Hvordan lage og bruke underkontoer for kryptohandel på OKEx

En trinnvis veiledning for handel med kryptovaluta på OKEx ved hjelp av underkontoer

Institusjonell interesse for kryptovalutamarkeder har vært økende de siste årene, og OKEx tilbyr en rekke funksjoner for å møte kravene fra sine institusjonelle og avanserte detaljbrukere. En av disse funksjonene er underkontofunksjonaliteten, som lar brukerne opprette segregerte kontoer under hoved- eller hovedkontoen.

Siden institusjoner ofte krever kapitalforvaltning og handelstilgang for utpekte personer, tillater bruk av underkontoer dem å oppnå dette uten å måtte gå på akkord med sikkerheten til hovedkontoen sin.

Hver underkonto har et uavhengig brukernavn og passord og kan tildeles tilpassede tillatelser. For ytterligere å beskytte eiendeler i hovedkontoen, har ikke underkontobrukere lov til å ta ut eiendeler direkte. Uttak er bare mulig etter at underkontoer har flyttet eiendeler til sine respektive hovedkontoer.

I denne opplæringen vil vi gå gjennom flere detaljer og trinnene som kreves for å opprette og bruke en underkonto for kryptovalutahandel på OKEx.

Maksimalt antall underkontoer tillatt på OKEx

I OKEx er det to kundesegmenter basert på BTC-pålydende handelsvolumer – vanlige brukere og VIP-brukere. Maksimalt antall tillatte underkontoer per konto varierer for normale brukere og VIP-brukere. Mens normale brukere kan opprette maksimalt 5 underkontoer, kan VIP-brukere opprette 10 – 50 underkontoer, avhengig av nivå.

Detaljer finner du i tabellen nedenfor:

Antall underkontoer som er berettiget til vanlige brukere og VIP-brukere

Fordeler med å bruke underkontoer på OKEx

Ved bruk av underkontoer har institusjonelle brukere følgende fordeler:

  • Optimalisering av handelsporteføljer
  • Segregering av handler for økt gjennomsiktighet
  • Lavere handelsavgifter
  • Tilgang til applikasjonsprogrammeringsgrensesnitttjenester for algoritmisk handel

Optimalisering av handelsporteføljer og forbedret gjennomsiktighet

Institusjonelle handelsmenn kan dra nytte av forbedringer i organisasjonen og økt gjennomsiktighet når de bruker underkontoer på OKEx. For eksempel kan underkontoer opprettes for handel med forskjellige kategorier eller segmenter av mynter og poletter, for eksempel desentralisert finansiering, vekslingstokener og så videre.

Segregering av handelsaktiviteter kan også være nyttig for revisjon og regnskap samt for å oppfylle samsvarskrav.

Lavere handelsavgifter

Gebyrene i spot, futures, evigvarende byttemarked og opsjonsmarkedene varierer for normale og VIP-brukere. Brukere i høyere nivåer har lavere handelsavgifter, og underkontoer kan dra nytte av gebyrnivået som er angitt til hovedkontoen.

Spot trading avgifter i henhold til brukertyper og nivåer

For eksempel, hvis en hovedkonto er på VIP 3-nivå mens underkontoen er en normal nivå 1-bruker, vil handlene som utføres med underkontoen fremdeles medføre lavere avgifter som er tillatt for VIP-3-konto..

Tilgang til API-tjenester for algo-handel

API-tilgang er viktig for algoritmisk handel, og hver underkonto har sin egen API for representasjonsstatusoverføring (REST API). Hastighetsgrensen for dette REST API er 100 forespørsler per 2 sekunder.

I tillegg kan underkontobrukere koble til OKEx websocket API og motta varsler om handelssignaler og annen relevant informasjon.

Følg trinnene nedenfor for å opprette og bruke underkontoer for handel på OKEx.

Trinn 1: Gå til underkontoseksjonen

Logg inn fra OKEx-hjemmesiden og klikk Underkonto fra rullegardinmenyen som vises ved å sveve musen over profilikon øverst til høyre.

Trinn 2: Opprett en underkonto

Klikk + Opprett underkonto på høyre side av hjemmesiden for å opprette underkontoen din. Som bruker på nivå 1 kan du opprette opptil fem underkontoer.

Trinn 3: Skriv inn underkontoopplysninger

Skriv inn navnet og påloggingspassordet for å registrere underkontoen din og verifisere avgjørelsen ved hjelp av en SMS-kode sendt til ditt registrerte mobilnummer. Klikk Bekrefte å fortsette.

Trinn 4: Gå gjennom underkontoopplysningene

Gå tilbake til Underkonto på profilsiden for å se gjennom kontodetaljene. Du kan se statusen og administrere underkontoen din. For eksempel kan du overføre penger, tilbakestille passordet ditt, låse underkontoen og gjennomgå aktivasaldoer.

Trinn 5: Overfør penger til underkontoen

Du må finansiere underkontoen din før du bruker den til å handle kryptovalutaer.

Klikk Overføre på underkontosiden. Velg gjeldende underkonto, token du vil overføre og finansieringskontoen. Angi beløpet du vil overføre, og klikk Bekrefte å fortsette.

Trinn 6: Logg på med underkontoen din

For å handle med underkontoen din, må du først logge ut av hovedkontoen. Etter det kan du logge på underkontoen din og begynne å handle.

Trinn 7: Handle med underkontoen din

Du kan bruke underkontoen din til å handle hvilken som helst av kryptovalutaene på OKEx. Fremgangsmåten for handel er den samme som for hovedkontoen din. Når du for eksempel selger BTC for USDT, velger du ordretypen og skriver inn mengden BTC for handel. Når angitt, klikk Selg BTC å fortsette.

Trinn 8: Gjennomgå bestillingen din

Når bestillingen er utført, kan du se gjennom den i "Ordrehistorikk" kategorien.

Kontakt kontoansvarlig for mer informasjon

VIP-brukere kan kontakte kontoansvarlige for ytterligere spørsmål angående bruk av underkontoer på OKEx.

Ikke en OKEx-handelsmann? Lær hvordan du begynner å handle.

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map