Lansarea mainnet OKExChain în ianuarie pe măsură ce implementarea contractului inteligent EVM este finalizată

Un raport de progres pentru dezvoltarea OKExChain în luna decembrie 2020

OKExChain este o inițiativă publică blockchain dezvoltată de OKEx care cuprinde un set de lanțuri open-source care pot fi utilizate ca platformă pentru aplicații descentralizate, inclusiv schimburi descentralizate. Pentru informații mai detaliate, consultați ghidul nostru pentru OKExChain. 

Decembrie 2020 a cunoscut evoluții semnificative pentru OKExChain – inclusiv anunțul OKEx privind lansarea oficială a rețelei mainnet din ianuarie 2021.

OKExChain va fi lansat în patru etape – începând cu etapa de geneză, care este de la 31 decembrie 2020 până la 14 ianuarie 2021. Va trece apoi la etapa a doua. Aceasta va implica testarea continuă a stabilității rețelei principale pentru a asigura siguranța și fiabilitatea acesteia. În a treia etapă, în urma procesului de votare a propunerilor validatorilor, funcția de tranzacție va fi activată, iar utilizatorii își pot retrage OKT-ul din OKEx în OKExChain. În cea de-a patra și ultima fază, mașina virtuală cu contract inteligent va fi activată, iar OKExChain va fi compatibil cu toate proiectele de pe Ethereum. În acel moment, rețeaua principală va fi complet lansată.

În decembrie, pregătirea pentru lansarea mainnet-ului OKExChain a atins finalizarea cu 80%, iar nodul API din testnet-ul OKExChain a fost actualizat la v0.15.1. Implementarea contractului inteligent EVM a ajuns la finalizarea 100%.

În ceea ce privește dezvoltarea ecosistemului, reprezentanții echipei OKExChain au fost judecători oficiali la DoraHacks Hackathon din Hangzhou.

rezumat

 • OKExChain actualizat la v0.15.1
 • OKExChain-go-SDK actualizat la v0.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • OKExChain-java-SDK actualizat la v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • Pregătirea pentru lansarea mainnet a OKExChain a atins finalizarea cu 80%

    Pregătirea generală pentru lansarea rețelei OKExChain a ajuns la 80% în decembrie. În special, dezvoltatorii au pregătit documentele necesare pentru lansarea mainnet.

    În timp ce versiunea curentă a OKExChain este v0.15.1, dezvoltatorii se pregătesc pentru actualizarea la v0.16.0. Aceasta este completă în proporție de 90%. Modulul DEX și Swap al OKExChain a fost actualizat la v0.16, iar primul test de regresie din decembrie a fost finalizat.

    Aplicațiile descentralizate din modulul Ferma OKExChain sunt în desfășurare și se așteaptă să fie finalizate până pe 16 ianuarie. Modulul de extragere a lichidității din OKExChain este gata să fie lansat după testarea calității și a sistemului. În plus, OKExChain va activa instrumentul care facilitează emiterea automată a jetoanelor de testare. Acest instrument este în desfășurare și se așteaptă să fie finalizat până pe 15 ianuarie.

    OKExChain testnet API nod actualizat la v0.15.1

    Nodul API din testnet-ul OKExChain a fost actualizat la v0.15.1. Mai mult, suportă middleware-ul orientat către mesaje din modulul stream Apache Kafka – activarea transmiterii rezumatelor comenzilor tranzacțiilor către OKEx DEX.

    Implementarea remedierilor de erori în Rest API a fost finalizată și se află în prezent în etapa de testare.

    Implementarea contractului inteligent EVM a ajuns la finalizarea 100%


    Implementarea contractului inteligent EVM a ajuns la finalizarea 100% și intră în etapa de reglare fină. Testarea stresului a contractului inteligent EVM a atins 60%.

    Utilizatorii pot acum conectați portofelele lor MetaMask cu testnet-ul OKExChain. 

    Am detectat nouă erori în timpul testării interne a EVM OKExChain și am trimis toate erorile comunității Ethermint.

    Judecătorii oficiali ai echipei OKExChain din DoraHacks Hackathon

    Reprezentanții echipei OKExChain au fost judecători oficiali la primul DoraHacks Hackathon din Hangzhou. Tema hackathonului legată de ecosistemul Polkadot și implementarea DApp-urilor folosind limbajul de contract inteligent al Polkadot, Substrate.

    Aplicați pentru a deveni un validator OKExChain testnet!

    Pentru a sprijini creșterea OKExChain, recrutăm instituții pentru a deveni validatori OKExChain și parteneri ai ecosistemului OKExChain.

    Pentru a participa la alegerile pentru validatorul OKExChain, trebuie să mizați cel puțin 10.000 de OKT. Validatorii sunt aleși de deținătorii OKT. iar primii 21 de validatori cu cele mai multe voturi vor deveni validatori OKExChain.

    OKExChain produce un bloc nou la fiecare trei secunde și fiecare bloc nou generează un OKT ca recompensă. Pentru fiecare OKT, 0,5 din acestea se îndreaptă către piscina agricolă a OKExChain. Pentru cealaltă jumătate a recompensei, 25% din aceasta va fi alocată validatorilor în funcție de ponderea numărului de voturi pe care le-au primit. Restul de 75% va fi distribuit atât validatorilor, cât și nodurilor candidaților pe baza ponderii voturilor primite.

    Se poate găsi lista completă a validatorilor și a nodurilor candidate pentru testul OKExChain Aici. Pentru a aplica pentru a fi validator OKExChain și partener ecosistem, vă rugăm să trimiteți cererea dvs. la [email protected]

    Despre OKExChain

    Comunitatea tehnică OKExChain:

    Site-ul oficial OKExChain: https://okex.com/okexchain

    Site-ul oficial pentru OKEx DEX: https://okex.com/dex-test

    Link pentru a primi monede de testare: https://okex.com/drawdex

    Documentație OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map