Kvartalsvis Crypto Income: Palm Beach’s Tech Royalty Pensjonsplan

kryptoinntekt kvartalsvis-tech-royalty-pensjonsplan

Teeka Tiwari har lansert en ny markedsføringskampanje for sitt nyhetsbrev Crypto Income Quarterly. Det kalles “den tekniske royalty-pensjonsplanen”.

Ved å følge Teekas investeringsråd i tech royalty-pensjonsplanen, kan du “samle inn 180 472 $ hvert år” og “nyte inntekt for livet” mens du “begynner med bare $ 100” – i det minste ifølge Teeka Tiwari.

Som med andre Teeka Tiwari markedsføringssider, er salgssiden for Tech Royalty fylt med store krav fra tilhengere som gjør små investeringer til enorme formuer..

“Jeg har forvandlet $ 12.000 til $ 1.032.763 på litt over et år? !! Wow. Takk virker utilstrekkelig, »skriver en av Teekas hengivne følgere etter å ha fulgt investeringsrådene sine.

“Takket være deg har jeg over 4,5 millioner dollar,” skriver en annen følger.

Så hva er hemmeligheten bak Teeka Tiwaris tekniske royalty-investeringssystem? La oss se nærmere på hvordan det fungerer – og om det er en svindel eller en legitim investeringsmulighet.

La oss gjennomgå Crypto Income Quarterly og se hva Teekas pensjonsplan for Palm Beach Tech Royalty handler om i 2020.

Hva er pensjonsplanen for Tech Royalty?

Teeka Tiwaris tekniske royalty-pensjonsplan er beskrevet som “en royalty-strøm som lar deg samle inn penger i hånden hver dag, uke eller måned – på ny teknologi.”

Disse tekniske royalties er lik tradisjonelle royalties, der du mottar en periodisk utbetaling på grunn av noe du eier – som en film, sang eller bok.

Åpenbart gir mange teknologibedrifter bort utbytte. Men hva er forskjellen mellom Teekas “tech royalties” og et utbytte?

Teeka svarer på dette spørsmålet ved å si at tekniske royalties betaler betydelig bedre enn utbytte.

“Normale utbytteinvesteringer har en gjennomsnittlig årlig avkastning på bare 1,85% … men tekniske royalties kunne allerede ha gitt deg toppavkastning på 517%, 770%, 987% …. Enda 9.161% og mer.”

Teeka hevder også at ved å dra nytte av disse tekniske royalties i dag, kan du tjene $ 180,472 per år for livet med bare en $ 100-investering.


“Tenk på det … du kan starte med så lite som $ 100 … gå av med pensjon om et år … og nyte inntekt for livet.”

Åpenbart høres alt dette for bra ut til å være sant – spesielt fra et selskap som Palm Beach Research Group kjent for sine overdrevne kundevurderinger.

Så hva snakker Teeka Tiwari om? Hva er en teknisk royalty??

Tech Royalties er kryptovalutaer

Etter å ha blendet deg med latterlige påstander om hvor mye penger du kan tjene ved å følge investeringsrådene hans, når Teeka Tiwari endelig poenget med argumentet: hans “tekniske royalties” er bare kryptovalutaer.

Teeka ser ut til å være spesielt bullish om blockchain-teknologien som ligger til grunn for kryptovalutaer. Salgsiden sier faktisk ikke “blockchain” ved navn, selv om Teeka beskriver hvor mange av hans tekniske royalties / kryptovalutaer som er bygget på denne teknologien..

Hvorfor er det en mulighet for en slik eksponentiell vekst i feltet? Hvorfor hevder Teeka at en investering på 100 dollar kan tjene en millionær?

Vel, Teeka beskriver “nettverkseffekten” av krypto- og blockchain-teknologi:

“Med tekniske royalties får du sjansen til å tjene på nettverkseffekten. Teknisk royalty-programvare [crypto / blockchain-programvare] kan skaleres til millioner av brukere – praktisk talt over natten. Fordi adopsjon ikke skjer en person av gangen … det skjer eksponentielt. “

Teeka hevder også å ha noen hemmelig investeringsstrategi som lar ham samle utbytte hver time, hver dag, hver uke eller hver måned etter behov. Det er uklart hva han snakker om her, men det ser ut til at han snakker om periodisk å selge noen av dine kryptoaktiva for å låse gevinster, og deretter kalle denne fortjenesten for “royalty”.

Klikk her nå for å se Teeka Tiwaris kvartalspresentasjon for Crypto Income akkurat nå.

Teeka mener at Cryptoassets er den største nye investeringsklassen

Til slutt bygger Teekas “tech royalty” -argument på ideen om at institusjoner er i ferd med å strømme inn i kryptokurver.

Teeka peker på bevis som det faktum at Fidelity legger til kryptostøtte til hver meglerkonto. TD Ameritrade er i ferd med å gjøre det samme. Etter hvert som flere meglerplattformer følger etter, vil pengene strømme i krypto – i det minste ifølge Teeka.

Teeka nevner også Bakkt, kryptobørsplattformen lansert av Intercontinental Exchange (ICE), eiere av New York Stock Exchange (NYSE). Bakkts volum har økt jevnlig de siste månedene siden lanseringen i september 2019.

Med det i tankene tror Teeka at andre meglerhus raskt vil følge etter og legge til kryptostøtte:

“Tror du Schwab … TD Ameritrade … Interaktive meglere … og alle andre nettmeglere … bare vil stå klar og la Fidelity være den eneste? Aldri! Det er ikke det som skjer i en konkurransedyktig bransje som finans. “

På grunn av denne effekten mener Teeka at krypto er en ny aktivaklasse akkurat som REITs, ETFer, indeksfond og tech-aksjer. Imidlertid, i motsetning til disse aktivaklassene, kan vanlige investorer investere i dag rett sammen med tidlige adoptere og institusjoner. Du trenger ikke å vente på at et selskap skal bli børsnotert eller at alle skal høre om det før du kjøper:

Selvfølgelig vil kritikere si at krypto allerede har gått langt forbi “du får kjøpe her” -punktet. Kritikere vil hevde at crypto allerede har hatt sin historiske boom og bust syklus. Vil bitcoin noen gang komme tilbake til toppene på $ 20.000 eller mer? Teeka Tiwari ser absolutt ut til å tro det. Hvis du tror det også, kan du følge investeringsrådene hans for å tjene millioner – i det minste, ifølge Teeka.

Hva er Crypto Income Quarterly?

Teeka Tiwaris “tech royalty pensjonsplan” er bare en markedsføringskampanje for sitt nyhetsbrev Crypto Income Quarterly.

En gang hver tredje måned sender Teeka en kopi av Crypto Income Quarterly til innboksen din. Nyhetsbrevet inneholder investeringsråd – som typene kryptovalutaer du bør kjøpe akkurat nå for å låse opp store gevinster.

Som med andre produkter fra Palm Beach Research Group, lover Crypto Income Quarterly enkle penger og rask formue. Ved å følge investeringsrådene i nyhetsbrevet, kan du låse opp store gevinster med en begrenset sjanse for tap – i hvert fall ifølge Palm Beach Research Group-teamet.

Teeka hevder at han kunne selge Crypto Income Quarterly for mye mer enn han for tiden selger den. På grunn av hjertets godhet har Teeka imidlertid valgt å holde prisene lave:

“Du får tilgang til den eneste kvalitetsundersøkelsen for hedgefond som er tilgjengelig på denne helt nye muligheten til å bli rik utenfor aksjemarkedet. Selvfølgelig kunne jeg selge forskningen min til hedgefond og andre store ligainvestorer og tjene omtrent 20X til 40X det jeg lager nå. Men sannheten er … Jeg har alle pengene jeg noensinne vil trenge. “

Kvartalsvis kryptoinntekt

Crypto Income Quarterly har et bisarrt og dyrt prissystem:

  • Avgift for nytt medlemskap: $ 2000
  • Fornyelsesgebyr: $ 249 hver tredje måned

Ja, du betaler $ 2000 bare for å bli med Crypto Income Quarterly. Deretter må du betale $ 249 for hver utgave deretter ($ 996 per år).

All denne informasjonen er skjult med fin skrift nederst på Crypto Income Quarterly salgssiden, noe som gjør det vanskelig å se nøyaktig hva du registrerer deg for når du skriver inn kredittkortinformasjonen din.

Hva er inkludert i Crypto Income Quarterly?

Hvis du abonnerer på Crypto Income Quarterly gjennom tech royalty-salgssiden, får du en håndfull bonusprodukter, inkludert:

Ett års abonnement på Crypto Income Quarterly: Du får et årlig abonnement på Crypto Income Quarterly, levert til innboksen din en gang i kvartalet.

Mine topp tre tekniske royalty i 2020 for førtidspensjonering: Teeka lister opp tre “tech royalties” (dvs. kryptovalutaer eller blockchain-selskaper) han anbefaler å kjøpe i dag. Teeka hevder at en investering på 100 dollar i dag vil føre til et ufall på 100 000 dollar per år eller mer fra og med i år.

10 kryptovalutainntekter, spesielle situasjoner som kan gi deg $ 81,624 per år eller mer for livet: Denne eBoken lister opp ti spesielle kryptokurrencyinntektssituasjoner som kan gi deg $ 81,624 per år eller mer for livet.

Wilsons Crypto Insights: Palm Beach Research Groups Greg Wilson publiserer et nyhetsbrev som heter Wilsons Crypto Insights. Nyhetsbrevet hevder å gi “analyse av hedgefond-nivå”. Teeka hevder også at “bare 52 fagpersoner i verden mottar det nå”.

Periodiske e-postoppdateringer: Teeka vil med jevne mellomrom sende e-post til abonnenter for å oppdatere dem om nyheter, nylige kryptoutviklinger eller posisjonsendringer.

Inntektskrypto hurtigstartguide: Abonnementet ditt inkluderer en eBok som forklarer hvordan kryptokurver fungerer, hvordan du kommer i gang i dag, og hvordan de passer inn i pensjonsporteføljen din.

Crypto Video Guides: En kryptoinstruktør ved navn Hector Pena har satt sammen kryptovideo-guider som veileder deg gjennom de første trinnene for å kjøpe kryptovaluta.

Alle disse bonusproduktene er ebøker. De vil bli levert til innboksen din etter at du har betalt ditt nye $ 2.000 medlemsavgift for Crypto Income Quarterly.

Avsluttende ord om Tech Royalty pensjonsplan

Crypto Income Quarterly er et nyhetsbrev fra Palm Beach Research Group og Teeka Tiwari. Teeka Tiwari er en tidligere hedgefondforvalter som nylig har spesialisert seg på krypto.

Teeka er veldig bullish på kryptovaluta. Han ser ut til å tro at krypto er i ferd med å eksplodere med vekst. Som bevis peker han på det faktum at Bakkt, TD Ameritrade, Fidelity og andre store meglerplattformer alle støtter krypto – og andre meglerhus bør snart følge etter.

Teeka Tiwari har publisert en ny salgsside for å markedsføre Crypto Income Quarterly. Salgsiden snakker om “tech royalty pensjonsplan” og “tech royalties” du kan investere i.

Som med andre Palm Beach Research Group-produkter, er salgssiden fylt med latterlige påstander om å tjene potensial: Ved å investere $ 100 i Teekas anbefalte kryptovalutaer i dag, kan du for eksempel tjene garantert inntekt på $ 100.000 per år livet ut. Selv folk som kjøpte $ 100 dollar i 2009, tjener ikke den slags penger!

Crypto Income Quarterly har også et uvanlig dyrt prisoppsett. Du betaler $ 2000 bare for å bli med i nyhetsbrevet. Deretter betaler du $ 249 hvert kvartal for hvert ekstra utgave av nyhetsbrevet. Å gjøre ting mer komplisert er at all denne prisinformasjonen er skjult med fine, lyse trykk nederst på salgssiden.

Til syvende og sist er det betydelige problemer med Crypto Income Quarterly og hvordan nyhetsbrevet markedsfører seg på nettet, og tech royalty-pensjonsplanen er enda et eksempel på det.

Men hvis du er bullish på kryptokurver og tror på Teeka Tiwaris investeringsvisdom, kan det være lurt å registrere deg for Crypto Income Quarterly gjennom salgssiden for teknisk royalty-pensjonsplan..

Oppdag hva Teeka Tiwaris Tech Royalty-pensjonsplan handler om for sitt nyhetsbrev Crypto Income Quarterly.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map