Darren Marble, administrerende direktør i Issuance – Interview Series

Jeg hadde nylig gleden av å intervjue Darren Marble, administrerende direktør i Issuance. Gjennom rollen som administrerende direktør i CrowdFundX har Darren lang erfaring med markedsføring av Reg A + børsnoteringer og tilbud om digital sikkerhet til institusjonelle og private investorer. Denne opplevelsen passer perfekt med Issuance (en plattform som forbinder utstedere av digital sikkerhet med investorer), ettersom Darren vet hva investorer leter etter, og hva som trengs for et vellykket og kompatibelt tilbud. Ta en titt på intervjuet nedenfor for å lære mer om utstedelse.

RS: Kan du fortelle oss litt om hva Issuance gjør og den langsiktige visjonen?

DM: Issuance utvikler en teknologibasert investeringsbank for digitale verdipapirutstedere – en moderne Goldman Sachs. Vår visjon er å være den ledende investeringsbanken for digitale verdipapirer, som vi mener er neste megatrend i kapitalmarkedene.

Vi tror på regulerte markeder, investorbeskyttelse og er sikre på at USA vil være det ledende markedet globalt for digitale verdipapirer.

RS:  Issuance kunngjorde nylig oppkjøpet av CrowdFundX, hvordan vil dette oppkjøpet bli integrert med Issuance?

DM: Issuance har utført en Intent Letter (LOI) for å erverve eiendelene til CrowdfundX (CfX), et FinTech-markedsføringsfirma som er kjent for å markedsføre noen av bransjens mest bemerkelsesverdige digitale verdipapirer (DSOer) og Regulation (Reg) A + IPOs. Noen av CfXs kunder inkluderer Drakes Virginia Black Whisky, KODAKOne og tZERO, blant andre.  

Fremtidens dominerende investeringsbanker vil effektivt blande digital verdipapirteknologi med tradisjonelle finansielle tjenester. Utstedelse i kjernen er et teknologiselskap, mens CfX er et serviceselskap med bemerkelsesverdige bransjeklienter og etablerte inntektsstrømmer. Som sådan er CfX et naturlig oppkjøp for utstedelse.  

Transaksjonen, som forventes avsluttet i februar 2019, vil være underlagt due diligence og endelige juridiske dokumenter som er akseptable for alle parter. Når CfX-merkevaren er fullført, vil den gå ned i solnedgangen, og Issuance vil være det varige merkevaren.  

RS: Hvordan er plattformen din forskjellig fra lignende utstedelsesplattformer som Securitize, for eksempel?

DM: Utstedelse handler om markedsføring og kapitalinnsamling, som er markedets største smertepunkt. Vi fungerer som en bro mellom tokeniseringsplattformer og sekundære handelsplattformer, siden ingen av disse spillerne er sanne kapitalinnsamlere.

I september kunngjorde vi et strategisk partnerskap med Securitize for å gi kundene eksponering for riktig nettverk av investorer og øke sannsynligheten for finansiering. Omvendt tilbyr Securitize en bevist tokenization-løsning for våre kunder, som krever en påvist compliance-løsning for handel med sine digitale verdipapirer..


RS: Hvordan markedsføres utstedelse til potensielle investorer?

DM: Issuance utvikler en app som lar utstedere markedsføre sine avtaler direkte til godkjente, interesserte investorer. Utstedere betaler et gebyr til utstedelse hver gang de sender en melding til en investor på plattformen vår, med gebyret som varierer avhengig av hvilken type investor som blir sendt. For eksempel vil en melding til en institusjonell investor medføre en høyere avgift enn en melding til en akkreditert investor.

Utstedelse er i ferd med å inngå partnerskap med en meglerforhandler, som vil tillate oss å fange suksessgebyrer når investorer hentet gjennom Issuance investerer i en avtale.  

Issuance-appen forventes å være tilgjengelig i midten av 2019. I mellomtiden selger vi tradisjonelle rådgivnings- og markedsføringskontrakter der Issuance fungerer som en introduksjon mellom våre utstederklienter og vårt nettverk av investorer. Vi har pålitelige forhold til noen av de mest aktive investeringene i digitale eiendeler over hele verden, og har vellykket hentet kapital gjennom denne modellen for flere kunder. Våre rådgivnings- og markedsføringsoppdrag selges i en avgiftsmodell der utstedelse betales et fast gebyr måned til måned.

RS: Nettstedet ditt bemerker at Issuance “gir unike insentiver for investorer”, kan du fortelle oss hvilke insentiver Issuance tilbyr som skiller det ut?

DM: Investorer vil generelt ha tilgang til de beste tilbudene i de høyest rabatterte rundene. Utstedelse har tilgang til noen av bransjens mest proprietære, ønskelige avtaler, som er et incitament for investorer – spesielt institusjonelle investorer og digitale aktivafond – til å samarbeide med oss.

Som et eksempel signerte vi nettopp et NASDAQ-oppført bioteknologiselskap som driver det de mener er et historisk digitalt verdipapirtilbud (DSO). Selskapet har en markedsverdi på $ 250 millioner og har vært børsnotert på NASDAQ i mer enn et tiår. Dette er en av de mest unike DSO-ene i bransjen, og Issuance har eksklusiv tilgang til avtalen. Den første mottakelsen fra investorene våre har vært utrolig positiv, og vil ytterligere legitimere utstedelse som et firma med ekte proprietær avtale. 

RS: Utstedelse “tillater investorer å bare motta bestemte avtaler”, kan du fortelle oss hvordan dette fungerer, og hvordan det er gunstig for investorer og utstedere?

DM: Problemet med nåværende plattformer er at de er utstederfokuserte, og de markedsfører hver avtale de tar til alle investorer i databasen sin. Videre er flertallet av investorene på disse plattformene selvstyrte detaljistinvestorer. Denne tilnærmingen har resultert i et tap-tap-tap-scenario for både utstedere, investorer og plattformer. Det er en av de viktigste grunnene til at ingen crowdfunding-plattformer for egenkapital har hatt noen reell suksess hittil.

Strategien vår for å løse dette problemet er kontraintuitiv, men likevel enkel: Utstedelse vil løse for investorer først. Appen vår vil imøtekomme investorer – det mest etterspurte segmentet av markedet – og sikre at vi beskytter både deres privatliv og, enda viktigere, deres tid.   

Issuance-appen vil samle investorprofil og avtale preferanseinformasjon på forhånd under påmeldingsprosessen, som kan fullføres gjennom selve appen, eller gjennom våre institusjonelle salgsrepresentanter som vil legge inn profilinformasjon på vegne av investorer.  

Ved å samle profil- og preferanseinformasjon på forhånd, vet Issuance hva avtaler investorer er interessert i å se, og hvilke avtaler de ikke har noen interesse i. Når en utsteder for eksempel betaler et gebyr for å markedsføre avtalen til en institusjonell investor, vil den avtalen bare sendes til en investor som uttrykkelig har uttrykt interesse for den typen avtaler.

Tenk på det som en samsvarende teknologi. Ved bedre å matche de riktige tilbudene, til de rette investorene, til rett tid, øker vi konvertering, og alle vinner.

RS: Kan du fortelle oss mer om rangeringssystemet som finnes på plattformen?

DM: Vi utvikler en algoritme som vi kan dele mer om når vi starter.

RS: Hva er de viktigste kriteriene du kan anbefale til utstedere for å oppnå en høy rangering innen plattformen?

DM: Issuance er fokusert på å jobbe med etablerte virksomheter og børsnoterte selskaper. Til syvende og sist vil utstedere med avtaler som har størst risiko for risiko og tilbyr de mest rettferdige og overbevisende vilkårene for investorer, ha en høyere rangering i appen vår..

RS: Issuance tilbyr ettermarkedstjenester, kan du fortelle oss litt om disse tjenestene og fordelene?

DM: Issuance tilbyr ettermarkedssupporttjenester for utstedere som med hell skaffer kapital og noterer sine digitale verdipapirer til en sekundær handelsplattform. Å skaffe kapital er bare halvparten av kampen: utstedere må fortsette å aggressivt markedsføre til investorer etter innhenting for å øke synligheten, likviditeten og markedsverdien til sine digitale verdipapirer..

Ettermarkedsstøtte er en av de mest oversettte, men kritiske tjenestene som digitale verdipapirutstedere trenger for å lykkes på lang sikt. Issuance tilbyr for tiden supportkontrakter med ettermarkedet med 6-måneders eller 12-måneders vilkår, med våre 12-måneders vilkår tilbys med en liten månedlig rabatt.

RS: Er det noe annet du vil dele om prosjektet ditt??

DM: Issuance øker for tiden vår egen kapitalrunde, og noen av våre nåværende og engasjerte investorer inkluderer Alpha Omega Capital Partners, Slim Ventures, Proactive Capital og Business Instincts Group, for å nevne noen.  

Hvis du ønsker å investere i det digitale verdipapirøkosystemet og vil ha et selskap med et bevist team, trekkraft og inntekter, vil jeg si at vi er en god innsats – og investorene våre er enige. For å få tilgang til vår komplette investeringspakke, besøk www.issuance.com.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map