Begynn å handle kryptovaluta på OKEx

En trinnvis guide for nye brukere å komme i gang med å handle på OKEx

Kryptovalutaer representerer hundrevis av milliarder dollar verdt i markedsverdi i dag og er vitne til daglige handelsvolumer av lignende proporsjoner. Mens Bitcoin leder markedet som den opprinnelige digitale valutaen, er altcoins som ETH, XRP, LTC og ADA også ganske likvide og handles mye på topp kryptobørser som OKEx. Hvis du er ny innen kryptovalutahandel, vil denne opplæringen lede deg gjennom trinnene og hjelpe deg med å utføre din første kryptohandel OKEx.

Trinn 1: Registrer deg for en tradingkonto for kryptovaluta på OKEx

For å begynne å handle kryptovaluta på OKEx, må du først registrere deg for en konto. Du kan gjøre dette ved å gå til hjemmesiden og klikke på Melde deg på øverst til høyre.

Merk: Kontroller om landet ditt støttes av OKEx før du registrerer deg.

Skriv inn e-postadressen din og opprett et passord for kontoen din ved hjelp av feltene på Registrer-siden, eller bruk telefonnummeret ditt i stedet.

Kryptovalutahandel for nybegynnere - Registrering av konto

Når du har skrevet inn detaljene, klikker du på Melde deg på og du blir bedt om å bekrefte e-postadressen eller telefonnummeret ditt ved hjelp av en kode sendt av OKEx. Denne koden er gyldig i 30 minutter og utløper etter det, og krever at du gjentar prosessen.

Når du har angitt koden og bekreft e-postadressen eller telefonnummeret ditt, blir du logget inn på din nye OKEx-konto og blir møtt med velkomstskjerm.

Handelsguide for kryptovaluta - Velkommen

OKEx-kontoen din er nå opprettet, og du kan fortsette å kjøpe krypto eller sette inn dine eksisterende eiendeler via valgene på velkomstskjermen. Imidlertid vil vi dekke disse delene senere i denne opplæringen.

Gjennomgang av grunnleggende kontoinnstillinger


Det er mange kontoinnstillinger du bør gjøre deg kjent med før du begynner å handle på OKEx. Du får tilgang til innstillingene dine ved å bevege musen over profilikonet (ved siden av “Assets” -menyen) og klikke på Oversikt.

Oversiktsdelen viser profilinformasjonen din, så vel som andre kontoinnstillinger, som sikkerhet, bekreftelse, innstillinger, gebyrnivå, uttaksgrenser osv..

Sikre din OKEx-konto

Alle OKEx-brukere oppfordres til å dra nytte av de ulike sikkerhetstiltakene og funksjonene som tilbys av sentralen. Du kan begynne å gjennomgå disse alternativene ved å enten klikke på Sikkerhetsinnstillinger på den øverste menylinjen eller sikkerhetsforslag ledeteksten i oversiktsseksjonen.

Du kan bruke alternativene “Passord”, “Mobilbekreftelse” og “Google Authenticator” for å sikre kontoen din sammen med å slå på “Obligatorisk 2FA” og be om at en “Anti-phishing-kode” inkluderes i alle e-postmeldinger du mottar fra OKEx. Kombinert tilbyr disse alternativene robuste, bransjeledende sikkerhetstiltak for kontoen din.

OKEx-kontobekreftelse eller KYC

Selv om OKEx ikke krever at brukerne verifiserer kontoene sine for å sette inn og handle krypto, forblir uttaksgrenser gjeldende til KYC-prosessen er fullført. For å starte prosessen, kan du klikke på Bekreftelse fra undermenyen på innstillingsskjermen eller fra rullegardinlisten etter å ha navigert til profilikonet.

Avhengig av kontotype, kan du fortsette enten som enkeltperson eller som et selskap og vil bli bedt om å sende inn relevant informasjon og følge alle trinnene. Når du verifiserer kontoen din som enkeltperson, må du vanligvis ha et offentlig utstedt identifikasjonsdokument (vanligvis passet ditt) tilgjengelig.

Som nevnt tidligere er verifisering ikke nødvendig for å begynne å handle krypto, og du kan fullføre prosessen på et senere tidspunkt før du trekker tilbake eiendelene dine..

Angi språk og lokal valuta

Du kan raskt endre språk og lokale valutainnstillinger ved å åpne Preferanser, enten fra rullegardinlisten profilikon eller ved å velge alternativet fra innstillingsundermenyen.

Innstillingsskjermbildet gir deg også muligheten til å endre fargevalg for handelsnoteringene du ser på OKEx.

Trinn 2: Kjøpe eller sette inn krypto for å finansiere OKEx-kontoen din

Nå som kontoen din er konfigurert, trenger du kryptoaktiva for å begynne å handle. Det er to måter å gå videre på – enten du kjøper krypto via Buy / Sell-gatewayen på OKEx eller setter inn dine eksisterende eiendeler på OKEx-kontoen din.

Før du fortsetter, bør du merke deg at alle innkommende kryptotransaksjoner for OKEx-kontoen din blir kreditert din finansieringskonto (en underetikett i OKEx-kontoen din). For å begynne å handle eller bruke et hvilket som helst annet OKEx-produkt, må du overføre pengene fra finansieringskontoen til for eksempel Spot-kontoen.

Noen av kontoetikettene du kommer over inkluderer Spot Account, Futures Account, Options Account, Perpetual Swaps Account, P2P Account, Margin Account, Saving Account og så videre.

Vi vil gå gjennom alternativet “Overfør” senere i denne opplæringen.

Kjøp krypto via OKEx

OKEx tilbyr en intuitiv Buy / Sell crypto gateway for sine brukere, slik at de kan kjøpe ni forskjellige crypto-eiendeler – inkludert BTC, ETH og USDT – ved hjelp av en rekke lokale fiat-valutaer. Gatewayen drives i samarbeid med forskjellige leverandører og fiat-prosessorer, og den støtter øyeblikkelig kjøp av kryptokurver, som deretter blir satt inn direkte på din OKEx-konto.

Du får tilgang til gatewayen ved å klikke på Kjøpe selge fra hovedmenyen på OKEx. Når delen er lastet inn, vil du se alternativer for støttede valutaer du kan betale med og motta, ved hjelp av forskjellige betalingsmåter.

Buy / Sell gateway støtter også P2P og block trading, og du kan lære mer om disse tjenestene i vår dedikerte OKEx Buy / Sell tutorial.

Deponering av krypto i OKEx-kontoen din

Brukere som allerede eier digitale eiendeler, kan enkelt sette dem inn på OKEx-kontoene sine for å begynne å handle.

For å gjøre det, hold musen over til “Eiendeler” på toppmenyen og klikk på Innskudd fra rullegardinlisten.

Innskuddsskjermen lar deg velge hvilket som helst av de støttede tokens eller mynter du vil flytte til OKEx-kontoen din og generere en tilsvarende adresse. Fullstendig innskuddshistorikk er også tilgjengelig via denne siden.

Hvis du for eksempel velger ETH, vil OKEx generere en ny ETH-innskuddsadresse, det er dit du vil sende ETH. Du vil også kunne se innskuddsrelaterte advarsler eller varsler samt minimumsbeløp.

Du kan også besøke “Rapportsenteret” ved å klikke på alternativet fra undermenyen. Det er her du kan Vis og last ned din handels- og kontohistorikk.

Det siste undermenyalternativet på denne siden er “Gebyrer”, som gir deg en oversikt over gjeldende handelsavgifter på tvers av forskjellige markeder.

Når transaksjonen er bekreftet, vil du kunne se innskuddssaldoen ved å klikke på Eiendeler fra undermenyen eller klikke på Mine eiendeler fra rullegardinlisten “Eiendeler” i toppmenyen.

Eiendelskjermbildet viser saldoen din, angitt i BTC, på tvers av “Funding”, “Trading” og “Other” -kontoer, samt individuelle tokensaldoer. Skjermen gir deg også rask tilgang til alternativene “Innskudd”, “Uttak” og “Overføring” sammen med muligheten til å “Konvertere små saldoer til OKB.”

Når du har satt inn ønsket kryptovaluta på OKEx-kontoen din, kan du fortsette å handle.

Trinn 3: Hvordan handle kryptovaluta på OKEx

Å være en av de ledende kryptobørsene i verden, tilbyr OKEx tjenester og produkter for både nye og avanserte handelsmenn. Mens det er mange funksjoner og markeder du kan utforske med OKEx-kontoen din, vil vi henvise til Spot Trading-produktet i forbindelse med denne kursveiledningen for handel med kryptovalutaer..

Overføre krypto til Spot-kontoen din

For å begynne å handle krypto på Spot Trading-markedet, må du først overføre kryptoaktiva fra “Finansieringskonto” til “Spot-konto.” Dette kan gjøres via Overføre alternativet, tilgjengelig fra rullegardinlisten “Eiendeler” i toppmenyen.

Skjermbildet “Overfør” lar deg velge ønsket mynt eller token, se den tilgjengelige saldoen og overføre hele eller et bestemt beløp mellom forskjellige kontoer..

For dette eksemplet, når du har flyttet ønsket krypto fra “Funding Account” til “Spot Account”, kan du fortsette til “Spot Trading.”

Viser Spot Trading-markedet

Du kan få tilgang til Spot Trading-markedet ved å navigere til “Trade” i toppmenyen, sveve over “Spot Trading” og deretter velge enten Grunnleggende eller Avansert. Forskjellen mellom de to dashbordene er at den avanserte versjonen viser mer historiske data og støtter forbedrede kartverktøy.

For denne opplæringen vil vi referere til grunnleggende modus.

Spot Trading-skjermen viser en rekke nyttig informasjon for handelsmenn og lar deg velge blant de mange markedsparene som er tilgjengelige for handel. For eksempel viser bildet nedenfor BTC / USDT-markedet, som åpnes som standard når du starter Spot Trading.

BTC / USDT-paret angir at du i dette markedet vil handle mellom BTC og USDT. Det store tallet som vises her (dvs. 11.240,9) representerer prisen på en enkelt BTC i USDT-termer, og den røde fargen indikerer at dette tallet nylig falt (i dette tilfellet med -0,18%).

På høyre side kan du se en stolpe med en liste over andre USDT-markedspar, som LTC / USDT, ETH / USDT, OKB / USDT og så videre. Du kan klikke på en av dem for å bytte markedsvisning og begynne å handle mellom de valgte myntene.

Siden dette er USDT-markedet, vil alle par imidlertid ha USDT. Du kan også velge å endre marked, og for eksempel handle mellom kryptopar.

For å gjøre det, hold musen over “Crypto” alternativet i den øverste undermenyen, og velg ønsket kryptovaluta blant de tilgjengelige alternativene.

For dette eksemplet vil vi velge BTC, noe som betyr at alle par blir betegnet i BTC-termer, og du kan handle direkte mellom BTC og en annen digital valuta, for eksempel LTC, som vist nedenfor.

Handelsguide for kryptovaluta - LTC / BTC-diagram

Gjennomføring av spotmarked

Når du har valgt ønsket marked og handelspar, kan du utføre en handel. For dette eksemplet har vi valgt ETH / USDT-paret fra USDT-markedet.

Bildet nedenfor viser hvordan 1 ETH i skrivende stund handlet for 388,24 USDT. For å gjennomføre en kjøpshandling, vil du bare angi mengden ETH i feltet “Beløp (ETH)” til høyre for prisinformasjonen og diagrammet..

Handelsdiagrammer for kryptovaluta

Som standard vil “Bestillingstype” settes til “Begrensning”, noe som betyr at bestillingen din blir utført til den valgte prisen eller bedre. Avanserte handelsmenn kan endre “Bestillingstype” for å dekke deres behov.

Feltet “Pris (USDT)” viser også automatisk den siste handlede prisen og kan endres. Hvis du setter ønsket pris lavere enn markedsrenten, vil ordren din bli med andre i ordreboken til den er fylt.

Du kan se “Order Book” helt til høyre, som representerer markedets likviditet fra både kjøpere og selgere. De røde tallene angir priser selgere ber om tilsvarende beløp i ETH, mens de grønne tallene representerer priser kjøpere er villige til å tilby for beløpene de ønsker å kjøpe.

Disse tallene er konsolidert etter pris og representerer ikke nødvendigvis en enkelt kjøper eller selger. Den nåværende markedsprisen (388,24 på bildet nedenfor) representerer det punktet hvor spør og bud (selgere og kjøpere) konvergerer i ordreboken.

Når du bestemmer deg for ønsket pris, angir du den i feltet “Pris (USDT)” etterfulgt av “Beløp (ETH)” du ønsker å kjøpe. Du vil da få vist “Total (USDT)” figuren og klikke på Kjøp ETH for å sende inn bestillingen din, forutsatt at du har nok midler (USDT) på Spot Trading-kontoen din.

Innsendte bestillinger forblir åpne til de blir fylt eller kansellert av deg. Du kan se disse i Åpne ordrer på samme side, og gå gjennom eldre, fylte bestillinger i Ordrehistorikk kategorien. Begge disse kategoriene gir også nyttig informasjon som “Filled Ratio” og gjennomsnittspris.

Når den innsendte bestillingen er fylt av markedet, vil du ha utført en kryptohandel på OKEx.

Myntene eller tokens som er anskaffet via denne handelen, skal nå være tilgjengelig for deg i “Spot-konto” -saldoen og kan overføres til andre kontoer eller til finansieringskontoen før du kan ta ut dem ved hjelp av Ta ut alternativet fra rullegardinlisten “Eiendeler”.

Gebyrer for handel med kryptovaluta

OKEx har en detaljert handelsavgiftsplan som gjelder brukere basert på deres handelsvolum og OKB-beholdning.

Generelt er handelsmenn kategorisert som produsenter og takere. Hvis du sender inn en handel som blir med i ordreboken, er du produsent, og hvis du tar noen av budene eller spør fra ordreboken, er du en taker.

Siden produsenter tilfører likviditet, betaler de lavere avgifter sammenlignet med takere, som fjerner likviditet fra markedet.

Vi håper denne veiledningen hjalp deg med å forstå hvordan kryptovalutahandel på OKEx fungerer. Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte supportteamet vårt her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map