OKExChain lanserer i januar når distribusjonen av EVM-smartkontrakten er ferdig

En fremdriftsrapport for OKExChain-utvikling i desember måned 2020

OKExChain er et offentlig blockchain-initiativ utviklet av OKEx som består av et sett med åpen kildekilde-kjeder som kan brukes som en plattform for desentraliserte applikasjoner, inkludert desentraliserte børser. For mer detaljert informasjon, sjekk guiden vår til OKExChain. 

Desember 2020 har hatt en betydelig utvikling for OKExChain – inkludert OKExs kunngjøring av den offisielle lanseringen av januar 2021.

OKExChain vil bli rullet ut i fire trinn – startende med oppstartsfasen, som er fra 31. desember 2020 til 14. januar 2021. Deretter overgår den til andre trinn. Dette vil innebære fortsatt testing av mainnet-stabilitet for å sikre sikkerhet og pålitelighet. I det tredje trinnet, etter valideringsprosessen for forslagstemme, vil transaksjonsfunksjonen bli aktivert, og brukere kan trekke tilbake OKT fra OKEx til OKExChain. I løpet av fjerde og siste fase vil den virtuelle maskinen for smart kontrakt bli aktivert, og OKExChain vil være kompatibel med alle prosjekter på Ethereum. På den tiden vil hovednettverket være fullstendig lansert.

I desember nådde forberedelsen til OKExChains mainnet-lansering 80% fullføring, og API-noden i OKExChains testnett ble oppgradert til v0.15.1. EVM smart kontraktsdistribusjon nådde 100% fullføring.

Når det gjelder økosystemutvikling, var representanter for OKExChain-teamet offisielle dommere ved DoraHacks Hackathon i Hangzhou.

Sammendrag

 • OKExChain oppdatert til v0.15.1
 • OKExChain-go-SDK oppdatert til v0.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • OKExChain-java-SDK oppdatert til v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • OKExChains forberedelse til mainnet-lansering nådde 80% fullføring

    Den generelle forberedelsen til OKExChain-lanseringen nådde 80% fullføring i desember. Spesielt forberedte utviklerne dokumentene som er nødvendige for lanseringen av mainnet.

    Mens den nåværende versjonen av OKExChain er v0.15.1, forbereder utviklerne seg for oppgraderingen til v0.16.0. Dette er 90% komplett. DEX- og byttemodulen til OKExChain ble oppdatert til v0.16, og den første regresjonstesten i desember ble fullført.

    Desentraliserte applikasjoner i OKExChains Farm-modul er under distribusjon og forventes fullført innen 16. januar. Likviditetsgruvedrift-modulen til OKExChain er klar til å lanseres etter bestått kvalitet og systemtesting. I tillegg vil OKExChain aktivere verktøyet som letter automatisk utstedelse av testtokener. Dette verktøyet er under distribusjon og forventes fullført innen 15. januar.

    OKExChain testnet API-node oppgradert til v0.15.1

    API-noden i OKExChains testnett er oppgradert til v0.15.1. Videre støtter den meldingsorienterte mellomvaren i strømmodulen Apache Kafka – muliggjøre overføring av sammendrag av transaksjonsordre til OKEx DEX.

    Distribusjonen av feilrettinger i Rest API er fullført og er for tiden under testfasen.

    EVM smart kontraktsdistribusjon nådde 100% fullføring

    EVM-smartkontraktdistribusjonen nådde 100% fullføring og går inn i finjusteringsfasen. Stresstestingen av EVM-smartkontrakten har nådd 60% fullføring.

    Brukere kan nå koble deres MetaMask lommebøker med OKExChains testnett. 

    Vi har oppdaget ni feil under den interne testen av OKExChains EVM og sendt alle feilene til Ethermint-samfunnet.

    OKExChain-teamets offisielle dommere av DoraHacks Hackathon

    Representanter for OKExChain-teamet var offisielle dommere i den første DoraHacks Hackathon i Hangzhou. Temaet for hackathon relatert til Polkadot-økosystemet og distribusjon av DApps ved hjelp av Polkadots smarte kontraktspråk, Substrate.

    Søk om å bli OKExChain testnet validator!

    For å støtte veksten av OKExChain, rekrutterer vi institusjoner for å bli OKExChain-validatorer og partnere for OKExChain-økosystemet.

    For å delta i OKExChain-valideringsvalget, må du stake minst 10.000 OKT. Validatorer velges av OKT-innehavere. og de 21 beste validatorene med flest stemmer blir OKExChain-validatorer.

    OKExChain produserer en ny blokk hvert tredje sekund, og hver nye blokk genererer en OKT som belønning. For hver OKT går 0,5 av det til oppdrettsbassenget til OKExChain. For den andre halvdelen av belønningen vil 25% av den bli tildelt validatorer basert på vekten av hvor mange stemmer de mottok. De resterende 75% vil bli distribuert til både validatorer og kandidatnoder basert på vekten av mottatte stemmer.

    Den komplette listen over validatorer og kandidatnoder for OKExChains testnett kan bli funnet her. For å søke om å bli OKExChain-validator og økosystempartner, vennligst send søknaden din til [e-postbeskyttet].

    Om OKExChain

    OKExChain tekniske fellesskap:

    Det offisielle OKExChain-nettstedet: https://okex.com/okexchain

    Den offisielle nettsiden for OKEx DEX: https://okex.com/dex-test

    Link for å motta testmynter: https://okex.com/drawdex

    OKExChain-dokumentasjon: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map