BlockFi: Crypto Loans and Crypto Interest User Review Guide

BlockFi anmeldelse

BlockFi, med sine kryptorentekontoer og krypto-støttede lån, er en kryptoformuesforvaltningsplattform som lar deg spare, tjene og låne penger med krypto.

BlockFi-produkter, funnet online på BlockFi.com, tilbyr kryptokontoer med høy rente og lavkredittkreditsystem der du kan tjene renter på dine cryptocurrency-beholdninger eller låne USD ved å låse krypto som sikkerhet.

Hva er BlockFi?

For kryptovalutaholdere i den fremvoksende desentraliserte finansarenaen er det mer enn en måte å flå en katt når det gjelder investering. Den første og mest vanlige av disse er rett og slett å kjøpe og holde en eller flere digitale eiendeler som en del av en langsiktig investeringsportefølje.

Men en annen av disse er å gjøre de samme eiendelene tilgjengelige som en del av en bredere pool av kapital. For hvilket formål? For låntakere å låne og stille sikkerhet / tilbakebetaling mot. Den andre metoden blir en stadig mer populær metode for holdere som ønsker å sikre at deres tid ikke blir bortkastet når man holder krypto.

Og med tanke på at noen av disse har en tendens til fleksibilitet og konkurransedyktige renter, er det ingen overraskelse at de får grep. En av de mest populære blant dem inkluderer BlockFi, som hadde sin opprinnelse i et ønske om å tilby et dypere nivå av raffinement til finansielle produkter og tjenester for de innen blockchain-økonomien..

“I mange år har ikke kryptoinvestorer hatt tilgang til grunnleggende finansielle produkter i blockchain-økosystemet. BlockFi bygger bro over dette gapet ved å gi tilgang til høyinteresserte kryptokontoer og rimelige kredittprodukter til kunder over hele verden. ”

Med et første salgsargument som dette, er det fornuftig for oss å fordype oss i BlockFi-lån og rentetilbud som en av en voksende liste over investeringsmuligheter for bitcoin hodlers og crypto-entusiaster..

Finn ut alt du trenger å vite om BlockFi, og det er kryptolån og sparekontoer i dag i vår gjennomgang.

BlockFi Crypto-Backed Loans Interest Account Overview

blockfi-crypto-interest-konto

Per oktober 2019 hevder BlockFi at investorer kan tjene opptil 8,6% årlig ved å sette inn penger på deres BlockFi Interest Account (BIA). Du tjener månedlige rentebetalinger på saldo Bitcoin (BTC), Ether (ETH) og Gemini Dollar (GUSD).

Du kan også låne penger gjennom BlockFi. Bare lås krypto (BTC, ETH eller LTC) i plattformen, få tilgang til 50% av verdien av den kryptoen, og betal deretter renter på 4,5%. Du kan låne penger til alt fra hjem til biler til bedrifter.

blockfi-crypto-backed-lån

Kryptovaluta blir mer moden og vanlig. Vi begynner å se fremveksten av moderne bankinfrastruktur i kryptorommet. For noen år siden ville en regulert kryptosparekonto ha virket gal. I dag er det bare en annen måte for investorer å maksimere sine kryptobeholdninger.

I dag hevder BlockFi å være verdens første og eneste rentetjenende kryptokonto som tilbyr sammensatt rente. Selskapet er basert i New York City, men beholder en forretningsadresse i Jersey City, New Jersey. BlockFi ble lansert i august 2017.

Etter å ha blitt etablert tilbake i 2017, begynte BlockFi med motivasjonen for å tilby flere finansielle tjenester og reelle brukssaker for kryptovalutaverdenen. Selskapet ble grunnlagt av Zac Prince og har vist seg å være et vellykket prospekt for kunder og investorer på så kort tid.

I august 2019 klarte selskapet for eksempel å skaffe innsamling av serie A takket være Valar Ventures på over $ 18,3 millioner og et skobestemning på bare 40 personer den gangen. Denne finansieringsrunden inkluderte også stor støtte fra etterfølgende investorer og støttespillere, inkludert følgende:

“Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek og PJC” ifølge BlockFi-teamet.

Det er ganske tydelig fra denne omfattende listen over investorer at de er begeistret over utsiktene som BlockFis visjon generelt innebærer. I følge nettstedet kommer denne visjonen med et stort antall brukstilfeller og stadig grønt innhold for nye og eksisterende investorer.

Med det som et raskt tilbakeblikk, hvor er BlockFi nå? Foreløpig tilbyr den løsninger for brukere som inkluderer Crypto rentekontoer og Crypto Backed Loans, som vi vil gå nærmere inn på.

BlockFi-funksjoner

BlockFi brukerhåndbok

Viktige funksjoner i BlockFi inkluderer alt av følgende:

Kryptokontoer med høy rente: Tjen interesse for BTC, ETH og GUSD. Bare sett inn penger i BlockFi, og tjen deretter renter på 8% per år, sammensatt månedlig.

Lavpris kredittprodukter: Lån penger gjennom BlockFi til priser på 4,5%. Du låser penger inn i plattformen, og får deretter et lån på opptil 50% av verdien av den kryptoen.

Støtter tre kryptovalutaer: BlockFi støtter bitcoin (BTC), Ether (ETH) og Gemini Dollar (GUSD) innskudd (for sparekontoer) og BTC, ETH eller LTC sikkerhet for lån.

Unngå å bli beskattet for kryptogevinster: Hvis du selger kryptoen din i dag, kan du få tilgang til kontanter umiddelbart. Imidlertid er det også skattekonsekvenser her. Du må for eksempel betale kapitalgevinstskatt fordi IRS behandler kryptovaluta som eiendom. BlockFi understreker skattefordelene som en grunn til å låse midler inn i plattformen.

Fleksible planer for tilbakebetaling: BlockFis tilbakebetalingsplaner er fleksible og kan tilpasses for å imøtekomme kundenes unike behov. Etter at du har mottatt amerikanske dollar på bankkontoen din, må du betale renter på lånet hver måned før du bruker den endelige tilbakebetalingen til å betale tilbake hele lånebeløpet ved hjelp av BTC eller ETH.

Enkel lånekalkulator: BlockFi har en lånekalkulator som gjør det enkelt å se hvor mye sikkerhet du trenger for ønsket mengde kryptovaluta.

Rask søknadsprosess: BlockFi har en rask og enkel applikasjonsprosess. Brukere kan spesifisere de ønskede lånevilkårene og sende inn søknaden. BlockFi reagerer på de fleste brukere innen få timer. BlockFi vil sjekke for å sikre at du oppfyller kriteriene for lånekvalifisering.

Ingen kredittkontroller: BlockFi bruker ikke kredittpoengene dine til å beregne utlånsvilkår. Faktisk utfører BlockFi ikke engang en hard eller myk kredittkontroll, noe som betyr at opptak av et lån med BlockFi ikke vil påvirke kredittpoengene dine på noen måte.

Ingen minimumsinnskudd eller gebyrer: BlockFi ble opprinnelig lansert med minimum innskudd på 0,5 BTC, 25 ETH eller $ 2500 USD. I september 2019 droppet selskapet disse kravene og tar ikke lenger gebyrer.

Ingen tidlige tilbaketrekningsstraffer: BlockFi Interest Account (BIA) tilbyr opptil ett gratis uttak per måned. Det er ingen tidlige uttaksstraffer.

Sparingskontoer tilgjengelig over hele verden: BlockFis sparekontoer er tilgjengelige for investorer over hele verden over 18 år. Sparingskontoer er ikke tilgjengelig for noen i EU eller delstatene New York, Connecticut og Washington, og de er heller ikke tilgjengelig for innbyggere i land som er sanksjonert av forente stater.

Bare betal renter: BlockFi krever bare at du betaler renter på lånet ditt. Deretter betaler du av rektor ved slutten av lånet.

Refinansiere eller sluttlån etter periode: Etter 12 måneder kan du velge å refinansiere lånet til gjeldende satser eller betale av rektor og avslutte lånet.

Lån penger for hva som helst: BlockFi lar deg låne penger til alt fra biler til kredittkort til hjem. En tradisjonell utlåner kan analysere kredittpoengene og forretningsplanen din. BlockFi lar deg imidlertid låne penger til alt du liker. Så lenge du har sikkerheten, kan du låne opptil 50% av verdien av dine kryptobeholdninger.

Ikke underlagt FDIC- eller SIPC-beskyttelse: Når pengene dine er i en tradisjonell amerikansk bank, er pengene beskyttet av Federal Deposit Insurance Corporation. Hvis banken mister pengene eller går konkurs, vil FDIC refundere deg opp til en viss grense. BlockFi har ikke den samme beskyttelsen.

Hvordan fungerer BlockFi?

BlockFi betaler for tiden renter på rundt 8% til 9% per år, sammensatt månedlig. Hvordan tildeler selskapet renter som dette?

BlockFi tildeler kryptostøtte lån til alle som er villige til å låse krypto. Lån tildeles med en maksimal innledende LTV på 50%. Det betyr at hvis du låser opp 1 BTC i plattformen til en gjeldende pris på $ 8000 per BTC, kan du motta et maksimalt lån på $ 4000.

Rentene starter på 4,5%. Lånet varer i 12 måneder. Det er et alternativ å forskuddsbetale eller refinansiere lånet på slutten av løpetiden.

Du kan bruke kryptostøttet lån til å gjøre hva som helst – for eksempel betale en kredittkortsaldo eller kjøpe et hjem. BlockFi hevder også at bedrifter har brukt sine utlånstjenester til lønnsfinansiering og utvidelse. I tillegg er det visse skattefordeler ved å låne fra krypto eiendelene dine i stedet for å selge.

Noen av de annonserte bruksområdene for BlockFi ifølge det offisielle nettstedet inkluderer:

  • Tjen sammensatt rente på dine BTC- og ETH-beholdninger
  • Bruk bitcoin til å kjøpe et hjem ved å ta opp et boliglån med BlockFi
  • Kjøp en bil med krypto ved å ta opp et autolån med BlockFi
  • Diversifiser investeringsporteføljen din med et lån
  • Betal ned kredittkortgjeld med krypto
  • Finansier forretningsutvidelse eller lønn ved hjelp av krypto

Juridisk sett er BlockFi klassifisert som en sikret ikke-bank utlåner som tilbyr amerikanske dollar lån støttet av krypto eiendeler. Organisasjonen opererer i henhold til artikkel 9 i Uniform Commercial Code (UCC), og BlockFi arkiverer UCC-1-finansieringserklæringer med hver av sine låntakerstater (selskapet opererer for tiden i rundt 35 amerikanske stater).

blockfi-business-lån-bruk-saker

Alle midlene holdes med Gemini, den lisensierte kryptovalutautvekslingen og registrerte depotmannen som også er basert i New York City. Lån utstedes til kundenes bankkontoer i amerikanske dollar. BlockFi har også inngått et samarbeid med tredjepartslåneservicen Scratch for å håndtere lånekontrakter og tilbakebetalinger.

Hva skjer hvis kunden misligholder betalinger? Hva skjer hvis kryptoprisene stuper? I denne situasjonen kan BlockFi ta den tilsvarende mengden kryptovaluta som er nødvendig for å betale resten av lånet. Husk: låntakere må låse dobbelt så mye krypto som ønsket lånebeløp.

blockfi-lån-støttet av kryptovaluta

Som nevnt er det to spesifikke tjenester som BlockFi-teamet tilbyr sine brukere – BlockFi Interest Account og Crypto-Backed Loans. Til å begynne med, la oss starte med BlockFi-kryptolånene, så tar vi en titt på rentekontoer, hvor enkelt det er å komme i gang, og hvordan de konkurrerer mot noen moderne tjenester der ute..

Hvordan ta opp et lån med BlockFi

Å ta opp et lån med BlockFi er greit. Først må du oppfylle tre grunnleggende krav:

  • Minimum $ 15.000 i krypto eiendeler
  • Ingen panterett på eiendeler (inkludert skatterettigheter)
  • Ingen konkurser

Når du har bekreftet disse kravene, kan du fortsette med resten av BlockFi-lånesøknaden:

Trinn 1) Besøk BlockFi.com og opprett en konto på https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

Steg 2) Klikk på fanen Lån

Trinn 3) Klikk på Bruk og fullfør KYC / AML-bekreftelse ved å oppgi dine personlige opplysninger, trygdeopplysninger og økonomihistorie

Trinn 4) Gjennomgå lånet ditt og signer låneavtalen

Trinn 5) Overfør sikkerhetsstillelse til BlockFis sikre lagringslommebok

Trinn 6) Vent noen timer på at BlockFi bekrefter forespørselen din

Trinn 7) Motta lånet samme dag i amerikanske dollar via bankoverføring til bankkontoen din (eller via stablecoin til lommebokadressen du ønsker)

Trinn 8) Begynn å foreta rentebetalinger med USD, BTC, ETH eller LTC

Trinn 9) Betal av hovedstolen i en betaling på slutten av løpetiden, eller refinansier til gjeldende priser

blokkerer renter-konto fordeler

For de som ønsker å sikre et lån ved bruk av BlockFi’s dedikerte konto, vil vi gå gjennom de slags betingelser, tilgjengelige valutaer som forskuddsbetalinger for sikkerhet og den slags Lån til verdi-forhold.

Til å begynne med er den typen fleksibilitet som brukerne har omtrent på samme nivå som vi ser fra interessebaserte kontoer. I motsetning til dette kan brukerne plassere sikkerhet fra Ethereum, Bitcoin og Litecoin, som, selv om det er begrensende, tillater at noen av de mer populære kryptoene blir gitt som et middel til å låne mot sin verdi..

De samme lånene er imidlertid ikke for den gjennomsnittlige kryptoholderen. Årsaken til dette er at forholdet mellom lån og verdi er relativt fast på 50%. Som et resultat må brukerne legge frem en ganske betydelig krypto for å sikre lånet.

For eksempel, hvis du ønsker å ta opp et lån for $ 10.000 og bruke Litecoin, Ethereum eller Bitcoin, vil hver ha en 50% LTV, noe som betyr at du må gi henholdsvis 2,5 BTC, 115,05 ETH eller 372,72 LTC.

Selv om dette gjør dem litt mindre tilgjengelige for den gjennomsnittlige personen, kan de samme kryptolånekontoene brukes til alt fra å starte en bedrift, betale ned på gjeld, sikre et pantelån osv..

I likhet med å starte en rentekonto, er det greit å angi en lånesøknad. Alt du trenger å gjøre er å beregne hva du akkurat vil låne, angi hvilken adresse du har tenkt å betale kryptosikkerheten til, legge inn bankinformasjonen din, signere dokumentet og avventer bekreftelse, som kan ta noen dager.

Selv om grensesnittet er ganske enkelt å gå gjennom, er problemet at betingelsen for tilbakebetaling av lån ikke blir tydeliggjort for brukeren, noe som kan være et stridspunkt hvis du vil vite den slags ting på forhånd.

For de som er interessert i å se på den juridiske siden bak slike lån, kan du ta en titt på et av utkastet til lånedokumenter fra BlockFi her.

Husk å sjekke ut BlockFi-nettstedet og produktsortimentet riktig her.

Hvordan søke om BlockFi Interest Account (BIA)

BlockFi-rentekontoen er tilgjengelig for alle over 18 år som bor i de fleste deler av verden. Du kan ikke registrere deg for en BIA hvis du bor i New York, Connecticut eller Washington, eller hvis du bor i EU. Du kan heller ikke registrere deg hvis du bor i en nasjon som er sanksjonert av USA eller er på noen overvåkningslister. Etter å ha bekreftet at du oppfyller disse kravene, kan du fortsette med påmeldingsprosessen:

Trinn 1) Opprett en konto på https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

Steg 2) Klikk på Innskudd-fanen

Trinn 3) Fullfør søknadsprosessen og verifiser KYC / AML-informasjon

Trinn 4) Overfør BTC, ETH eller GUSD til BlockFis sikre oppbevaringslommebok

Trinn 5) Motta månedlige rentebetalinger på saldoen din

Teamet oppsummerer hva interessekontoen utgjør for brukerne på nettstedet:

“Med BlockFi Interest Account (BIA) kan du tjene sammensatt rente på Bitcoin, Ether og GUSD. Bare lagre kryptoen din på BlockFi og tjen renter utbetalt i Bitcoin, Ether og Gemini Dollar hver måned. ”

I likhet med andre kontoer der ute, kan brukere velge å sette inn sine valgte kryptovalutaer for å låse opp årlig sammensatt rente for hvor mye de plasserer på kontoen..

Med en konto som denne vil vi vurdere det på et par områder: utvalg av kryptoer du kan sette inn, sammensatte renter, og hvor enkelt en konto er å sette opp, inkludert fleksibiliteten til å flytte eiendeler inn og ut av kontoen.

På det første hinderet gir BlockFi ikke så mye variasjon for hvilke typer digitale eiendeler som brukere kan investere.

I følge nettstedet er det bare tre tilgjengelige eiendeler – disse er GUSD, Bitcoin og Ethereum.

Selv om dette forenkler ting hvis du er en nykommer i verdensrommet. For de som allerede har en god andel av store kryptoer og altcoins, vil sistnevnte bare være i stand til å kapitalisere av en prosentandel av eierandelen. blockfi-bitcoin-innskudd

Plussiden ved å være relativt restriktiv er at den gir brukerne et ganske klart, lett å navigere grensesnitt.

Tillat dem å se hva de har på kontoene sine, hvor mye interesse de har fått og hva slags transaksjoner som har funnet sted.

Sammen med dette rene grensesnittet er hele prosessen med å ta ut og sette inn på disse kontoene relativt rask også.

blockfi-trekke-bitcoin

Brukere trenger bare å klikke på innskudd, kopiere lommebokadressen og sende beløpet som skal legges til den løpende kontosummen.

I mellomtiden, for å trekke deg, velger du bare beløpet du vil ta ut, legger til lommebokadressen din og du er ferdig.

Denne lette for både uttak og innskudd er noe den har som en klar fordel sammenlignet med andre rentebaserte kontoer der ute.

Noen av dem gir deg noen månedsbaserte forpliktelser for bedre renter, selv om det er bra for å oppnå ekstra inntekter, men tar litt autonomi.

Med fleksibilitet og brukervennlighet for brukerne, hvordan presterer det i forhold til andre tjenester der ute når det gjelder renten? Ganske bra i sammenligning.

BlockFi gir sine brukere faste årlige renter på alle tre eiendelene, med Bitcoin som gir en av de beste tilgjengelige prisene (6,3% i motsetning til Celsius – for tiden 5,06% – og Crypto.com – 4%) sammen med GUSD, som står på 8,6% sammenlignet med for tiden synkende nivåer på begge de tidligere nevnte Celsius, med sistnevnte Stablecoin-priser redusert de siste 2 månedene.

Det samme gjelder Ethereum, som forblir fast for BlockFi-brukere på 4,1%, mens Celsius er på 3,5% og Crypto.com på 3%.

En av tingene du må huske på er det faktum at disse andre plattformene krever at brukerne holder noe volum av plattformene unike symboler for å låse opp bedre renter.

Selv om dette gir noen nettofordeler for brukerne, legger det til et helt ekstra nivå av krav fra brukeren, spesielt for en plattform som Crypto.com, som krever en eierandel på mer enn $ 1500 for å låse opp disse fordelene..

Tatt i betraktning det faktum at noen brukere ikke er store innehavere til det punktet at investering i appspesifikke verktøytegn ikke ville være en enkel oppgave, for BlockFi å tilby disse rentene fra begynnelsen er en stor fordel.

Om BlockFi Crypto Company

BlockFi ledes av Zac Prince (administrerende direktør og grunnlegger). Før lanseringen av BlockFi var Prince en del av to vellykkede oppkjøp, inkludert Admeld (kjøpt av Google) og Sociomantic (kjøpt av DunnHumby). Når det gjelder bankerfaring, ledet Prince forretningsutviklingsteam på Orchard Platform, en meglerforhandler og RIA i den elektroniske utlånssektoren, og Zibby, en online forbrukerlångiver.

blockfi-selskap-ledelse-team

Andre oppførte medlemmer av BlockFi-teamet inkluderer Flori Marquez (medstifter og VP for vekst), Rene van Kesteren (Chief Risk Officer) og Mahesh Paolini-Subramanya (CTO).

BlockFi har hovedkontor i Jersey City, New Jersey. Du kan se adressen og kontaktinformasjonen for selskapet her.

Siden lanseringen i august 2017 har BlockFi samlet inn over 60 millioner dollar i finansiering gjennom fire investeringsrunder. Den siste runden fant sted i desember 2018. Investeringene har kommet fra bemerkelsesverdige navn som ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Galaxy Digital (drevet av Mike Novogratz) og Morgan Creek Capital (drevet av Anthony Pompliano).

Selv om det er en interessant type sammendrag / salgsargument for brukere å ha rask og enkel oppsett, har selskapets ledelse satt det i fokus på tilgjengelighet for nye og eksisterende investorer i kryptorommet for å komme lett i gang med selskapet og oppsett en av de to kontoene de tilbyr.

Hva er BlockFis Crypto Specialty?

blockfi-gjennomgang-guide

Som du kan se, er det ganske rett frem å sette opp en ny BlockFi-brukerkonto, som vi forventer av et selskap som legger mer vekt på å informere brukerne om blockchain og produkter på toppen av det..

Som du vil merke med noen av skjermbildene her, er prosessen relativt strømlinjeformet; med brukere som bare trenger å gi litt rudimentær informasjon.

Denne informasjonen inkluderer; for- og etternavn, e-postadresse, som deretter blir fulgt av bekreftelseskode som sendes til e-posten din for effektivt å få satt opp kontoen din.

På denne neste siden vil du sjekke e-posten din for en 6-sifret aktiveringskode for den nye kontoen din. Når du har slått inn dette, kan du angi den splitter nye kontoen din.

Det du imidlertid vil merke er at alternativene alle er ugjennomsiktige og / eller gråtonede.

Dette betyr at de ikke er tilgjengelige for deg ennå. I likhet med noen av de andre produktene i samme retning, må du sende noen KYC-protokoller for å faktisk åpne rente- eller lånebaserte kontoer..

Omgangen for noen KYC-sjekker kan være en avbryter, men BlockFi ser ikke ut til å falle i den fellen, heldigvis. Mens det noen ganger venter på dager for å få din informasjon og bevis på adresse validert. BlockFi, i det minste av personlig erfaring, var bra å gå innen en time.

En av nettofordelene med BlockFi er innholdet, som er en aktiv blogg på nettstedet som skiller den fra noen av de andre plattformene og tjenestene der ute i samme sektor..

Hvorfor er dette tilfelle? Enkelt: hvis du er en utenforstående rang for å investere i en av disse rentekontoene, kan det å gjøre en reell forskjell å investere i kryptovalutaer og investere generelt, ha et bibliotek med artikler som går over noen viktige faktorer å vurdere..

Så hva gir denne bloggen til brukerne faktisk? For øyeblikket har den kjørt siden begynnelsen av 2018 og består faktisk av (som vi nevnte tidligere) eviggrønt innhold om de store emnene for investorer.

En av de første artiklene publisert av selskapet inkluderer en omfattende artikkel om kryptovaluta-relatert skatterett, for eksempel sammen med andre om lån- og investeringsstrukturering, inkludert en oversikt over hva du bør vurdere når du arbeider med kapitalgevinstskatt.

Nå høres det ut som en veldig uvanlig avvik å bare dyppe inn i selskapets blogg i så lang tid, men hvis du er helt ny i dette feltet, hvis det er to ting du er bundet for sin bransjekunnskap, for en, og det andre er tålmodighet. Som et resultat er ethvert selskap som faktisk hjelper med å utdanne nye og eksisterende brukere et velkomment tillegg.

Hvis du ikke har hatt muligheten til å sjekke denne delen av nettstedet og føle behovet for mer innsikt i skatterett og andre elementer du føler du bør vite for kryptoinvestering. Husk å sjekke hele bloggen riktig her.

Endelig ord

BlockFi er en unik aktør i kryptorommet. Den kombinerer moderne bankinfrastruktur med krypto, noe som gir oss en besparelses- og låneplattform for alle typer økonomiske behov. Du kan låne penger på fleksible vilkår gjennom BlockFi. Eller du kan spare penger ved hjelp av plattformens attraktive renter.

BlockFi er heller ikke bare en tilfeldig oppstart: selskapet har mottatt over 60 millioner dollar i finansiering gjennom fire investeringsrunder fra noen av de største investorene i kryptorommet. BlockFi har også inngått et samarbeid med Gemini for kryptovervåkning.

Av alle disse grunnene er BlockFi en av de enkleste og mest tilgjengelige måtene å maksimere verdien av dine kryptobeholdninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map