Sebastiaan Lichter, fondator și produs principal al Blockport – Seria de interviuri

Sebastiaan Lichter este fondatorul și principalul produs al Blockport. Blockport este o abreviere pentru „Portal Blockchain”, oferind acces tuturor la lumea criptomonedelor și blockchain.

AT: Blockport conectează „socialul” cu „tranzacționarea”. Pentru investitorii noștri care nu sunt familiarizați cu Blockport, puteți să ne împărtășiți caracteristicile comerciale și sociale oferite de Blockport?

SL: Viziunea noastră principală este de a lega lumea tradițională cu această nouă economie digitală a criptomonedelor, concentrându-ne pe ușurința utilizatorului, siguranța, transparența și lichiditatea. Cu toate acestea, schimbarea societății nu poate fi forțată. Prin urmare, trebuie să educăm oamenii creând fluxuri de conținut distractiv și convingător.

Combinând lumea social media și a tranzacționării, oferim utilizatorilor noștri o experiență de tranzacționare socială nouă și unică, care facilitează intuitiv o comunitate de schimb de cunoștințe.

Funcțiile unice de tranzacționare socială ale Blockport permit oamenilor să se urmeze și să se copieze reciproc direct pe platformă. În acest fel începătorii pot învăța de la comercianții experimentați, iar comercianții experimentați sunt motivați să împărtășească cunoștințele lor cu începătorii, deoarece pot câștiga jetoane Blockport (BPT) drept recompensă.

Comercianții cu experiență pot crea un profil public „principal-comerciant” pe Blockport, la fel cum fac influențatorii pe Instagram sau Facebook și își pot partaja portofoliul, activitățile de tranzacționare și perspectivele cu adepții. Dacă doriți să urmați un comerciant cu experiență, îl veți compensa plătind BPT.

Ideea generală a acestui model este de a stimula atât comercianții începători, cât și comercianții experimentați să utilizeze Blockport ca principală platformă de tranzacționare a criptomonedelor și să-i stimuleze să se angajeze și să împărtășească cunoștințe unul cu celălalt.

AT: Câte țări susțineți și de unde provin majoritatea utilizatorilor dvs.?

SL: În prezent, sprijinim 39 de țări europene și 16 țări din afara UE, dar majoritatea utilizatorilor noștri provin din țările vest-europene precum Olanda, Marea Britanie, Germania, țările scandinave, Italia, Spania, Franța, Belgia etc..

Cu toate acestea, începând din februarie 2019, ne vom deschide porțile către un total de 150 de țări suplimentare sprijinite în afara UE.

AT: Care este calendarul dvs. pentru integrarea clienților din Statele Unite?

SL: Ne propunem să ne deschidem porțile către primele state americane în T2 anul acesta. Luna aceasta am asigurat un nou partener bancar care ne permite să acceptăm și să procesăm moneda USD.

AT: În prezent aveți un jeton utilitar, Blockport Tokens (BPT). Care este utilitatea din spatele acestui simbol?

SL: BPT are două utilități de bază. Primul este că este utilizat pentru accesarea și utilizarea funcțiilor de tranzacționare socială. Adeptul trebuie să plătească comerciantului principal o anumită sumă de BPT pentru a-și urma sau copia activitățile de tranzacționare.


Al doilea utilitar este acela că acordă utilizatorilor o anumită sumă de reducere la comisioanele de tranzacționare.

AT: Când este vorba de listarea de noi jetoane pe Blockport, cum se decide acest lucru? Se bazează acest lucru pe un sistem de vot?

SL: Procesăm atât aplicațiile de listare normale prin viitoarea noastră aplicație de listare, cât și adaptarea la cerințele bazei de utilizatori și a comunității noastre. Recent, am lansat o campanie de votare în care Electroneum (ETN) a ieșit la înălțime, iar Stellar Lumens (XLM) este următorul pe lista noastră.

În general, ne bazăm deciziile pe mai mulți factori, care includ, de asemenea, un proces de due diligence pe simbolul și echipa din spatele proiectului.

AT: Blockport lansează un STO în martie 2019. Ne-ați putea spune atât capacul moale, cât și capacul dur?

AL: Pentru prima rundă din martie 2019, plafonul moale și dur este planificat să fie 1M Euro și respectiv 5M Euro.

AT: Pentru ce vor fi utilizate fondurile din strângerea STO?

SL: În principal, dar fără a se limita la: Marketing, expansiune globală (concentrare pe piața SUA), dezvoltare de produse & Licențierea.

AT: Participanții la STO vor primi Blockport Securities (BPS). Fiecare jeton de securitate reprezintă o „chitanță de depozitar” sau „certificat”. Ce beneficii oferă aceste jetoane investitorilor?

SL: BPS reprezintă o participație indirectă la compania Blockport. Jetonul BPS nu acordă proprietarilor niciun drept de vot, deoarece acestea îi revin intermediarului care emite BPS-urile, dar îi va permite titularului de jeton să profite de plățile de dividende plătite de Blockport acționarilor săi și să profite de creșterea valorii afacerii Orele suplimentare Blockport.

AT: Pe 24 ianuarie 2019 te-ai mutat oficial din Beta. Cum a reacționat piața?

SL: Foarte pozitiv! Am primit o mulțime de feedback pozitiv din partea utilizatorilor noștri și a comunității. Oamenilor le place foarte mult să folosească în cele din urmă platforma noastră și sunt fericiți de experiența perfectă atunci când tranzacționează criptomonedele lor preferate. Următorul pas, în afară de noile depozite Bitcoin (BTC), este de a sprijini, de asemenea, depozitele Ethereum (ETH) și Blockport token (BPT), care se află pe lista dorințelor utilizatorilor noștri.

AT: Există altceva pe care doriți să îl împărtășiți despre Blockport?

SL: Vremuri foarte interesante în fața noastră! Am pus mult timp și resurse pentru a construi platforma de bază Blockport de la zero într-un an, iar aceasta este o etapă importantă pentru echipă, suntem foarte mândri de asta.

Anul următor ne va permite să extindem utilizarea platformei noastre și accesibilitatea globală, adăugând o mulțime de noi funcții interesante, cum ar fi tranzacționarea socială, instrumente avansate pentru comercianți, asistență suplimentară a monedei fiduciare și noi listări.

În plus, lucrăm și pentru a ne extinde relațiile de afaceri cu proiecte credibile din ecosistem care ne pot consolida viziunea și misiunea de a crea un scenariu câștig-câștig.

Pentru oricine dorește să afle mai multe, vă rugăm să vizitați Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map