OKEx oppgraderer OKExChain Testnet til V0.11.0

Alt du trenger å vite om den siste OKExChain testnetoppgraderingen

OKExChain er planlagt å oppgradere testnettet til V0.11.0 i blokkhøyde 9460000, som vil finne sted mellom 07:00 UTC og 10:00 UTC 26. august 2020.

OKExChain testnets nye funksjoner

Etter oppgraderingen vil OKExChain testnet gjenta til V0.11.0, og okexchain-id blir okexchain-testnet1.

Den siste oppgraderingen støtter OpenDEX-Desktop v0.0.2 og introduserer pushvarsler for lokale noder. Gjennom dataanalysemodulen kan brukere motta varsler om markedsnyheter, tekniske analyseindikatorer (som K-line) og transaksjonsregistreringer. Modulen gir stasjonære brukere tilgang til den nyeste markedsinformasjonen uten å stole på noen sentraliserte servere.

For detaljer om utviklingen på OKExChain v0.11.0 og OpenDEX, se OKExChain Månedsrapport for juli.

Hva er OpenDEX?

OpenDEX er OKExChains første desentraliserte økonomisøknad. Med visjonen om å tillate alle å lage sine egne desentraliserte sentraler, har OpenDEX som mål å skape et DEX-økosystem uten sentraliserte servere..

Det er to operasjonsmodeller blant kryptovaluta-børser:

  • Den sitatdrevne modellen
  • Den ordrematchende modellen

Den sitatdrevne modellen har bedre likviditet. Imidlertid er det ingen prisoppdagelsesmekanisme, og markedsprodusenter trenger å bære risikoen ved et ensidig marked.

Et ensidig marked refererer til situasjoner der markedsførere bare siterer eiendelens bud eller forespørsel. For å redusere risikoen ved et ensidig marked, tar markedsførere større spredning mellom kjøps- og salgspriser. Et eksempel på en markedsføringsmodell er når banker tilbyr fiat valutavekslingstjenester.

Modellen for ordrematching muliggjør derimot mekanismer for prisoppdagelse, da den viser alle ordrene fra kjøpere og selgere i ordreboken. Det er imidlertid ingen garantier for at disse viste ordrene vil bli utført. Så når det gjelder et ensidig marked, er det mindre sannsynlig at ordrene blir matchet og utført i henhold til modell for ordrematching.

Børser i kryptovaluta vedtar ordrematchingsmodeller og bruker ordrebøker for å liste opp alle tilgjengelige kjøps- og salgsordrer. På den annen side tjener prosjektgruppen selv som markedsprodusenter for å gi likviditet til tokens og forbedre brukernes handelsopplevelser..

Mens noen desentraliserte børser prøvde å implementere ordrematchingsmodellen i sine handelsbedrifter, har brukeradopsjon vært begrenset av to grunner:

  1. DEX-er må forbedres både i skalerbarhet og sikkerhet for å kunne ta i bruk ordrematchingsmodellen. For å gjøre det, vedtar noen DEX-er bygget på Ethereum Layer 2-skalerbarhetsløsninger.
  2. Modellen for ordrematching krever at en market maker skaffer likviditet og reduserer prisvolatilitetsrisikoen for handelsmenn. Automatiserte markedsprodusenter, som Uniswap, er eksempler på hvordan man kan øke adopsjonen av ordrematching blant DEX-er.

OpenDEX bygget på OKExChain tar sikte på å forbedre skalerbarheten og sikkerheten til DEX-er. De "DEX-operatør" brukes til å stimulere prosjektgruppen til å skaffe likviditet til sine egne handelspar og redusere prisvolatilitetsrisikoen for handelsmenn.

OKExChain vedtar InterPlanetary File System og Ethereum Name Service for å bevege seg mot desentralisering. I tillegg tilbyr OKExChain en desktopversjon og et brukergrensesnitt for OpenDEX for å hjelpe prosjektgrupper og brukere til å handle på OpenDEX. Disse verktøyene hjelper prosjektgrupper med å distribuere sine egne DEXer, samt utstede og administrere handelstokener uten å stole på noen sentraliserte parter.

Hva er plikten til en OKExChain-validator?

Validatorer kan straffes hvis de dupliserer signaturer når de oppgraderer konsensusnoden. Før aktivering av oppgradering av konsensusnoden, må validatorer verifisere programvareversjonene og hashen til genese-filen.

Hvis validatorer har oppdaget feil under aktivering av nettverksoppgraderingen, anbefales det å fikse feilene først etter at nettverksoppgraderingen er aktivert. Hvis nettverket er suspendert og den opprinnelige filen som brukes er forskjellig fra hva du forventet, kan du søke råd fra kjerneutvikleren i vår Telegram samfunn før du tilbakestiller autentisatoren.

Før du eksporterer testnet v0.10.10, anbefales det at validatoren tar et komplett øyeblikksbilde av statusen til testnettet. Øyeblikksbilder kan tas ved å lage en sikkerhetskopifil for katalogene til okexchaincli og okexchain.

Hvis nettverksoppgraderingen mislykkes, må validatorer gjenopprette statusen til OKExChain-testnettet til v0.10.10, med øyeblikksbilder som fanger den siste tilstanden før oppgraderingen. Etter å ha gjenopprettet OKExChain testnet-status, kan validatorer aktivere sin konsensusnode igjen.

For detaljer, følg retningslinjene for nettverksoppgraderinger publisert av OKExChain Wiki her.

Hvordan kan lommebøker, blokkeringslesere og andre tjenesteleverandører støtte nettverksoppgraderingen?

Brukere i appen kan lide et kort serviceavfall. Varigheten av avbruddet avhenger av applikasjonen som brukes. For å gi en solid brukeropplevelse, bør tjenesteleverandører vedta passende driftsprosedyrer og være klar over potensielle phishing-angrep.

Se OKExChains offisielle kanaler, listet opp nedenfor, for oppdatert og nøyaktig informasjon.

OKExChain GitHub: https://github.com/okex/okexchain

OKExChain-blogg: https://www.okex.com/academy/en/category/okexchain-en/ecology-construction-en

OKExChain Telegram-gruppe: https://t.me/okexchaintech

Hvis du er i tvil om trinnene i nettverksoppgraderingen og påliteligheten til informasjonen, kan du vente på instruksjoner fra OKExChains offisielle kanaler før du gjør noe. Vennligst ikke oppgi 12-sifrede passord til noen administrator, nettsted eller uoffisiell programvare.

Om OKExChain

OKExChain tekniske fellesskap: https://t.me/okexchaintech

OKExChain offisielle web: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Krev TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP (OKExChain Improvement Proposal): https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map