Investering i Virgin Galactic Holdings (SPCE) aksjer

Virgin Galactic (NYSE: SPCE) er et børsnotert selskap grunnlagt av verdenskjent forretningsmann og visjonær Richard Branson. Mens de opererte i en bransje som fremdeles var i begynnelsen, har selskapet klart å etablere seg foran konkurrentene gjennom fremskritt innen forskning og utvikling. Virgin Galactic er godt posisjonert for å dra full nytte av det forstyrrende potensialet og har en solid plan for å diversifisere virksomheten i forskjellige undersektorer av romfart dersom muligheter byr seg.

Hva er Virgin Galactic Holdings (SPCE)?

Virgin Galactic er et kommersielt romfartsfirma grunnlagt av Richard Branson i 2004. Branson’s Virgin Group er kjent for å operere i en rekke forskjellige bransjer, og driver vellykket over 60 virksomheter innen sektorer som musikk, flyselskaper, mobilleverandører og hotellkjeder. Virgin Groups samlede årlige inntekt er anslått til 21 milliarder dollar. Virgin Galactic er Bransons visjon om å åpne rom for publikum ved å bli det første kommersielle romfartsselskapet i verden. Selskapet driver verdens første fullt kommersialiserte romhavn i New Mexico, hvor flyreiser til verdensrommet etter hvert vil starte fra. Virgin Galactic ble børsnotert på New York Stock Exchange under tickeren SPCE i oktober 2019.

Hvorfor holder Virgin Galactic Holdings (SPCE) Saken?

Ifølge estimater kan romfart være et marked på 20 milliarder dollar innen 2030. I en sektor som mangler konkurranse, er Virgin Galactic godt posisjonert til å etablere seg som en stor aktør. Virgin Galactic priser kommersielle romreisebilletter til $ 250.000. Med hvert romfartøy som har opptil seks passasjerer, overgår etterspørselen etter plasser på den første tilgjengelige flyvningen allerede forventningene, med over 8000 personer som reserverer plasser fra mars 2020.

Hovedfokus for SPCE vil være sub-orbital turisme. Ved å bruke en kombinasjon av både tradisjonelle fly og romfart, vil Virgin Galactic benytte en billigere tilnærming for å få folk ut i rommet som skiller det fra konkurrentene. Et romfartøy skal festes til et fly som tar av fra en tradisjonell flyplassbane. Når flyet når tilstrekkelig høyde, vil det skille seg fra romfartøyet, som deretter vil skyte rakettene når det stiger opp i mikrogravitasjon i noen minutter før det går tilbake til jorden. Både romfartøyet og flyet vil lande tilbake ved romfart i New Mexico, og alle aspekter av operasjonen vil sikte på å maksimere antall deler som kan gjenbrukes.

De to hovedkonkurrentene i dette rommet er Blue Origin og SpaceX. Begge selskapene er privateide, og aksjene er ikke tilgjengelig på noen børs. Dermed har investorer som er interessert i denne voksende sektoren, bare ett valg. Mens SpaceX er en konkurrent, opererer de i et litt annet rom og er mer fokusert på orbital turisme, som innebærer å bringe individer ut i rommet i flere dager eller til og med en uke. Elon Musk grunnla SpaceX har allerede vellykket gjennomført flyreiser, med den mest bemerkelsesverdige er lansering av to astronauter i verdensrommet i samarbeid med NASA i august 2020. På den annen side opererer Blue Origin i et mer lignende rom som Virgin Galactic, men er fortsatt flere år etter når det gjelder forskning og utvikling.

Virgin Galactic Holdings (SPCE) Utsikter

Romfart og utforskning er ikke lenger en regjeringsavhengig industri. Investeringer fra privat sektor har åpnet muligheten for å reise til verdensrommet i en ikke altfor fjern fremtid en realitet for de som har interesse og penger til å gjøre det. Etter hvert som mer forskning og testing er fullført, vil kostnadene ved drift kontinuerlig reduseres. I sin tur kan billettkostnadene reduseres uten å påvirke marginene. Denne reduksjonen betyr at det er sannsynlig at romfart vil være åpen for enda flere enn det som er mulig for øyeblikket.

Mens sub-orbital turisme er hovedfokuset for dagens drift, tillater Virgin Galactics trefasetilnærming rikelig med vekst langt inn i fremtiden. Fase 1 og 2 involverer kommersialisering og deretter utvidelse av romfart som oppsummert ovenfor. Fase 3 planlegger imidlertid å utvide selskapets virksomhet til en ny undersektor: punkt-til-punkt-reise. Denne fase 3 punkt-til-punkt-tilnærmingen vil søke å utvikle teknologier for å fly sivile fra punkt til punkt på jorden mye raskere enn nå mulig. Dette vil bli gjort ved å fly enten mye høyere i atmosfæren enn nåværende fly eller til og med ut i rommet. Denne teknologien har høstet interesse fra mange interessenter, inkludert NASA som undertegnet en avtale med Virgin Galactic i mai 2020. Space Act Agreement var et stort skritt fremover for Virgin Galactic og bekreftet tilliten interessentgruppene har til selskapet. Styrelederen for Virgin Galactic Chamath Palihapitiya har uttalt at han mener at denne teknologien er nærmere enn folk flest er klar over, og anslår at punkt-til-punkt-reiser i hastigheter som er mye høyere enn Concorde, kan være bare 5-10 år unna..

Hvis denne tidsrammen blir oppfylt, har Virgin Galactic potensialet til å forstyrre flyreiseindustrien dramatisk i en ikke så fjern fremtid. Fra forretningsreiser til feriereisende, vil Virgin Galactic være i stand til å imøtekomme en rekke forskjellige behov til varierende prispunkter. Sammen med den allerede veletablerte planen for sub-orbital turisme, har selskapet en rekke forskjellige veier for vekst og en førstegangsfordel som kan gjøre det mulig å dominere markedet. I tillegg kan grunnlegger Richard Bransons enorme nettverk av selskaper potensielt synergisere med noen av de planlagte aktivitetene til Virgin Galactic, og ytterligere styrke den meget fordelaktige posisjonen selskapet befinner seg i.

Kjøp Virgin Galactic Holdings (SPCE) Aksjer

En megler som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et ledende meglerfirma på nettet som tilbyr en komplett serie med investeringsprodukter og verktøy designet for å hjelpe investorer som deg med å ta kontroll over din økonomiske fremtid. Siden starten i 1985 har Firstrade forpliktet seg til å tilby tjenester av høy verdi og kvalitet.


Ved å kombinere proprietær handelsteknologi, et svært intuitivt brukergrensesnitt, fremragende kundeservice og mobile applikasjoner, tilbyr Firstrade en omfattende løsning for alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem av FINRA / SIPC.

Investering i Virgin Galactic Holdings (SPCE) aksjer Investering i Virgin Galactic Holdings (SPCE) aksjer Investering i Virgin Galactic Holdings (SPCE) aksjer
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Public.com gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Konto Minimum

Ingen

Konto Minimum

$ 100

Konto Minimum

Ingen

Kampanjer

Gratis aksjer *

* Se nettsiden for detaljer.

Kampanjer

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Sammendrag

Interesse og investeringer i romturistnæringen har først begynt å dukke opp de siste årene. Ettersom den første kommersielle romturisme-turen etter hvert lanseres og mer interesse genereres, vil Virgin Galactic forbli bransjeleder og være valget for mange første gangs reisende på grunn av omdømmet som er blitt bygget. Med mange års erfaring i forhold til konkurrentene og en ambisiøs plan for å utvide og fange markedsandeler, vil selskapet fortsette å være en dominerende aktør i verdensrommet i overskuelig fremtid..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map