11 Proiecte interesante pe platforma Stellar (XLM)

(Actualizat) Platforma Stellar a fost martoră multă atenție în ultima vreme și, în mijlocul unei piețe descendente, s-a menținut puternic în raportul său față de Bitcoin. Un motiv pentru entuziasmul din spatele Stellar sunt proiectele create care folosesc platforma sa.

Ethereum a fost creditat pentru deschiderea unui nou orizont pentru tot felul de aplicații orientate spre blockchain, pe de altă parte, Stellar și-a câștigat credibilitatea prin proiecte precum cele de mai jos, păstrându-și reputația puternică de jucător puternic în spațiul cripto..

Mai jos sunt unsprezece proiecte interesante de pe platforma Stellar care oferă soluții la problemele din viața reală.

# 1. Soluția de plată universală IBM

Gigant tehnologic de frunte IBM folosește rețeaua Stellar pentru a oferi mai multă transparență structurii lor de plată. Deși gigantul tehnologic a colaborat cu o mulțime de bănci de tot felul privat și federal și susținut de stat, inclusiv bănci centrale, în special în regiunea Pacificului Asiatic, caută să vadă ce poate oferi Stellar pentru acesta.

Potrivit șefului soluțiilor Blockchain de la firmă, Jesse Lund, compania este aproape de a ajuta o bancă centrală să transfere hârtie de bani în rețeaua blockchain Stellar.

Analiștii au avut în vedere că parteneriatul Stellar / IBM ar putea înlocui în cele din urmă infrastructura de plată SWIFT / IBAN ca standard global. Dacă se întâmplă acest lucru, va avea un impact mare asupra criptomonedei XLM într-un mod excelent.

# 2. Veridium

Veridium este în parteneriat cu IBM și Stellar pentru a simboliza piața creditelor de carbon la nivel global. Noul început este orientat spre încorporarea simbolului lor nativ, VERDE, cu platformele de tranzacționare care se ocupă cu petrolul și gazele, în încercarea de a automatiza procesul de compensare a emisiilor de carbon.

Aceasta înseamnă că, atunci când o persoană fizică sau o unitate face o achiziție, au opțiunea de a cumpăra o cantitate corespunzătoare de credit de carbon pentru a compensa activitățile lor. Pentru marile corporații și instituțiile consacrate, ar putea servi drept bază pentru realizarea neutralității carbonului. De asemenea, poate ajuta la realizarea responsabilității de mediu, printre altele.

# 3. Stelar X

În încercarea sa de a deveni un jucător major și o autoritate în industria de schimb descentralizat peer-to-peer, Stellar X pune toate mâinile pe punte pentru a crea o experiență excelentă pentru utilizator. Având în spate Stellar aduce o anumită îngrijorare cu privire la aspectul „descentralizat”, dar dacă poate fi un schimb excelent, acesta ar putea spori gama de activitate a lui Stellar și DEX..

Caracteristica majoră i-ar putea oferi un avantaj față de alte platforme DEX, deoarece a reușit să valorifice rețeaua de ancorare stelară.

# 4. Grădină deschisă

Grădină deschisă permite utilizatorilor să-și transforme telefonul într-un hotspot wifi și să fie plătiți în Lumens pentru datele utilizate.

Este posibil să nu se extindă în SUA și Europa, dar se încadrează perfect în baza pieței Stellar, deoarece ținta sa este în mare parte locuri în care conectivitatea la internet nu este disponibilă pentru majoritatea oamenilor.

# 5. Până la Billy

proiecte incitante pe Stellar

Platforma planifică stabilirea unui pur-ras serviciu la punctul de vânzare pe Rețeaua Stelară. Acest lucru ar fi mult mai ieftin dacă ar fi comparat cu cardurile de credit și debit și cu plata Apple, calculând automat punctele de loialitate.

Pentru a ușura povara primirii pe hârtie, platforma va oferi o alternativă digitală pentru a elimina această problemă.

# 6. Felie

Imobiliarul este un hit cu investitori de tot felul. Întrucât este relativ riscant să cumpere proprietăți imobiliare într-o țară străină, cu o mulțime de reguli și reglementări, Slice simbolizează proiecte imobiliare accesibile anterior doar instituțiilor stabilite în S.U.A..

Deși concurența este răspândită pe această piață și pe proprietățile imobiliare din întreaga lume, Felie este destul de încrezător în supraviețuirea sa.

# 7. Sigur remiteți

Africa este o piață mare, iar numărul africanilor din străinătate înseamnă că vor trebui să trimită bani acasă. Sigur remiteți este o rețea de remitențe pe care africani o pot folosi pentru a trimite bani acasă celor dragi. De asemenea, a colaborat cu Stellar, cu sucursale în Kenya, Rwanda și alte țări africane. Se spune că Africa este cea mai mare piață a sa, cu miliarde de dolari trimise acasă de africani în străinătate, în fiecare an.

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a plăti facturile de utilități online și, de asemenea, pentru magazinele electronice.

# 8. SmartLands

SmartLands este vorba despre simbolizarea terenurilor agricole din Rețeaua Stelară. Acesta este un punct în direcția corectă, întrucât criptomoneda se îndepărtează treptat de monedele fiduciare și permite utilizarea criptomonedelor pentru achiziționarea proprietăților aterizate. Este o previziune care ar putea da roade cu un dividend extraordinar dacă criptomonedele devin suficient de valoroase pentru a ajunge la investiții și dezvoltări agricole și rurale.

Ești încântat de aceste proiecte? Puteți cumpăra sau tranzacționa cu moneda nativă Stellar (XLM) pe Binance– schimbul nostru preferat. Iată ghidul nostru despre cum să cumpărați XLM.

# 9. Tempo 

proiecte incitante pe Stellar

Pe 12 iulie 2018, echipa Stellar a anunțat un parteneriat cu compania de transfer de bani numită Tempo. Transferul de bani Tempo este o platformă bine stabilită și vă puteți gândi la ei ca la „Uniunea Europeană de Vest”. Tempo obișnuia să reducă comisioanele de la 4-150 Euro pe tranzacție. Cu toate acestea, cu Stellar, platforma va economisi mulți bani. În plus, pot face mai mult de 60.000 de tranzacții pentru mai puțin de un bănuț. 

Serviciul a fost testat pentru prima dată în Filipine, una dintre cele mai mari piețe de remitențe din lume. Atunci când un destinatar primește fonduri, i se trimite o notificare și poate alege dacă ridică fondurile într-o locație sau să primească fondurile la ușa lor în moneda locală. 

Acest parteneriat înseamnă că Stellar este moneda digitală cu cea mai mare rețea din lumea reală. Tempo are mai mult de 200 de locații în toată Europa, unde XLM este acum de vânzare, iar utilizatorii aplicației Tempo pot achiziționa moneda digitală direct de pe telefonul lor. 

# 10. Bastion 

proiecte incitante pe Stellar

Pentru o vreme, sistemul de ancorare al lui Stellar a fost o teorie. Acum, însă, Bastion a contribuit la schimbarea acestui fapt devenind prima ancoră a platformei în USD. Platforma acceptă depozite în USD și poate emite jetoane de orice fel pe rețeaua Stellar, inclusiv BTC, ETH și USD. 

Stronghold colaborează, de asemenea, cu PrimeTurst pentru a asigura fondurile, ceea ce asigură transparența și responsabilitatea atunci când vine vorba de gestionarea depozitelor fiduciare.. 

Acest lucru poate duce la adoptarea în masă a Stellar, deoarece acționează ca un contrabalans al volatilității care stă în calea mai multor cazuri de utilizare a monedei digitale. În plus, parteneriatul îl poate ajuta pe Stellar să rezolve unele dintre aceleași nevoi ca Tether, dar, sperăm, cu ceva mai puține controverse. 

# 11. SatoshiPay

proiecte incitante pe Stellar

Având în vedere că atenția oamenilor este mai scurtă, mulți consideră că este greu să se înscrie pentru site-uri web individuale pentru a vizualiza conținut. În plus, uneori doriți să citiți un articol pe un site web, fără a vă abona la același lucru. 

SatoshiPay a început ca o platformă de microplăți pentru conținutul web pe rețeaua Bitcoin, apoi a migrat la IOTA, înainte de a încheia în cele din urmă un parteneriat cu platforma Stellar. 

Site-urile web care conțin widgetul SatoshiPay impun vizitatorilor să plătească doar cenți pentru a vizualiza sau descărca conținut. Widgetul nu necesită nici măcar utilizatorilor să instaleze un plugin sau un portofel, iar soldul îi urmărește pe utilizatori de la un site la altul. Aceasta deschide un model de generare de bani pentru furnizorii de conținut. 

Microplățile sunt o altă piață fierbinte, iar SatoshiPay este unul dintre liderii săi. Acesta este un alt mod care poate contribui semnificativ la adoptarea masivă a lui Stellar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map