Hvordan tjene krypto ved hjelp av OKEx Jumpstart Mining

En guide til å tjene DeFi-tokens ved hjelp av OKB og OKEx Jumpstart Mining

Desentralisert økonomi, eller DeFi, er kryptosamfunnets moteord for året, og nøkkeldriverne bak nisjeens boom er begrepene likviditetsdrift og avkastning..

Likviditetsutvinning fikk først trekkraft etter økningen av Compound og lar brukere som gir likviditet til en desentralisert protokoll tjene sine tokens i retur. Sammenlignet med tradisjonelle metoder for å tjene passive kryptoinntekter som sparing og innsats, kan avkastningen fra likviditetsdrift være betydelig høy på grunn av den nåværende, begynnende tilstanden til DeFi-markeder..

For å ytterligere styrke DeFi-økosystemet og gi brukerne mer innovative tilbud, har OKEx introdusert likviditetsdrift som en ny funksjon i sin token-salgsplattform, OKEx Jumpstart..

Hva er OKEx Jumpstart?

OKEx Jumpstart ble lansert i mars 2019 og er en plattform som ruver høykvalitets kryptoprosjekter. Med fremveksten av DeFi-protokoller og sterk brukerbehov har OKEx lansert Jumpstart Mining-initiativet, slik at brukerne kan dyrke DeFi-tokens mens de støtter de valgte prosjektene ved å sette OKB, OKExs økosystemtoken.

Denne artikkelen vil guide deg gjennom trinnene for å begynne å tjene DeFi-tokens via OKEx Jumpstart Mining ved hjelp av både stasjonære og mobile enheter. Du kan også se mobilversjonen vår video eller følg instruksjonene nedenfor.

Tjen krypto ved hjelp av OKEx Jumpstart Mining for nettbrukere

Trinn 1: Gå til Jumpstart-delen

Gå til OKEx-hjemmesiden Finansiere i toppmenyen og klikk på Hoppstart for å åpne OKEx Jumpstart.

Trinn 2: Vis tilgjengelig tokensalg

OKEx Jumpstart-siden viser gjeldende tokens som er tilgjengelig for salg, samt sammendrag av tidligere økter.


I denne opplæringen vil vi delta i ZYRO-salget, som ifølge skjermbildet nedenfor var "Bo" i skrivende stund. Informasjonsboksen viser også APY (årlig avkastning) sammen med andre nyttige detaljer, for eksempel start- og sluttider og totale innsatte tokens.

Brukere bør lese disse detaljerte reglene før de bruker Jumpstart Mining. Etter å ha lest og forstått reglene, kan du klikke på Start nå å fortsette.

Trinn 3: Vis detaljer om innsatsen

Før du begynner å sette din OKB for å tjene ZYRO, kan du se viktige data, for eksempel pris, APY, innsatsregler, prosjektinnføring, tokenallokering, låseperiode osv..

Trinn 4: Sett OKB for å tjene krypto

Du må overføre OKB til finansieringskontoen din på forhånd for å begynne å sette dem. Innsatsøkten krever ingen KYC, og du kan satse maksimalt 5000 OKB i denne innsatsøkten.

Merk: Regler som gjelder maksimale innsatskvoter og KYC-krav kan endres.

Når du har erkjent innsatsreglene, klikker du Innsats å fortsette.

Angi mengden OKB du vil satse i popup-boksen, og klikk OK å fortsette.

Trinn 5: (Valgfritt) Høst kryptoen din og fjern din OKB

Ved å følge trinnene ovenfor, bør du begynne å tjene ZYRO-tokens når du har stilt OKB. Hvis du ønsker å samle inn din opptjente ZYRO, klikker du på Innhøsting å fortsette.

Den opptjente ZYRO vil nå bli distribuert til finansieringskontoen din. For å se transaksjonen kan du klikke på Mine eiendeler øverst til høyre på OKEx-hjemmesiden, og velg deretter "Rapportsenter" og klikk på Vis og last ned under "Kontohistorikk" kategorien.

Transaksjonen vil vises som "Airdrop&Belønning" under "Finansieringskonto" kategorien.

Du kan når som helst trekke tilbake din innsatte OKB ved å klikke Unstake på hjemmesiden til ZYRO-symbolet. Ingen låseperiode gjelder for uttak og OKB vil bli returnert til finansieringskontoen din.

Tjen krypto ved hjelp av OKEx Jumpstart Mining for mobilbrukere

Trinn 1: Gå til Jumpstart-delen

Start med å trykke på Hjem nederst i mobilappen, etterfulgt av å trykke på Mer i produktlinjen. Trykk nå Hoppstart under "Finansiere" kategorien for å åpne hovedseksjonen.

Trinn 2: Vis tilgjengelig tokensalg

Du kan se gjeldende tokensalg og forrige sammendrag av token i Jumpstart-delen. Vi vil satse OKB for å tjene ZYRO i dette eksemplet. Les den korte introduksjonen og tidsplanen for ZYRO-token-salget før du trykker på Start nå å fortsette.

Trinn 3: Sett din OKB

Før du begynner å sette din OKB for å tjene ZYRO, kan du se på viktig informasjon, for eksempel pris, APY, innsatsregler, prosjektintroduksjon, tokenallokeringer, låseperioder osv..

Du kan trykke på Innsats, skriv deretter inn mengden OKB du vil satse og trykk på OK å fortsette.

Trinn 4: (Valgfritt) Høst kryptoen din og gjennomgå transaksjonen

I vårt eksempel begynner du å tjene ZYRO når du har stilt OKB. Hvis du vil samle inn din opptjente ZYRO, trykk på Innhøsting å fortsette.

Den opptjente ZYRO vil bli distribuert til finansieringskontoen din. For å se transaksjonen kan du trykke på Eiendeler nederst, etterfulgt av Finansiering og så Historie for å gjennomgå transaksjonen. Transaksjonen vil vises som "ZYRO komme fra aktivitet" under "Historie" seksjon.

Nye Jumpstart Mining-prosjekter

ZYRO er den første DeFi-protokollen som er oppført for OKEx Jumpstart Mining. OKEx Jumpstart Mining vil fortsette å støtte veksten av DeFi og vil liste opp flere DeFi-prosjekter av høy kvalitet i nær fremtid.

Du bør også lese vår forbedrede token-salgsregel for å forstå viktige endringer og forberede deg på fremtidig deltakelse.

Ikke en OKEx-handelsmann? Lær hvordan du begynner å handle.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map