Kategori av kryptovalutamarked: Mynter på sosiale nettverk

Denne guiden ser på den forskjellige kategorien av kryptovalutamarked, med fokus på den 7. kategorien som representerer mynter i sosiale nettverk. Dette er den syvende delen av serien som bryter ned kryptomarkedet i 12 hovedkategorier.

Denne artikkelen ser på den syvende kategorien i topp 100 av kryptovalutamarkedet, som inneholder kryptovalutaer som er støttet av et sosialt nettverk eller en plattform..

Syvende markedskategori: Sosiale nettverksmynt

Sosiale nettverk og media er en integrert del av våre liv, med den yngre generasjonen i gjennomsnitt 9 timer daglig på sosiale nettverkssider som Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat. Imidlertid er en stor ulempe ved tradisjonelle sosiale medier at alle våre personlige data lagres og administreres av en sentralisert database kontrollert av et selskap. Dette gjør dem i stand til å samle inn og høste innsikt i vår atferd, preferanse, forbindelser, vaner og sensitiv informasjon. Med alle de verdifulle dataene, løper vår sikkerhet og personvern en reell risiko for å bli kompromittert. Gjør ingen feil, det har vært flere tilfeller der store sosiale mediebedrifter ble brutt eller til og med engasjert i uetiske ordninger for å utnytte forbrukerdata.

(Se mer: Evolusjon av kryptovaluta: Problemet med penger i dag)

Løsning: Desentralisert sosialt nettverk

Målet med et desentralisert sosialt nettverk er å skape en pålitelig og rettferdig maktbalanse på tvers av alle interessenter i systemet, der alle brukere har kontroll over dataene sine. I et desentralisert system eier og administrerer brukerne sine personlige data eller data tilknyttet identiteten deres. Med større nivå av sikkerhet og privatliv, ser desentraliserte sosiale nettverk ut til å forstyrre våre tradisjonelle systemer på en eksplosiv måte.

Her er 4 sosiale nettverksmynter i Topp 100-kryptovaluta-listen som gjør nettopp det.

Sosiale, sosiale nettverk, sosiale nettverksmynter, nettverksmynter, sosiale mynter

Reddcoin (RDD)

Sosiale, sosiale nettverk, sosiale nettverksmynter, nettverksmynter, sosiale mynter

En sosial tipping-kryptovaluta, og Reddcoin lar brukere sende og motta RDD øyeblikkelig uten gebyrer. Reddcoins peer-to-peer (P2P) betalingssystem tillater integrering med et bredt spekter av sosiale nettverk som Facebook, Reddit, Twitter etc. I stedet for bare å gi “likes” på Facebook eller Twitter, kan brukerne nå tipse innholdsskapere på tvers av alle sosiale medieplattformer ved hjelp av RDD-mynter.

Reddcoin er en open source-kryptovaluta som er en gaffel fra Litecoin (LTC). Reddcoin debuterte i januar 2014 og brukte i utgangspunktet en Proof-of-Work-konsensusmekanisme, men gikk heller over til en ny konsensusmekanisme kalt Proof-of-Stake-Velocity. POSV ble opprinnelig utviklet av Reddcoin, med fokus på myntsetting og aktiv nettverksdeltakelse (hastighet). Foreløpig er Reddcoins tippesystem allerede funksjonelt på Reddit og Twitter.

(Se mer: Kategori av Cryptocurrency Market: Pure Cryptocurrency)

Steem (STEEM)

Sosiale, sosiale nettverk, sosiale nettverksmynter, nettverksmynter, sosiale mynter

Steem er en desentralisert publiseringsplattform som gjør det mulig for innholdsskapere å tjene penger på innholdet. Hver gang innhold på Steem-plattformen blir oppstemt, vil innholdsskaperen og de som kuraterer innholdet være lønnet med Steems opprinnelige valuta (STEEM). Steem er også bygget på sin egen innfødte blockchain. Prosjektet er et hjernebarn av Dan Larimer, som også er administrerende direktør for Bithshares og EOS. Det er tre hovedvalutaer på Steem-plattformen:

 1. STEEM: Steems hovedvaluta med et økende tilbud på 100% årlig.
 2. Steem Dollars (SBD): SBD er den stabile valutaen som er knyttet til amerikanske dollar, med hver SBD som representerer USD $ 1. SBD ble opprettet for å isolere volatiliteten til STEEM-mynter som var helt avhengige av markedskreftene. 50% av godtgjørelsen som innholdsskapere mottar, blir betalt gjennom SBD-mynter, mens de andre 50% gir Steem Power.
 3. Steem Power: Dette er et omdømmebasert, ikke-omsettelig token som symboliserer en brukers innflytelse og kraft i nettverket. Jo større antall oppstemninger en bruker har, desto flere stemmer vil de telle, og jo høyere vil utbetalingen for kurering være. Brukere kan konvertere Steem Power-tokens for STEEM, som deretter vil redusere deres innflytelse.

I frontenden bruker Steem en Proof-of-Brain (POB) -algoritme som krever at brukerne lager innhold for at mynter skal utvinnes. Den underliggende Steem-blockchain kjører på DPOS-konsensusmekanismen Delegated-Proof-of-Stake, som er en svært skalerbar blockchain med høy gjennomstrømning. Steem er et eksempel på et kryptokurrencyprosjekt som er fullt funksjonelt og får betydelig trekkraft blant massene. Den har et overskudd på over en million brukere og er globalt rangert som # 1335 på Alexa’s nettstedsrangering.

(Se også: Veiledning til markedsverdi: Alt du trenger å vite om markedsverdi)

Mithril (MITH)

Sosiale, sosiale nettverk, sosiale nettverksmynter, nettverksmynter, sosiale mynter

Mithril er en desentralisert sosial medieplattform som, akkurat som Steem, belønner innholdsskapere for deres bidrag. Det Steem kaller ‘Proof-of-Brain’ kalles ‘social-mining’ i Mithrils nettverk. Et unikt trekk ved Mithril er selgernettverket, som har en rekke tjenester for tokenholdere å bruke sin MITH på. Utvalget av tjenester inkluderer premium innholdskanaler, live-streaming, online applikasjoner og detaljhandel.

I likhet med Reddcoin tillater Mithril integrering med eksisterende sosiale medieplattformer. Mithril ble lansert i 2. halvdel av 2017, noe som gjør den mye yngre enn Reddcoin.

Mithril er bygget på Ethereum blockchain og dens opprinnelige valuta kalles MITH, brukt som hovedvaluta for Mithrils økosystem. Når det gjelder trekkraft, har Mithril lansert en smarttelefonapplikasjon kalt LIT (betaversjon), en app for sosiale medier som ser ut som en blanding av Instagram og WhatsApp. Det har samlet seg en betydelig mengde installasjoner, til en verdi av ca 20.000+.

(Les mer: Mynter, poletter & Altcoins: Hva er forskjellen?)

Kin (KIN)

Sosiale, sosiale nettverk, sosiale nettverksmynter, nettverksmynter, sosiale mynter

Kin er et token lansert av en populær messenger-tjeneste kalt Kik. I motsetning til de fleste prosjekter uten fungerende produkt, har Kik en sterk brukerbase på over 15 millioner aktive brukere og rangerer # 7 på de mest populære sosiale medieplattformene ved siden av Facebook og WhatsApp. Det er ingen overraskelse at Kin samlet inn nesten 100 millioner dollar for deres ICO.

Kin har som mål å være et desentralisert økosystem med digitale tjenester drevet med sin opprinnelige valuta med samme navn kalt KIN. KIN vil bli brukt for å legge til rette for verdioverføringer i Kin-økosystemet, slik at direkte interaksjon med innholdsskapere og brukere blir mulig. Et fremtredende trekk ved Kin er deres Rewards Engine (KRE), en innfødt insentivmekanisme som belønner innholdsskapere basert på bruk av digitale tjenester som bruker Kin. Kin er for tiden bygget på Ethereum-plattformen, men vil migrere til sin egen native blockchain som vil være en gaffel utenfor Stellar blockchain.

Den viktigste årsaken til dette skyldes skalerbarhetsproblemer i eksisterende blockchain. Kin er mye spioneringen som en av de få desentraliserte applikasjonene som kan føre til vanlig bruk av kryptovaluta på grunn av deres store brukerbase og den naturlige integrasjonen av desentralisering til deres eksisterende forretningsmodell. Det faktum at Kin har endret retningene sine flere ganger på blockchain-migrasjonsplaner, virker som om det er mangel på visjon og framsyn.

(Du kan også være interessert i: Vil et krasj i Bitcoins pris føre til dets død?)

Gunstige ressurser for å komme i gang

Hvis du starter reisen inn i den komplekse verdenen av kryptovalutaer, er det en liste over nyttige ressurser og guider som vil få deg på vei:

Sosiale, sosiale nettverk, sosiale nettverksmynter, nettverksmynter, sosiale mynter

Handel & Utveksling

 • Crypto Guide 101: Velge den beste kryptovalutautvekslingen
 • Guide til Bittrex Exchange: Hvordan handle på Bittrex
 • Veiledning til Binance Exchange: Hvordan åpne Binance-konto og hva du bør vite
 • Guide til Etherdelta Exchange: Hvordan handle på Etherdelta
 • Guide to Cryptocurrency Trading Basics: Introduction to Crypto Technical Analysis
 • Kryptovalutahandel: Forståelse av kryptovalutahandelspar & Hvordan det fungerer
 • Guide til kryptohandel: 4 vanlige fallgruver som hver kryptotrader vil oppleve

Lommebøker

 • Guide til Cryptocurrency Wallets: Hvorfor trenger du lommebøker?
 • Guide til Cryptocurrency Wallets: Åpne en Bitcoin Wallet
 • Guide til Cryptocurrency Wallets: Åpne en MyEtherWallet (MEW)

Les også: Crypto Trading Guide: 4 Common pitfalls Every Crypto Trader Will Experience and Guide To Cryptocurrency Trading Basics: Introduction to Crypto Technical Analysis.

Registrer deg på vårt gratis kryptovaluta-webinar nå for å lære alt du trenger å vite om kryptoinvestering.

Få vår eksklusiv e-bok som vil veilede deg trinnvis for å komme i gang med å tjene penger via Cryptocurrency-investeringer!

Du kan også bli med på Facebook-gruppen vår på Beherske Crypto: Advanced Cryptocurrency Knowledge å stille spørsmål angående kryptoer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map