Andrew Gazdecki, administrerende direktør i altcoin.io – Intervju-serien

I 2009 grunnla Andrew og bootstrapped Bizness Apps til en global bedrift mens han var senior på college. Siden den gang har han hjulpet mer enn 500 000 små bedrifter med å engasjere seg med sine kunder på mobile enheter. Bizness Apps ble kjøpt opp av et private equity-selskap på 1 milliard dollar i 2018.

Gazdecki har blitt omtalt i The New York Times, Forbes Wall Street Journal, Inc.com og Entrepreneur Magazine, samt fremtredende bransjeblogger som Mashable, TechCrunch og VentureBeat.

Vi er glade for at Andrew Gazdecki tok fri fra den travle timeplanen for å diskutere sitt siste prosjekt.

AT: Til å begynne med kan du fortelle oss litt om prosjektet ditt altcoin.io?

AG: Altcoin.io er en desentralisert kryptokursutveksling designet for å gi hastigheten og bruken av en sentralisert børs (som for eksempel Coinbase), men ingen av frihetssikkerhetsrisikoen.

Da jeg begynte å handle altcoins, skjønte jeg raskt at de mest populære børsene var sentraliserte, og tok eierskap til deres traders tokens. Dette er en enorm sikkerhetsrisiko. Ved å ha handelsmerker, inviterer disse børsene uforvarende tyveri. Siden 2011 er milliarder dollar stjålet, og jeg tror folk fortjener bedre.

Så, Altcoin.io vil være fremtidens handelsbørs – en kryptobørs 2.0 hvis du vil – som er både rask og enkel å bruke, samtidig som det sikres at handelsmenn til enhver tid har kontroll over sine tokens. Med den tryggheten håper vi å se kryptoer skyte i været til en billion dollar markedsverdi i fremtiden.

AT: Du lyktes nylig med å skaffe penger i bytte mot egenkapital på wefunder.com. Hva inspirerte deg til å crowdfund på wefunder versus den tradisjonelle ICO-modellen?

AG: Vi trengte ikke et token, så hvorfor lage et for å skaffe finansiering? Noen ICO-er har et legitimt formål, men utvekslingen vår er ikke avhengig av at et symbol fungerer. Å skape en ville rett og slett trekke fokuset vårt fra å bygge den beste kryptobørs i verden til å finne en bruk for et token vi egentlig ikke trenger.

Det er mye forvirring rundt formålet med ICO. Jeg tror de kan ha falt fra nåde av den enkle grunnen til at de ikke alltid er passende eller virkelig nødvendige for at et blockchain-prosjekt skal komme av bakken. Vi tror vår vellykkede WeFunder-kampanje viser det ganske bra.

AT: Du bestemte deg for Ethereum blockchain. Hva fikk deg til å velge denne plattformen versus EOS, NEO eller en annen plattform?

AG: Ethereum har eksistert lenger, har et av de største utviklernettverkene, og jobber aktivt med skalerbarhets-“trilemmaet” gjennom skjæring, plasma og tilstandskanaler. Andre blokkjeder gjør noen kule ting, men det er bare for tidlig å anta at de vil overstråle Ethereum – eller til og med oppfylle sine løfter.

Det er viktig at Ethereum ser ut til å jobbe hardere med å skape en skalerbar blockchain som ikke ofrer desentralisering. Det ville være lett å nå skalaen ved å bare redusere antall noder som er ansvarlige for å lage nye blokker, men etter vår mening er det bare sentralisering i forkledning. Når vi begynner å tære på desentralisering, mister vi fordelene.

Vi mener derfor Ethereum er det riktige valget for oss, og i fremtiden håper vi å støtte utveksling av tokener.

AT: Hva skiller utvekslingen din fra andre desentraliserte børser som Etherdelta?

AG: Det er mange desentraliserte børser der ute, og de har ennå ikke håndtert hvor som helst i nærheten av handelsvolumene til sentraliserte børser.

Vi tror at problemet med eksisterende desentraliserte børser er tredoblet: den ene er vanskelig å bruke; to, teknologien er treg; og tre, det er ikke nok fokus på å øke likviditeten.

Altcoin.io er ikke bare en desentralisert børs, men en helt ny handelsmotor designet fra grunnen av for å være trygg, rask og attraktiv for erfarne og nybegynnere. Vi lanserer en SDK for å hjelpe andre børser og dApps å lære av vår erfaring, og til og med dele likviditet mellom oss.

AT: Som vi alle vet, er sikkerhet av største betydning når det gjelder utveksling. Hvilke skritt tar du for å sikre sikkerheten og integriteten til altcoin.io Utveksling?

AG: Altcoin.io er basert på en plasmalignende sidekjedelarkitektur, først skissert i Vitalik Buterin og Joseph Poon’s white paper, Plasma: Skalerbare autonome smarte kontrakter. Plasma tillater sidekjeder som går parallelt med blockchain, og som styres ved hjelp av smarte kontrakter på Ethereum-nettverket. Viktigst, de er sikre.

Når handelsmenn bytter tokens, verifiserer og signerer noder hver transaksjon ved hjelp av en autorisasjons-konsensusmekanisme, administrert av vår partner, Tendermint. Når handelsmenn tar ut midler, må de vente en forhåndsinnstilt periode for å tillate noder å utfordre svindel. Hvis noen gjør noe usmakelig, vil noder utløse en masseutgangsmekanisme som returnerer tokens til den siste legitime tilstanden til blockchain.

Dette, kombinert med vanlige blockchain-forsvar som kryptografi, desentralisering og private nøkler, vil sikre at vår børs er den sikreste på markedet. Og ettersom vi aldri tar eierskap til handelsmannens tokens, er det ingen forvaringsrisiko – ingen hacker “honeypot” fristende angrep.

 

AT: Hvordan lagres brukerens tokens?

AG: Alle brukernes tokens lagres sikkert i smarte kontrakter på Ethereum-nettverket. Vi tar aldri kontroll over dem, og handelsmenn er beskyttet av sikkerhetstiltakene jeg skisserte tidligere. Tokene holder seg trygge i lommebøker til de vil handle, og deretter samarbeider smartkontrakten og sidekjeden for å koble handelsmenn og utføre handler uten at noen tredjepart blir involvert.

 

AT: De fleste børser er strategisk plassert offshore i jurisdiksjoner som Malta, Singapore, Sveits osv. Hva fikk deg til å bestemme deg for å operere utenfor USA?

AG: Vi ser på å operere i USA som en konkurransefortrinn. Jeg har også en forkjærlighet for området San Diego, og de mange talentfulle sinnene her som kan bidra til å gjøre vår desentraliserte utveksling til virkelighet.

Mens USA stryker ut noen få regulatoriske kinks for øyeblikket, tror vi blockchain-rommet har utrolig potensial, og å være kjernen i ting når de starter, vil gi oss kanten over andre prosjekter basert andre steder.

 

AT: Du har diskutert sikkerhetstokener tidligere på din blogg og andre plattformer. Kan du fortelle oss hvordan du personlig føler om vekstpotensialet i dette rommet?

AG: Sikkerhetstokener er den enkleste måten å fraksjonere virkelige eiendeler, hvis verdi er i billioner dollar. Spørsmålet er om vi skal fraksjonere, og jeg synes svaret er et rungende ja – det øker likviditeten, demokratiserer markedet og forenkler mye av det komplekse byråkratiet som er involvert i handel med verdipapirer.

Etter min mening overgår muligheten som sikkerhetstokener gir langt til og med kryptovalutaer. De kan representere alt i verden som har verdi, og som for tiden handles på globale sikkerhetsmarkeder – bokstavelig talt en mulighet på flere billioner dollar.

 

AT: Er det planer på plass for altcoin.io for å komme inn på verdipapirmarkedet i fremtiden?

AG: Vi tror at sikkerhetstokener har en stor fremtid framover, og vi vil gjerne hjelpe handelsmenn å bytte dem på en rask, enkel og sikker måte. Digitalisering og fraksjonering av verdi gir mye mening, gir gjennomsiktighet, effektivitet og hjelper et større antall mennesker å dele i rikdommen i økonomiene sine. Hvis vi kan hjelpe til med å støtte en slik endring, kan det bare være en god ting.

 

AT: Hva mer vil du nevne om altcoin.io?

AG: Vi har brukt lang tid på å bygge riktig teknologi for vår desentraliserte børs, og vi brenner like gjerne for å skape en fantastisk brukeropplevelse for våre handelsmenn, inkludert kundesupport 24/7. Så jeg vil gi et løfte til alle potensielle handelsmenn som leser dette intervjuet: Hvis du tror vi kan forbedre utvekslingen vår på noen måte, gi oss beskjed, så prøver vi å få det til. Vi lykkes kanskje ikke alltid, men vi vil jobbe hardt for å gjøre Altcoin.io til den beste børsen noensinne, bygget for handelsmenn, av handelsmenn.

AT: Takk for tiden din, jeg personlig ser frem til å bruke altcoin.io-plattformen i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map