Hvordan handle og stake kryptoaktiva for å tjene belønninger ved å bytte og gård på OKExChain

En trinnvis guide til bruk av OKEx-bytte og OKEx-gård på OKExChain

DeFi-rommet så stor vekst i 2020 og så desentraliserte børser og automatiserte markedsprodusenter få popularitet i kryptorommet. Likviditetsdrift har også vært en viktig innovasjon i denne utviklingen, ettersom den lar brukerne tjene tokenbelønninger ved å levere likviditet til DeFi-protokoller via en prosess som kalles "staking" – dvs. deponere tokens i en smart kontrakt.

Siden DeFis eksplosive vekst i 2020 har såkalte avkastningsbønder lagret sine digitale eiendeler i forskjellige desentraliserte tilbud i et forsøk på å maksimere porteføljeavkastningen uten å selge eiendelene selv.

For å styrke DeFi-økosystemet ytterligere og gi brukerne mer innovative tilbud, har OKEx lansert OKEx Swap og OKEx Farm, to desentraliserte applikasjoner bygget på OKExChain.

Kort fortalt er OKEx Swap et desentralisert automatisert markedsprodusentprogram som lar brukerne raskt og effektivt bytte mellom store kryptovalutaer; OKEx Farm lar alle lage gårdsbassenger for prosjektet sitt, der avkastningsbønder kan satse på sine digitale eiendeler for attraktiv avkastning.

For en grundig titt på OKExChain og dets arkitektur og protokoller, sjekk ut den tekniske oversikten her.

Nedenfor er en trinnvis veiledning om hvordan du bytter eiendeler ved hjelp av OKEx Swap og deltar i likviditetsdriften på OKEx Farm..

Handel på OKEx-bytte

Trinn 1: Gå til OKEx-byttesiden

Gå til OKEx-hjemmesiden "Handel" i toppmenyen og klikk på Bytte under "DEX-handel" for å åpne OKEx-bytte.

Trinn 2: Opprett / importere OKExChain-lommeboken

Det kreves en digital lommebok på OKExChain for å handle med OKEx Swap. Nye brukere kan navigere til Lag lommebok øverst til høyre for å lage en, mens brukere med eksisterende OKExChain-lommebøker kan klikke på Importer lommebok å fortsette.

For å opprette en lommebok, må brukerne følge instruksjonene på skjermen og lagre passordet sitt på et sikkert sted, siden plattformen ikke lagrer passord, mnemonic-setninger, keystore-filer eller private nøkler. Klikk Neste å fortsette.


Sikkerhetskopier mnemonisk setning og klikk Fortsette å fortsette.

Fullfør mnemonic setningsbekreftelse og klikk Bekrefte for å fullføre lommebokoppsettet.

Trinn 3: Skriv inn handelsdetaljer

Når lommeboken din er koblet til, kan du handle via likviditetsbassengene i OKEx Swap. I dette eksemplet bytter vi 100 USDT mot tilsvarende i OKT.

Velg ved hjelp av grensesnittet USDT som sendervaluta og OKT som mottaksvaluta.

Angi hvor mye USDT du vil bytte, og applikasjonen konverterer den automatisk til enheter av OKT som du da vil motta i lommeboken. Vær oppmerksom på at et gebyr for likviditetsleverandør på 0,3% påføres hver transaksjon. Klikk Bekrefte å fortsette.

Skriv inn passordet du hadde angitt for lommeboken din tidligere, og klikk OK for å fullføre transaksjonen.

Trinn 4: Gjennomgå transaksjonen

Etter at byttet er utført, kan du se gjennom transaksjonen ved å klikke på Eiendelsbalanse under Lommebok kategorien og velge Transaksjonsrekord.

Legg til likviditet i et basseng på OKEx Swap

Bortsett fra å handle via eksisterende likviditetsbassenger, kan brukere også legge til likviditet i eksisterende bassenger på OKEx Swap.

Trinn 1: Gå til bassengfanen og legg til likviditet

For å legge til likviditet i en eksisterende likviditetsmasse, gå til Basseng fanen og klikk Tilsett likviditet.

Trinn 2: Angi detaljer om likviditetsbassenget

I dette eksemplet vil vi legge til likviditet i OKT / USDT-likviditetsmassen.

Å velge OKT og USDT via grensesnittet og skriv inn mengden OKT du vil levere til bassenget. OKEx Swap beregner deretter automatisk det tilsvarende beløpet i USDT du trenger å oppgi.

Merk at det estimerte bassengforholdet refererer til likviditeten i dette OKT / USDT-bassenget sammenlignet med alle OKT / USDT-bassenger på OKEx-bytte. Klikk Bekrefte å fortsette.

Skriv inn lommebokpassordet og klikk OK for å fullføre transaksjonen. Å legge til likviditet i OKT / USDT likviditetsbasseng vil gi deg likviditetsbasseng-tokens, som kan stakes i likviditetsbassenger på OKEx Farm (se nedenfor).

Trinn 3: Gjennomgå transaksjonen

Når du har lagt til likviditeten i et basseng, kan du se gjennom transaksjonen ved å klikke på Eiendelsbalanse under Lommebok kategorien.

Handel i markedet for likviditetsbassenger

For å bla gjennom alle likviditetsbassenger som er tilgjengelige for handel, kan brukerne gå til Markeder kategorien. Markets-siden viser alle tilgjengelige likviditetsbassenger med relevant statistikk.

Brukere kan legge til likviditet i eksisterende likviditetsbassenger direkte eller handle ved å klikke Tilsett likviditet eller Handel.

Spill og tjen belønninger på OKEx Farm

Trinn 1: Gå til siden OKEx Farm

Gå til OKEx-hjemmesiden "Handel" i toppmenyen og klikk på Bytte under "DEX-handel" for å åpne OKEx-bytte. Svev over "Bytte handel" øverst på siden og klikk GARDEN basseng i rullegardinmenyen for å åpne OKEx Farm.

Trinn 2: Velg likviditetsbassenget du vil satse på

Når du har anskaffet LP-tokens for OKT / USDT som beskrevet i veiledningen for OKEx Swap ovenfor, går du til OKT / USDT likviditetsbasseng under "1. basseng" kategorien på siden OKEx Farm. Likviditetsbassengene under 1. pool-fanen er de utvalgte LP-ene i OKEx Farm. Klikk INNSATS å fortsette.

Trinn 3: Skriv inn innsatsdetaljer

Angi mengden LP-tokens som skal spilles i likviditetsbassenget. I dette eksemplet setter vi 0,019 LP-tokens i OKT / USDT-bassenget. Klikk Innsats å fortsette.

Trinn 4: Krev belønninger

Du kan når som helst gjøre krav på innsatsbelønningen du har tjent ved å klikke Krav på "1. basseng" kategorien. Krevde tokens blir distribuert til lommeboken din.

Trinn 5 (valgfritt): Fjern LP-tokens fra Farm Pool

Du kan når som helst trekke LP-tokens fra bassenget ved å klikke AVTAK på "1. basseng" kategorien. Velg mengden LP-tokens du vil fjerne, og klikk Unstake å fortsette. LP-tokens blir distribuert til lommeboken din.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map