mărfurilor. Deci, atunci când toată lumea care făcea un ICO în 2017 încerca să evite simbolul lor să fie numit o garanție financiară, m-a făcut să mă gândesc la structurarea unei garanții financiare reale ca simbol.

Avantajele au fost evidente: (i) transferabilitatea instantanee a activelor private și (ii) simpla administrare (de exemplu, acțiuni corporative, împărțiri de acțiuni, răscumpărări etc.). A fost atât de convingător încât a trebuit să încep Globacap. Fondatorul Colossus a fost unul dintre primii noștri investitori.

Ai putea să ne împărtășești ce face exact Globacap?

Suntem o platformă automată de piețe de capital. Reglementat de FCA cu pașaport în întreaga Europă.

Platforma noastră automatizată face:

(1) Emiterea de valori mobiliare – toată administrația de-a lungul unei majorări de capital, inclusiv structurarea, aprobarea și distribuirea documentelor de ofertare, asigurând în același timp respectarea reglementărilor în 41 de țări (și numărare) și emiterea de titluri de creanță sau titluri de participare tokenizate către investitori.

(2) Administrarea valorilor mobiliare – gestionare simplă, cu un singur clic, cu un singur clic, incluzând toate acțiunile corporative (împărțiri de acțiuni, răscumpărări etc.), restructurare, votare prin procură și plata distribuțiilor (dividende sau cupoane). Diferența dintre noi și alte platforme de gestionare a tabelelor de cap este blockchain. Când are loc un transfer de proprietate, acesta se reflectă în tabelul cu limite în timp real, împărțind un strat de cheltuieli de administrare din care platformele non-blockchain nu pot scăpa.


(3) Custodie digitală – suntem un custode autorizat pentru valori mobiliare blockchain și numerar.

De asemenea, suntem singura companie până în prezent care a creat capitaluri proprii tokenizate ca acționariat direct, fără a utiliza o structură nominalizată. În alte tokenizări de capital la nivel global, un candidat a fost obligat să acționeze ca proprietar legal al acțiunilor subiacente. Cu toate acestea, am creat o structură care funcționează în jurul acesteia în limitele existente ale reglementării, permițând deținătorului de jetoane să fie și deținătorul legal al acțiunilor subiacente..

În iunie 2019, Globacap a ieșit cu succes din reglementările FCA Cohorta Sandbox 4, devenind prima platformă de administrare și oferte de securitate digitală complet reglementată din Marea Britanie. Puteți împărtăși cu noi experiența de a fi în Cohort4?

Experiență grozavă. FCA a inițiat cu succes conceptul sandbox în rândul autorităților de reglementare la nivel global, știm despre alte câteva autorități de reglementare care încearcă acum să copieze succesul FCA. Am avut un ofițer de caz repartizat la noi în prima zi, el a fost disponibil pe tot parcursul procesului în orice moment și a fost întotdeauna extrem de util, chiar răspunzând la e-mailuri în weekend (ce organizație guvernamentală face asta?). Sandbox ne-a oferit posibilitatea de a testa noile noastre tehnologii și procese într-un mediu de reglementare controlat, ceea ce a condus în cele din urmă la primirea autorizației complete într-un interval de timp mai rapid decât ar fi fost posibil fără Sandbox.

În urmă cu două luni, Globacap a anunțat un parteneriat strategic cu Archax, care oferă tranzacționare pe piața secundară. Ați putea să detaliați beneficiile acestui parteneriat?

Globacap este axat pe investiții private. Cu toate acestea, unii dintre acești emitenți de valori mobiliare pot căuta tranzacționare publică secundară completă și, dacă o fac, Archax va fi gata să listeze și să faciliteze tranzacționarea acelor valori mobiliare. Au un mare sprijin instituțional și o tehnologie de bază furnizată de Aquis, care este un lider european de schimburi de acțiuni și furnizor de tehnologie de potrivire a motoarelor. Suntem parteneri pentru a folosi Archax ca listă și loc de tranzacționare.

Globacap a fost recent recunoscută drept una dintre cele mai perturbatoare companii din Marea Britanie Indice perturbare50, care evidențiază cele mai perturbatoare companii din Marea Britanie. Te-a surprins această realizare? A ajutat să aducem clienți suplimentari?

M-a surprins întrucât nu auzisem de indicele Disruption50 înainte de a fi nominalizați! Suntem încântați și umiliți să fim incluși în acest indice, printre alte companii de tehnologie extrem de perturbatoare. Credem că perturbăm piața tradițională a valorilor mobiliare și o vom face din ce în ce mai mult în vigoare pe măsură ce continuăm să ne extindem afacerea. Recunoașterea a trimis într-adevăr clienți suplimentari în direcția noastră.

Investitorii pot investi în prezent în active private tokenizate din întreaga lume pe platforma dvs. Acceptați investitori din SUA? Există restricții asupra investițiilor internaționale?

Acceptăm investitori acreditați din SUA, în funcție de oferta specifică. În întreaga lume, fiecare țară are propriul său set unic de reguli de promovare financiară. Chiar și în interiorul UE există mici diferențe între unele state membre. Platforma noastră simplifică acest lucru pentru un emitent – afișând sau ascunzând automat anumite oportunități de investiții anumitor investitori în funcție de locația și tipul acestora, asigurând în permanență conformitatea cu reglementările locale..

Globap strânge 3 milioane de lire sterline. Ne-ați putea spune mai multe despre această creștere și pentru ce vor fi utilizate fondurile?

În prezent, am ajuns la etapa finală a finalizării unei runde de finanțare. O mare parte din fondurile din această rundă vor fi utilizate pentru marketing și scalarea platformei. Până în prezent nu am făcut marketing extins, ci ne-am concentrat pe construirea produsului și obținerea autorizației de reglementare. După ce am făcut acest lucru și după ce am finalizat mai multe tranzacții pe platforma live, acum începem să comercializăm platforma și să le extindem.

Unde vedeți că Globacap este poziționat în 5 ani?

Ne concentrăm pe activele private din segmentul de capitalizare mică și mijlocie. Cu alte cuvinte: prea mare pentru crowdfunding până la listat la o bursă cu capacitate mică / medie, cum ar fi piața LSE AIM. Credem că piața este supraevaluată și insuficient deservită pentru acel demografic. Tehnologia noastră oferă companiilor o experiență mai bună, un proces mai ușor, respectarea reglementărilor depline, costuri mai mici și împuternicește capătul mai mare al acelei game să rămână privat mai mult timp – oferind investitorilor acces la lichiditatea pieței secundare evitând în același timp cheltuielile generale asociate cu devenirea unei entități publice.

Există altceva pe care doriți să îl împărtășiți cu publicul nostru?

Aceasta este o fază interesantă în evoluția industriei valorilor mobiliare. Acum este posibil ca activele private să tranzacționeze mai liber, ca hârtia să dispară cu adevărat în administrarea valorilor mobiliare și ca activele private în valoare de miliarde de dolari să fie securitizate eficient din punct de vedere al costurilor – deblocând un nou val de creștere economică.

Pentru a afla mai multe, vizitați lista noastră de companii Globacap sau vizitați Globacap site-ul web.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map