George Waller, administrerende direktør i Blocksafe Technologies – Interview Series

George fungerer som administrerende direktør i BlockSafe Technologies. George er medstifter av StrikeForce Technologies, Inc., og er en gründer og teknolog med over 30 år i dataindustrien. George spilte en sentral rolle i å introdusere to av de ledende cyber-sikkerhetsteknologiene, dvs. autentisering utenfor tastaturet og kryptering av tastetrykk til markedet. I dag er disse teknologiene mye brukt i bank, helsevesen, utdanning, industri og offentlige sektorer.

Før han startet StrikeForce, fungerte George som konserndirektør og sjefstrateg i: Connexus Corporation, RxRemedy, TeachMeIT, Incubation Systems og HealthSCOUT..

George studerte luftfartsteknikk ved Academy of Aeronautics.

AT: Det er ingen tvil om at hacking og stjålet kryptovaluta er et stort problem i bransjen. Hva fikk deg til å bestemme deg for å takle denne utfordringen?

GW: Som en blockchain- og kryptovalutaentusiast var det bare fornuftig å bruke mange års erfaring med å utvikle cybersecurity-programvare til et åpenbart problem som plager kryptovalutaindustrien. Det er klart at dette er et spørsmål som må løses før markedet og teknologien kan modnes for å nå massen av adopsjon.

AT: CryptoDefender ™ ser ut til å være ditt flaggskipprodukt som er designet for å hjelpe brukere med å logge seg trygt inn på krypteringslommeboken og for å forhindre nøkkellogging, clickjacking osv. Jeg ønsket å gå inn i detaljer med hensyn til noen av disse funksjonene. Til å begynne med kan du fortelle oss om tastetrykkryptering og hvordan dette fungerer?

GW: Tastetrykkryptering beskytter umiddelbart hvert tastetrykk, skrevet på en datamaskin eller et tastatur på en mobilenhet. Teknologien omgår den tradisjonelle ruten som telefonens operativsystem følger når du skriver inn tastene som trykkes på skjermen. Normalt gjør dette at de oppgitte dataene blir synlige for alle som bruker skadelig programvare for å overvåke hva som er skrevet. Tastetrykkryptering krypterer i stedet den typte informasjonen og setter den inn direkte i de ønskede feltene, og hindrer skadelig programvare i å overvåke det som ble skrevet.

AT: Anti-Clipboard Modification er en annen funksjon i CryptoDefender ™. Hva er dette akkurat??

GW: Anti-Clipboard Modification beskytter kopierings- og limmekanismen på stasjonære datamaskiner. Klippebordkapring er når et skadelig program venter på at en bitcoin-send-til-adresse skal kopieres til utklippstavlens buffer, og deretter erstatter den send-til-lommebokadressen med hackerens lommebokadresse, så snart du treffer “send transaksjon”, er tokens dine automatisk sendt til en annen person, og når det skjer, er det ingen måte å få tilbake tokens.

AT: Du tilbyr en sikker nettleser som en av funksjonene i CryptoDefender ™ -produktet. Er denne nettleseren designet for bruk på stasjonær eller mobil?

GW: Dette produktet er kun for mobile enheter, det er sikkert & herdet nettleser som forhindrer Man-in-the-Browser-angrep.

AT: Anti-Clickjacking og Anti-Screen Capture er litt lettere for den gjennomsnittlige brukeren å forstå. Dette virker som om det er noe andre mer vanlige antivirusprodukter tilbyr, hvorfor bør en bruker velge BlockSafe Technologies ™?

GW: Ofte er dette faktisk ikke en funksjon som tilbys i mer vanlig virusbeskyttelse. Mange vanlige antivirusprogrammer virker reaktivt, og fokuserer på å overvåke hva som lastes ned eller installeres på en enhet, og deretter kryssreferanse til den med en database med kjente trusler. De har ofte ikke funksjonaliteten til å overvåke alt som skjer internt, hvis skjermen som overvåkes, hvis dette er autorisert bruk, etc. BlockSafe Technologies lager programvareløsninger designet for spesifikke formål der vi identifiserer de største skadelige truslene og deretter designer løsninger som dekket de spesifikke behovene til kryptovaluta og blockchain økosystemer.

AT: Du planlegger å tilby bedriftsprogramvare for å sikre børser. Hva er den forventede utgivelsesdatoen for denne programvaren?


GW: ExchangeDefender ver 1.0 er tilgjengelig nå.

AT: Hvordan planlegger du å holde deg foran dårlige skuespillere i rommet??

GW: En av de mest avgjørende rollene vi har som cybersecurity-fagpersoner, er å være kontinuerlig klar over de stadig utviklende verktøyene og metodene som brukes til å få uautorisert tilgang til personlige kontoer og til slutt stjele kryptovaluta og andre digitale eiendeler. Foreløpig vokser verktøyene som brukes av hackere stadig i raffinement. Vi overvåker cybersikkerhetslandskapet 24 timer i døgnet, dissekerer angrep og angrepvektorer slik at vi alltid kan være et skritt foran.

AT: Du bestemte deg for å lansere en STO, og etter min kunnskap er du det første programvareselskapet som gjør det. Hva fikk deg til å bestemme deg for å gå denne veien?

GW: For tiden er det andre som har lansert STO’er. Årsaken til at vi lanserte en STO er fordi vi tror på blockchain. Vi så ikke bare en mulighet til å dra nytte av en ny innsamlingsmetode, vi er entusiaster og troende på hvordan blockchain kan forandre verden. Vi elsker ideen om å være et av de første programvareselskapene som skaffer finansiering på denne måten, akkurat som vi er pionerer innen blockchain cybersikkerhet, vil vi også være banebrytende for måten vi strukturerer selskapet på..

Vi tror at som et selskap som baner veien i dag, setter vi presedens for i morgen. Ved å holde oss til høyest mulige standarder for overholdelse av regelverk, kan vi bidra til å sette baren for fremtidige STO-er og blockchain-oppstart.

AT: Hvilket selskap som bistår med STO-prosessen?

GW: PCG Advisory Group hjelper oss.

AT: Hva er din harde hette?

GW: Vi har allerede nådd vår soft cap, vår harde cap er $ 27 millioner.

AT: Alt annet du vil fortelle oss om BlockSafe Technologies ™?

GW: Cybersecurity, eller mangelen på det, og trusselen om hacking er den største hindringen som truer veksten av crypto og blockchains. Hacking, tyveri og kriminalitet har blitt synonymt med bransjen. Investorer globalt vil nøle med å investere i kryptoen & blockchain-plass hvis det ikke er tillit. Det vil være cybersikkerhetsinfrastrukturen og programvareutviklerne som gir den tilliten som trengs for institusjoner, bedrifter og investorer til å ta i bruk denne nye teknologien..

AT: Takk for at du godtar dette intervjuet, vi ønsker deg lykke til med STO. 

For mer informasjon om denne STO, se siden Blocksafe token.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map