Brian Collins, administrerende direktør i Horizon Globex – Intervju-serien

En erfaren administrerende direktør for offentlig og privat selskap, Brian grunnlagt Horizon Globex i 2010, som ble notert på Nasdaq i 2012. Fra 1999-2010 var Brian administrerende direktør for Abbey Technology i Sveits, og spesialiserte seg i design av handelsprogramvare for sveitsiske banker. Før dette jobbet Brian for Credit Suisse i Zürich med å designe og bygge løsninger for egenkapitalhandel. Brian ble uteksaminert i 1990 med en B.Sc. (Hons) i datasystemer fra University of Limerick, Irland.

AT: Horizon Globex har flere produkter som retter seg mot selskaper som ser på å lansere et Digital Securities Offering. Til å begynne med kan du fortelle oss om Tokenetics og beskrive utstedelsesprosessen?

BC: Tokenetics er vår underliggende digitale sikkerhetsprogramvare for utstedelse, forvaring og utbetaling for utstedere å lansere en sikker og kompatibel DSO. En utsteder kommer til oss, og vi samarbeider med teamet deres (inkludert ledelse, verdipapiradvokater og investeringsbankfolk) for å opprette en Ethereum ERC-20 smart kontakt for digitale verdipapirer som vil kunne utstedes i henhold til et unntak fra registreringsbestemmelsene. av de føderale verdipapirlovene som regel D, regel S, regel A eller i henhold til et registrert tilbud på skjema S-1.

Vi tar en unik tilnærming som vi mener er best egnet for dagens stadig skiftende regelverk. I stedet for å integrere mange lag med funksjoner i en enkelt digital verdipapirs smarte kontrakt, foretrekker vi å anvende ytterligere regelverksoverensstemmelse via “peered” smarte kontrakter som er bygget sammen med den smarte kontrakten for primærutstedelse, som vår Transfer-Agent-Gatekeeper-smarte kontrakt ( via CustodyWare).

For eksempel, hvis en holder blir administrerende direktør for utstederen (f.eks. Et tilknyttet selskap som nå er begrenset fra “innsidehandel” i verdipapiret), vil utstederen bli tvunget til å brenne innehaverens digitale verdipapirer, omprogrammere med de nye begrensningene og utstede en nytt token. Med CustodyWare kan utstederen bare varsle overføringsagenten og overføringsagenten c en inngang av administrerende direktørs KYC-lommebok-ID til CustodyWare-portalen og bruke relevante tilknytningsstatusrestriksjoner på verdipapirene i den lommeboken. Vår tilnærming gir kontroll i hendene på riktig SEC-regulerte overføringsagenter i stedet for utviklere eller administrerende direktører.

AT: Tokenetics tilbyr også sekundære handelsmuligheter, kan du beskrive disse?

BC: Svaret på dette spørsmålet ligger i muligheten for programvareløsninger våre til å integreres med hverandre. Tokenetics integreres med KYCware, vår white label investor onboarding og KYC identitetsbekreftelse smarttelefon-app. AMLcop, vår sanksjonsstyringssanksjon og PEP-screeningløsning, integrerer og fungerer også som portvakt for hele vårt økosystem, da en investor må godkjennes for å delta. Etter fullføring av et tilbud og dets potensielle beholdningsperiode (f.eks. SEC-regel 506 (c)), bruker en overføringsagent CustodyWare, vår overføringsagentportal, til å overføre digitale verdipapirer til et regulert ATS for kompatibel sekundærhandel. Vår bruk av en overføringsagent gjør at utstedere kan utøve god kontroll, og sikre at identiteten til investorene forblir intakt gjennom hele livssyklusen til de digitale verdipapirene. Å sikre at investoridentiteter er kjent på samme måte som tradisjonelle verdipapirer, betyr at fullmaktsmeldinger kan sendes, stemmegivning kan gjøres, utbytte kan utbetales, underskudd kan administreres, og statlige og føderale lover overholdes for eiendomsforvaltning og rapportering.

Vi har også utviklet en dollarisert sekundær handelsløsning for å gi likviditetssikring til investorer og tilby nye investorer muligheten til å delta i sekundærmarkedet, med handelspar priset i fiat. Investorer både setter inn og tar ut midler i fiat, og minimerer risikoen for kryptokurrencyregulering og AML-eksponering.

AT: CustodyWare er et annet av produktene dine som beskriver seg selv som en kompatibel forvaringsløsning. Kan du utdype hva dette produktet gjør?

BC: Vi mener at CustodyWare er det første regelverket som samsvarer med regelverket for amerikanske overføringsagenter til forvaring og administrasjon av digitale verdipapirer på vegne av sine kunder i henhold til en SEC-registrert eller en registreringsfri DSO. CustodyWare-portalen integreres med ERC-20-utstedelser og støtter alle viktige overføringsagentfunksjoner, inkludert utstedelse, forvaring, overføringsforespørsel, rapportering, tilknyttede selskaper og frigjøring, og gir overføringsagenter muligheten til å utføre samme rolle for digitale verdipapirer som de gjør for tradisjonelle verdipapirer. . Alle transaksjoner er signert av overføringsagenten og lagres transparent og uforanderlig i Ethereum-blockchain.

AT: I januar 2019 signerte du en avtale om lisensiering av CustodyWare til VStock Transfer, LLC “VStock”, en SEC-registrert overføringsagent og registrator. Kan du fortelle oss litt om denne avtalen?

BC: Avtalen med VStock er en lisensavtale som gjør det mulig for VStock å utvide sin tradisjonelle virksomhet som et ledende aksjeoverføringsagent og registratorfirma og begynne å ta vare på digitale verdipapirer utstedt i henhold til regel D, regel A, regel S eller registrerte tilbud arkivert på skjema S-1. Vi har lisensiert VStock Transfer vår “portal” for at de skal kunne administrere innehavere og tilknyttede selskaper av digitale verdipapirer, kansellere og utstede tokens hvis innehaverens private nøkkel blir tapt / stjålet, og fungere som betalingsagent for å dele ut utbytte osv..

tredje produkt som du har for STO-løsninger er KYCWare. Det har vært mange KYC-produkter som har kommet på markedet, det som skiller deg?

BC: Jeg tror en av våre største differensierere er vår metode og sikkerhetsnivå når det gjelder beskyttelse av brukernes sensitive informasjon. Vi utfører ikke KYC / AML “bekreftelser” selv. I stedet gir KYCWare klienter en hvit etikett-mobilappsløsning og backend-portal for å effektivisere samlingen av CIP, KYC og AML-informasjon uten å dele sensitive data med en tredjepart..

Hvordan det fungerer er at investorer eller kunder er ombord via en klientmerket KYCWare-app som inneholder avansert teknologi for identitetsverifisering, for eksempel anti-spill videointervju-løsninger, maskinlesbare ‘MRZ’ skanninger av pass, sikkerhetshologrammekontroller for ID-er og mer unike lag og oppdateringer fra tradisjonelle identitetskontroller.

På back-end kjøres utstedere eller kunder gjennom vår AMLCop, anti-hvitvaskingsprogramvareløsning. Deretter lagres all denne sensitive kundeinformasjonen i minnet til en representant for selskapet (enten det er en utpekt KYC / AML-representant eller meglerforhandler engasjert av en DSO-utsteder) laster ned og gjennomgår innleveringene på et SEC-regelverk SP-kompatibelt medium (for eksempel anbefaler vi at klienter bruker en FIPS-kompatibel ekstern harddisk). Vi tar denne tilnærmingen fordi i utseendet til regulatorene er utstederen til slutt ansvarlig for å sørge for at alle investorer er riktig K YC og AML, ikke tredjepart som ytterligere kan outsource dataene som skal bekreftes..

AT: Du har inngikk en programvarelisensavtale med Tripoint Global Equities for å gi dem programvarestøtte til BANQ-merket sikkerhetstokenplattform. Hva er BANQ-plattformen??

BC: BANQ er online-avdelingen av TriPoint som er fokusert på private emisjoner, børsnotering av regel A og tilbud om digital sikkerhet. I tillegg til å støtte BANQ-plattformen, kunngjorde Globex at vi inngikk en programvarelisensavtale med First Growth Funds Limited (FGF) for å drive fullt regulerte og kompatible tilbud om sikkerhetstoken i Australia og New Zealand. FGF er et børsnotert fond notert på den australske børsen og er et diversifisert investeringsselskap som fokuserer på å øke aksjonærverdien ved å foreta investeringer i et bredt spekter av aktivaklasser, inkludert børsnoterte aksjer, private equity og token-tilbud..

AT: Hva er det? de Globex API?

BC: Globex API er rett og slett en måte for våre fire programvareapplikasjoner å samhandle direkte med Ethereum. Vanligvis, hvis et selskap ønsker å integrere seg med Ethereum, kan de bruke en åpen kildekode-API eller en tredjepartsressurs, men vårt etos for programvare har alltid vært å lage løsningene selv. Ved å gjøre dette, hvis det er et problem, har vi full kontroll over å løse problemet.

AT: En av de mer interessante tilbud på nettstedet ditt er at du tilbyr en ‘Turnkey Financial Portal’ som kan merkes til selskapets merkevare. Hvilke muligheter vil disse økonomiske portalene tilby?

BC: Finansieringsportalene med merkevarer gir mange fordeler. På front-end presenterer utstedere investorer eller kunder med en egen investeringsprosess fra start til slutt, og opprettholder en følelse av tillit og en sømløs brukeropplevelse. På baksiden opplever utstedere og deres bankfolk en vernet webportal der de kan administrere sine kunder og nødvendige rapporter på en sikker og kompatibel måte uten behov for IT-erfaring..

AT: Du har nylig hatt noen spennende nyheter med Timeless Luxury Group AG, som lisensierte hele Globex-pakken med blockchain-programvareløsninger for å drive DSO, er det noe du vil dele med våre lesere om dette partnerskapet?

BC: Dette er en viktig kunngjøring fordi den viser vår blockchain-programvarestakk evne til å adressere alle aspekter av et digitalt verdipapirtilbud. Forholdet startet med en forståelse av tidløse luksusgruppers ønske om å få tilgang til amerikansk kapital sammen med utenlandske investorer i en fullstendig kompatibel DSO og gi investorer rett til en prosentandel av fremtidig fortjeneste.

Dette tilbudet markerer det første tilbudet i USA som bruker en SEC-registrert overføringsagent for utstedelse og forvaring av digitale verdipapirer. CustodyWare er lisensiert av Timeless Luxury Groups ‘utnevnte overføringsagent, VStock Transfer, og gir VStock muligheten til å ta vare på Ethereum ERC-20-verdipapirer samtidig som de holder innehaverenes identitet for å lette fremtidig utbetaling av utbytte i amerikanske dollar og andre overføringer som Overføringsagenten er ansvarlig for administrering (f.eks. beholdninger, frigivelser, overføringer osv.).

AT: Er det noe annet du vil dele om Horizon Globex?

BC: Det er mye spreng i bransjen med selskaper som fremsetter påstander om hva de ‘vil’ skape, eller enda mer skadelig, og fremsetter falske påstander om kapasiteten til deres eksisterende selskaper. Vi liker vår tilnærming til å komme til markedet med live og velprøvd programvare. På to år bygget vårt team av utviklere en omfattende serie med blockchain-programvareløsninger som adresserer hele livssyklusen til et kompatibelt digitalt verdipapirtilbud. Med den fortsatte innspill fra våre erfarne ledere innen teknologi, Wall Street og offentlige selskaper, tar vi sikte på å fortsette å utvikle og markedsføre teknologisk avanserte produkter som driver neste generasjons børser og verdipapirtilbud i USA og over hele verden.

For å lære mer besøk Horizon Globex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map