NULS & OKExChain Ecosystem Cooperation Proposal

Om NULS

NULS er en åpen kildekode, adaptiv blockchain-plattform for bedriftsklasse som tilbyr raske forretningsløsninger for utviklere. Med mikrotjenester, smarte kontrakter, interoperabilitet på tvers av kjeder og øyeblikkelig kjedebygging, setter NULS en ny industristandard i effektivisering av blockchain-adopsjon.

Mikroservicelagdesignet til NULS gjør det enkelt for utviklere å raskt lage moduler for hva som helst. NULS gir flytende, kostnadseffektive, tidsbesparende løsninger for utviklere med minimal blockchain-opplevelse.

NULS er en modulær åpen kildekode-blockchain-infrastruktur.

Dens flaggskipprodukter er nedenfor:

1.POCM-plattform

POCM (Proof of Credit Mining) er en SCO-plattform som gjør det mulig for prosjekter å bruke smarte kontrakter for å utstede og distribuere prosjektpoletter på blokkjeder. Fikk NULS? Sett deg inn i et prosjekts noder og tjen symbolet som belønning, mens prosjektet tjener NULS som belønning. Prosjekter kan bruke NULS-konsensusbelønningene for å starte opp og hjelpe med å finansiere utvikling. I motsetning til IEO-er og ICO-er, risikerer spillere aldri hovedstolen sin, og NULS forlater aldri lommeboken. Tjen prosjekt-tokens mens enheten er slått av! Som en universell SCO-plattform kan POCM brukes til å utstede og distribuere tokens og eiendeler fra enhver offentlig kjede i ethvert blockchain-økosystem..

2. NULS ChainBox

ChainBox er en out-of-the-box løsning for kjedebygging. Den inneholder seks underliggende moduler: hovedbok, kontoer, transaksjoner, blokker, konsensus og nettverk. ChainBox eliminerer nødvendigheten av å forstå enhver underliggende blockchain-teknologi, inkludert distribuert datalagring, punkt-til-punkt-overføring, konsensusmekanismer og krypteringsalgoritmer. I stedet for å bruke tid på blockchain-arkitektur, kan utviklere fokusere på å lage uavhengige forretningsmoduler basert på standard kommunikasjonsprotokoller, og deretter danne en helt ny applikasjonskjede på få minutter med ChainBox.

3. Chainfactory

Chainfactory lar deg bygge en blockchain som oppfyller dine unike behov med minimal kodingsevne. Vårt trinnvise grafiske grensesnitt guider deg gjennom konfigurasjonen av kjeden din ved hjelp av modulmagasinet.

Om NerveNettverk

Nervenetwork er et desentralisert nettverksnettverk for digitale eiendeler og en blockchain-kryss-kjede-interaksjonsprotokoll basert på NULS microservice-rammeverk og utviklet med NULS ChainBox. Det tar sikte på å bryte den isolerte verdiøya i blockchain, etablere et nettverksinteraksjonsnettverk på tvers av kjeder og gi all nødvendig underliggende støtte for Defi-applikasjonens økosystem. La alle innehavere av digitale eiendeler nyte virkelig sikre, gratis og gjennomsiktige Defi-applikasjonstjenester.

NerveNetwork er et desentralisert nettverk av digitale aktiva tjenester og en blockchain kryss-kjede interaksjonsprotokoll basert på NULS mikroservice rammeverk og utviklet med NULS ChainBox. Det tar sikte på å bryte den isolerte verdiøya i blockchain, etablere et nettverksinteraksjonsnettverk på tvers av kjeder og gi all nødvendig underliggende støtte for Defi-applikasjonsøkologien. La enhver innehaver av digitale eiendeler nyte den virkelige sikkerheten, friheten og gjennomsiktigheten til Defi-applikasjonstjenestene. Gjennom Nerve Cross-Chain Interaction Protocol er det bare en liten mengde utvikling som trengs gjennom standardgrensesnittet, og deretter kan blockchain med forskjellige strukturer omdannes til et sett med vanlige aktivatyper som kan identifiseres av cross-chain-modulene i NULS-økosystemet. På denne måten kan vi oppnå aktivainteraksjonen i og utenfor NULS-økosystemet, og tilby rike Defi-scenarier for vanlige digitale eiendeler som BTC.

NULS fordelene med den underliggende teknologien

Mikroservicearkitektur, modulering er grundigere, konsensusmekanisme er koblet til, moduler fungerer uavhengig, lav kobling og høy ekspansjonsfleksibilitet.

Samarbeidsløsninger

1.Det anbefales at OKExChain vedtar Nerve heterogent tverrkjedet økologisk samarbeid

1.1 Det anbefales at OKExChain blir med i Nerve virtual bank node

Prosjektet til NerveNetwork er villig til å gi støtte til virtuelle banknoder.

NerveNetwork har totalt 15 virtuelle banknoder, som ikke bare har makten til å generere inntekter fra blokker, men også tilsvarer styringsrettighetene til 15 private nøkler med flere signaturer. Det er ansvarlig for multisignaturadministrasjonen av BTC og ledelsen av den private nøkkelen til Ethereums smarte kontraktsignatur, er det en distribuert kapitalforvalter.

Den virtuelle banknoden påtar seg rollen som styring på tvers av kjeder, ved å stemme på noen forslag i kjeden for forskjellige aktivaspørsmål som oppstår under kryss-kjedeprosessen, og gjennomgå aktivforslag med en 66% bysantinsk verifiseringsmekanisme, inkludert de som oppstår under overføring av kryss-kjede eiendeler behandling av frysing, retur og overføring.

1.2 Det anbefales at Nerve gir en heterogen tverrkjedeløsning for å støtte tilgangen til vanlige eiendeler som BTC, ETH, ERC20 og NULS.

Som en universell kryss-kjedeprotokoll vil Nerve få tilgang til forskjellige vanlige eiendeler. Den første batchen av mainnet vil få tilgang til BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 og andre kjedeaktiva og kontraktsmidler. Gjennom forbindelsen med OKExChain kan den gi rik tilgang til OKExChain og OKExChain DEX, og kan delta i kjedestyringen av disse eiendelene, noe som ikke bare garanterer sikkerheten til eiendeler, men også gir fleksible tjenester for OKExChain.

Nerve blokkeringsgenereringstid bekreftes innen 3S. Den vedtar POCBFT-konsensusmekanismen og har ingen tilbakeføringstransaksjoner. Det er veldig godt egnet som et lynnettverksløsning for langsiktige bekreftede vanlige eiendeler.

2. NULS og OKExChain heterogent tverrkjedet økologisk samarbeid

2.1 Det anbefales at OKExChain deltar i vedlikeholdet av NULS ‘blokkgenererende noder.

Etter å ha blitt en virtuell banknode, har bassenget ikke bare belønninger fra Nerve virtual bank, men også belønninger for å generere blokker. Bassenget kan også satse NULS, Ethereum og Bitcoin for Nerves gruvedrift.

2.2 Det anbefales at NULS smart kontrakt DApp & Defi kan støtte OKT-tilgangstilgang

Alle eiendeler i Nerve kan overføres til NULS-kjeden gjennom NULS-reléprotokollen. Eiendeler i NULS-kjeden kan støtte utviklingen og anvendelsen av OKExChain eiendels smarte kontrakter. For eksempel den digitale identiteten og distribuert lagrings-Aleph-nettverk i NULS-kjeden. og NULS har nådd samarbeid med Ledger.

I tillegg kan styringsverktøy og POCM også nås raskt.

2.3 Det anbefales at NULS Nabox-lommeboken gir støtte for heterogene tverrkjede eiendeler fra OKExChain til NULS

NULS økologiske lommebok Nabox App brukes for tiden av 10000+ virkelige brukere ved høye frekvenser, og kan støtte tilgang og lagring av OKExChain-tverrkjedede eiendeler.

3.Mediekampanje

Som et medlem av OKExChain-økosystemet, vil NULS tilby samlede ressurser, forene media og tradisjonell opinion for å øke industrins innflytelse.

  • Media : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , ect.
  • Det kan promoteres av mer enn 10 KOLer med omfattende innflytelse på Weibo, Twitter og Youtube
  • Den kan fremmes av titusenvis av registrerte brukere på sitt eget forum.

Den kan markedsføres av WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group og andre 100.000+ samfunn globalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map