CEO OKEx pe OKExChain și „noua eră a tranzacționării cripto” – recapitulare AMA

Repere din sesiunea Ask Me Anything a CEO-ului OKEx Jay Hao pe primul lanț de tranzacționare din lume, OKEChain

Jay Hao OKExChain AMA

Pe 15 ianuarie, CEO-ul OKEx Jay Hao s-a alăturat unei sesiuni live Ask Me Anything și a răspuns la întrebările unora dintre cei peste 34.000 de membri ai săi. Scopul evenimentului a fost să introducă OKExChain în comunitate și să împărtășească informații mai profunde despre protocolul blockchain lansat recent..

Ce este OKExChain

OKExChain este un blockchain public open-source conceput pentru a construi aplicații de tranzacționare descentralizate. Tehnologia a fost concepută pentru a oferi o arhitectură de finanțare descentralizată sigură și eficientă care poate fi utilizată pentru a crea un schimb descentralizat sau DEX, care prezintă operațiuni bazate pe comunitate, reguli de tranzacționare transparente și capacitatea utilizatorilor de a-și controla propriile active. Pentru a citi mai multe despre aceasta, consultați acest raport detaliat pe OKExChain.

Mai jos sunt câteva elemente esențiale din AMA-ul lui Jay despre OKExChain, modul în care funcționează și ceea ce îl face unic.

Ce inovații și avantaje oferă OKExChain în comparație cu alte lanțuri?

Jay: Pentru început, OKExChain a optat pentru o pistă pe care nimeni nu a mai explorat-o – în special, lanțul de tranzacționare. OKExChain este rezultatul muncii noastre independente de cercetare și dezvoltare bazate pe Cosmos. Am creat propriile noastre scripturi, iar proiectul a fost deschis pentru dezvoltatori.

Mai mult, OKExChain este conceput special pentru scenarii de înaltă performanță și tranzacții cu volum mare tipice activităților de tranzacționare și a serviciilor financiare – pe care va fi sprijinit un întreg ecosistem de tranzacționare. Puteți spune că poziționarea este o inovație creativă în sine.

Merită menționat faptul că TPS-urile noastre ridicate și tarifele mai mici pentru gaz pot satisface mai bine nevoile comercianților pentru tranzacționarea cu frecvență înaltă. Este mai neted decât Ethereum, mai compatibil și mai rentabil.

În comparație cu lanțurile dezvoltate de alte burse, OKExChain este rezultatul dedicat al activității noastre independente de cercetare și dezvoltare care a început acum trei ani. Odată cu optimizarea codului pentru lanțul de bază, putem garanta nu numai securitatea și anonimatul tranzacțiilor descentralizate, ci și satisfacerea nevoilor tranzacțiilor de înaltă frecvență în diferite scenarii de tranzacționare.

Ca un lanț public de înaltă performanță optimizat pentru scenarii de tranzacționare, ce funcții tehnice noi realizează OKExChain sau intenționează să le realizeze?

Jay: În prezent, OKExChain este singurul lanț public care acceptă contracte inteligente și contracte de sistem. În comparație cu lanțurile de sisteme, putem ajusta parametrii subiacenți – de exemplu, tarifele pentru aplicațiile de tranzacționare sunt mai flexibile, ceea ce este benefic atât dezvoltatorilor, cât și furnizorilor de servicii..

Ca rezultat, performanța DApps (în principal DEXs) pe OKExChain va fi practic mult mai mare decât cele de pe Ethereum. În comparație cu lanțurile de aplicații, datorită faptului că oferim o infrastructură extrem de potrivită pentru DEX-uri, contractele inteligente de pe OKExChain se bucură de o compozibilitate bună, volumul de lucru al dezvoltatorilor va fi mult mai mic, iar taxa de tranzacție pentru utilizatorii obișnuiți va fi, de asemenea, redusă în consecință..

Ca să nu mai vorbim de OKExChain se bucură de o compatibilitate uimitoare prin sprijinirea mașinilor virtuale duale EVM și CosmWasm. Cu toate contractele inteligente pe Ethereum acceptate, vom sprijini și contracte inteligente pe Cosmos în viitor.


În ceea ce privește lanțul încrucișat, OKExChain acceptă OKEx Cross-chain Gateway și Cosmos IBC – ambele permițând un număr mare de active de bază să curgă pe OKExChain, ceea ce va îmbogăți foarte mult ecosistemul nostru OKExChain.

Cum rezolvă OKExChain problema taxelor ridicate de rețea – precum cele din rețeaua Ethereum?

Jay: În primul rând, OKExChain adoptă mecanismul de consens al Tendermint + DPoS, care se bucură de costuri de rețea mai mici decât PoW.

În al doilea rând, în comparație cu Ethereum, putem ajusta flexibil parametrii subiacenți – cum ar fi ratele taxelor – în special pentru aplicațiile de tranzacționare, ceea ce este foarte benefic pentru dezvoltatori.

OKExChain va fi accesibil platformelor portofel precum Trust Wallet, MetaMask etc.)?

Jay: Fără îndoială, OKExChain va oferi acces la tot mai multe portofele terță parte. În prezent, MetaMask a devenit treptat familiar utilizatorilor DApp și, dacă utilizatorii OKExChain prezintă cerere pentru MetaMask, vom lua în considerare ajustarea sistemului de cont OKExChain pentru a fi compatibil cu MetaMask.

Unde vedeți OKExChain peste 10 ani?

Jay: Zece ani pot fi destul de departe, dar să fim îndrăzneți. Cred că, până în acel moment, majoritatea activelor tranzacționabile vor fi tokenizate și chiar și lucrurile care nu pot fi tranzacționate acum vor fi tokenizate și tranzacționate. Într-o eră în care poți tranzacționa orice, schimburile descentralizate vor deveni cu siguranță mainstream. În acel moment, OKExChain, ca primul lanț de tranzacționare din lume, va sprijini diferite tipuri de tranzacționare a instrumentelor financiare derivate și va avea un număr imens de utilizatori și volume mari de tranzacționare.

Ce avantaj are OKExChain față de alte blockchain-uri care ar atrage dezvoltatorii?

Jay: Răspunsul la acest lucru este cu siguranță un prag tehnic scăzut, costuri reduse de dezvoltare și o suită avansată de instrumente pentru dezvoltatori.

De asemenea, acceptăm mașini virtuale duale, compatibile cu contractele inteligente Ethereum și Cosmos – fără a menționa faptul că găzduim o comunitate de dezvoltatori prietenoasă, cu materiale didactice extinse, un plan de asistență cuprinzător și o atmosferă excelentă..

Privind în viitor, anticipăm creșterea continuă a comunității comerciale descentralizate pe OKExChain. Lansarea OKExChain este o piatră de hotar uriașă care marchează începutul unei noi ere în tranzacționarea criptelor.

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map