Hvordan handle kryptovaluta-futures på OKEx

Futures er derivater som gjør det mulig for to parter å inngå kontrakter for salg og kjøp av en underliggende eiendel i fremtiden på en forutbestemt dato og pris. Både kjøpere og selgere kan låse inn prisen på det underliggende for å sikre seg mot ugunstige prisendringer. Når det gjelder kryptovaluta-futures, er den underliggende eiendelen i de fleste tilfeller Bitcoin (BTC) eller en annen topp-kryptokurrency.

OKEx støtter handel med futureskontrakter for ni topp digitale eiendeler, som Bitcoin og Ether (ETH). Hver kontrakt på OKEx representerer $ 100 i BTC eller $ 10 i andre digitale eiendeler (dvs. ETH, LTC, etc.).

Mens futures er relativt avanserte produkter sammenlignet med spothandel og inkluderer ulike risikoer, kan erfarne brukere følge denne trinnvise veiledningen for å begynne å handle futures på OKEx.

Trinn 1: Gå til futures-delen

Gå til OKEx-hjemmesiden og naviger til Handel i toppmenyen for å se tilgjengelige markeder. Klikk deretter på Grunnleggende under "Fremtid" etikett for å åpne futures-delen. Grunnversjonen gir et godt utgangspunkt for nybegynnere. Hvis du er en erfaren handelsmann, kan du velge Avansert for et mer omfattende dashbord.

I forbindelse med denne veiledningen om hvordan du skal handle kryptovaluta-futures, vil vi bruke det grunnleggende dashbordet som referanse for handel med krypto-futures på OKEx.

Hvordan handle kryptovaluta-futures

Trinn 2: Aktiver futures trading

Nybegynnere til futures trading må forstå og erkjenne risikoen som er involvert, og det er først etter å ha merket av i boksen Aktiver handel av derivater på OKEx, som vist på skjermen nedenfor.

Hvordan handle futuresaktivering

Trinn 3: Overfør penger til futures-kontoen din

Futures-kontoen din må finansieres før du kan begynne å handle. Hvis du ikke har noen saldo på futures-kontoen din, klikker du på Overføre (enten på "Futures Trading" siden eller på "Eiendeler" rullegardinlisten i toppmenyen) for å flytte midler mellom kontoer.

Hvis du ikke har noen kryptoaktiver på OKEx-kontoen din, kan du enten kjøpe krypto eller lære å sette inn krypto på OKEx med vår nybegynnerveiledning om hvordan du begynner å handle krypto.

For å handle futureskontrakten merket "BTCUSD0807," som er en myntmarkert kontrakt, må du overføre BTC fra din "Finansieringskonto" til din "Futures-konto." I dette tilfellet er futures-kontoen "BTCUSD-konto." Angi beløpet du vil overføre, og klikk deretter Bekrefte.

Trinn 4: Velg en futures-kontrakt å handle

Når du er logget inn og ser på futures-delen, må du først velge margintypen øverst på siden (dvs.., Coin Margined Futures, som er avgjort i den underliggende digitale valutaen, eller USDT Margined Futures, som er avgjort i USDT). Velg deretter ønsket tidsramme for kontraktens utløp. De tilgjengelige alternativene er Ukentlig, to-ukentlig, kvartalsvis og to-kvartalsvis.

Etter dette kan du velge en av de tilgjengelige futureskontraktene fra venstre linje. I denne veiledningen velger vi den ukentlige futureskontrakten som er merket "BTCUSD0807" som et eksempel.

Basert på navnet, BTCUSD0807, kan vi se at BTC er avregningsvaluta og USD er prisenhet for futureskontrakten. De siste fire sifrene, 0807, angir leveringsdatoen – som i dette tilfellet er 7. august 2020. Futureskontrakter på OKEx gjøres opp hver fredag ​​klokka 8:00 UTC.

Trinn 5: Velg type gearing for futures trading

Etter å ha finansiert futures-kontoen, kan du velge marginemodus (enten "Fikset" eller "Kryss") og velg ønsket giringsmultiplikator. Hvis du velger "Fikset" margin-modus, forblir marginen den samme uavhengig av prissvingninger, mens den varierer med prisen hvis du velger "Kryss" margin-modus.

type gearing for futures trading

Trinn 6: Skriv inn bestillingsdetaljer og utfør

Etter at du har valgt margtype og utnyttelsesmultiplikator, kan du legge inn ønsket "Bestillingstype," "Pris" og "Beløp" for handelen. Hvis du ønsker å utføre bestillingen din så snart som mulig, kan du klikke på BBO (dvs. det beste budtilbudet).

Etter å ha skrevet inn bestillingsdetaljer, kan du klikke på Åpne lenge for å inngå en lang kontrakt (for å kjøpe BTC) eller klikke på Åpne Short hvis du vil starte en kort posisjon (å selge BTC).

Futures trading chart - BTC-USD

For eksempel kan du sette opp en grenseordre på 11 300 USDT og åpne en lang posisjon for "BTCUSD0807" med ønsket BTC-beløp.

Trinn 7: Gå gjennom den utførte bestillingen

Etter at handelen er utført, vil bestillingen din bli sendt inn, og du kan se statusen til stillingen din ved å klikke på Ledige stillinger kategorien nederst på handelshjemmesiden. Denne delen viser nyttig informasjon som "Gj.sn. Pris," "Likvidasjonspris," "Urealisert P&L" og så videre.

Trinn 8: (Valgfritt) Lukk posisjonen din

Hvis du vil kompensere for din åpne posisjon, kan du gjøre det ved å klikke Lukk i "Ledige stillinger" kategorien.

Gebyrer for handel med kryptofutures på OKEx

For handel med futures på OKEx er avregningsgebyrene 0,03% for alle poletter. Maker-avgiften og Taker-avgiften gjelder også, avhengig av handelsposisjonen (dvs. Maker eller Taker) som brukerne tar. Prosentandelen av produsent- og takergebyr varierer for forskjellige nivåer av brukere. For mer informasjon kan du se gebyrtabellen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map