Actualizări OKEx OKExChain Testnet la V0.11.0

Tot ce trebuie să știți despre cea mai recentă actualizare OKExChain testnet

OKExChain este programat să-și actualizeze testnet-ul la V0.11.0 la înălțimea blocului 9460000, care va avea loc între 7:00 am UTC și 10:00 am UTC pe 26 august 2020.

Noile caracteristici OKExChain testnet

După actualizare, testul OKExChain va itera la V0.11.0, iar ID-ul okexchain va deveni okexchain-testnet1.

Cel mai recent upgrade acceptă OpenDEX-Desktop v0.0.2 și introduce notificări push pentru nodurile locale. Prin intermediul modulului de analiză a datelor, utilizatorii pot primi notificări despre noutățile pieței, indicatorii de analiză tehnică (cum ar fi linia K) și înregistrările tranzacțiilor. Modulul permite utilizatorilor de desktop să acceseze cele mai recente informații de piață fără să se bazeze pe servere centralizate.

Pentru detalii despre evoluțiile din OKExChain v0.11.0 și OpenDEX, vă rugăm să consultați Raportul lunar OKExChain din iulie.

Ce este OpenDEX?

OpenDEX este prima aplicație de finanțare descentralizată OKExChain. Cu viziunea de a permite tuturor să își creeze propriile schimburi descentralizate, OpenDEX își propune să creeze un ecosistem DEX fără servere centralizate.

Există două modele operaționale între schimburile de criptomonede:

  • Modelul bazat pe cotații
  • Modelul de potrivire a comenzilor

Modelul bazat pe cotare are o lichiditate mai bună. Cu toate acestea, nu există un mecanism de descoperire a prețurilor, iar factorii de decizie de piață trebuie să suporte riscurile unei piețe unilaterale.

O piață unilaterală se referă la situații în care factorii de decizie de piață citează doar oferta sau prețul cerut al activului. Pentru a atenua riscurile unei piețe unilaterale, factorii de decizie de piață percep o diferență mai mare între prețurile de ofertă și cerere. Un exemplu de model de piață este atunci când băncile furnizează servicii de schimb valutar fiat.

Modelul de potrivire a comenzilor, pe de altă parte, facilitează mecanismele de descoperire a prețurilor, deoarece arată toate comenzile de la cumpărători și vânzători din carnetul de comenzi. Cu toate acestea, nu există garanții că aceste ordine afișate vor fi executate. Deci, în cazul unei piețe unilaterale, ordinele sunt mai puțin probabil să fie potrivite și executate în cadrul modelului de potrivire a comenzilor.

Schimburile de criptomonede adoptă modele de potrivire a comenzilor și utilizează cărți de comenzi pentru a enumera toate comenzile disponibile de cumpărare și vânzare. Pe de altă parte, echipa de proiect în sine servește ca factori de piață pentru a oferi lichidități pentru jetoanele lor și pentru a spori experiențele de tranzacționare ale utilizatorilor..

În timp ce unele schimburi descentralizate au încercat să implementeze modelul de potrivire a comenzilor în afacerile lor comerciale, adoptarea utilizatorilor a fost limitată din două motive:

  1. DEX-urile trebuie să se îmbunătățească atât în ​​scalabilitate, cât și în securitate pentru a adopta modelul de potrivire a comenzilor. Pentru a face acest lucru, unele DEX-uri construite pe Ethereum adoptă soluții de scalabilitate Layer 2.
  2. Modelul de potrivire a comenzilor necesită ca un producător de piață să ofere lichidități și să atenueze riscurile de volatilitate a prețurilor pentru comercianți. Producătorii automatizați de piață, cum ar fi Uniswap, sunt exemple de cum să crească adoptarea potrivirii comenzilor între DEX-uri.

OpenDEX construit pe OKExChain își propune să îmbunătățească scalabilitatea și securitatea DEX-urilor. "Operator DEX" este folosit pentru a stimula echipa proiectului să ofere lichidități propriilor perechi de tranzacționare și să atenueze riscul volatilității prețurilor pentru comercianți.


OKExChain adoptă sistemul de fișiere interplanetar și Serviciul de nume Ethereum pentru a trece la descentralizare. În plus, OKExChain oferă o versiune desktop și o interfață cu utilizatorul pentru OpenDEX, pentru a ajuta echipele de proiect și utilizatorii să tranzacționeze pe OpenDEX. Aceste instrumente ajută echipele de proiect să-și desfășoare propriile DEX-uri, precum și să emită și să gestioneze jetoane de tranzacționare fără a se baza pe părți centralizate.

Care sunt obligațiile unui validator OKExChain?

Validatorii pot fi pedepsiți dacă dublează semnături la actualizarea nodului consens. Înainte de activarea actualizării nodului consens, validatorii trebuie să-și verifice versiunile software și hash-ul fișierului genesis.

Dacă validatorii au detectat erori în timpul activării actualizării rețelei, se recomandă remedierea erorilor numai după ce actualizarea rețelei este activată. Dacă rețeaua este suspendată și fișierul Genesis utilizat este diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să solicitați sfatul dezvoltatorului principal din cadrul nostru Comunitatea Telegram înainte de a reseta autentificatorul.

Înainte de a exporta testnet v0.10.10, se recomandă ca validatorul să facă un instantaneu complet al stării testnetului. Instantaneele pot fi realizate făcând un fișier de rezervă pentru directorele okexchaincli și okexchain.

Dacă actualizarea rețelei nu reușește, validatorii trebuie să restabilească starea testnet-ului OKExChain la v0.10.10, cu instantanee care captează cea mai recentă stare înainte de actualizare. După restabilirea stării testnet OKExChain, validatorii își pot activa din nou nodul consens.

Pentru detalii, urmați instrucțiunile pentru actualizările de rețea publicate de OKExChain Wiki Aici.

Cum pot suporta actualizarea rețelei portofelele, blocarea browserelor și a altor furnizori de servicii?

Utilizatorii din aplicație pot suferi o scurtă întrerupere a serviciului. Durata întreruperii depinde de aplicația utilizată. Pentru a oferi o experiență solidă utilizatorului, furnizorii de servicii ar trebui să adopte proceduri de operare adecvate și să fie conștienți de potențialele atacuri de phishing.

Vă rugăm să consultați canalele oficiale OKExChain, enumerate mai jos, pentru informații actualizate și corecte.

OKExChain GitHub: https://github.com/okex/okexchain

Blogul OKExChain: https://www.okex.com/academy/en/category/okexchain-en/ecology-construction-en

Grupul OKExChain Telegram: https://t.me/okexchaintech

Dacă aveți îndoieli cu privire la pașii actualizării rețelei și fiabilitatea informațiilor, vă rugăm să așteptați instrucțiunile de la canalele oficiale OKExChain înainte de a întreprinde orice acțiune. Vă rugăm să nu furnizați parolele dvs. de 12 cifre niciunui administrator, site web sau software neoficial.

Despre OKExChain

Comunitatea tehnică OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Revendică TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP (Propunere de îmbunătățire OKExChain): https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map