OKExChain recuperează dezvoltarea lanțului public, nu numai ca extensie a OKEx

În mijlocul dezvoltării rapide a industriei blockchain, concurența dintre giganții din industrie a crescut la o nouă înălțime – lanțul public, una dintre cele mai importante infrastructuri blockchain. OKExChain testnet, lanțul public comercial dezvoltat de OKEx, a intrat recent în funcțiune și permite validatorilor să ruleze noduri pe acesta. În plus, OKExChain a inițiat primul său Hackathon pentru a promova crearea de aplicații descentralizate în comunitatea sa globală.

La doar două luni de la lansare, OKExChain și-a încărcat deja codul pe Github în aprilie, în timp ce cel mai vechi mutant din sfera lanțului public de schimb nu a fost încă deschis. În luna mai, OKExChain a lansat versiunea 0.10, dezvăluind mecanismul de selecție și dividend al validatorului și a devenit primul lanț public dezvoltat de crypto exchange pentru a sprijini accesul instituțiilor terțe.

„Aderând la spiritul original al blockchain-ului, OKExChain nu va deveni o extensie a schimbului, ci o ecologie independentă. Așteptăm cu nerăbdare să co-construim un ecosistem deschis, descentralizat, practic și divers cu utilizatorii noștri globali ”, a declarat Jay Hao, CEO OKEx. „Acum utilizatorii își pot realiza voința prin intermediul mecanismului de vot, își pot dezvolta propriul DEX sau dApp și își pot enumera propriile perechi de tranzacționare în mod liber pe baza celei mai recente versiuni a OKExChain testnet.”

Primul Hackathon

OKExChain solicită acum dezvoltatorilor mondiali de top să participe la „Hackathon”, pentru a crea servicii și produse bazate pe OKExChain, inclusiv instrumente de dezvoltare, produse de servicii delegate, plugin de calcul de piață, SDK și produse de servicii de miză. Campania este deschisă până pe 20 iulie 2020 și câștigătorul poate primi până la 5000 USD echivalentul OKB ca recompensă.

Pe măsură ce mai mulți dezvoltatori și utilizatori se alătură testului OKExChain, testarea OKExChain poate fi accelerată semnificativ, iar rețeaua principală a OKExChain este așteptată să fie lansată în curând.

OKExChain, un „fundamentalist” al adevăratei descentralizări

Diferit de alte lanțuri publice de schimb, OKExChain este cel mai descentralizat, fundamentalistul lanțurilor publice. OKExChain utilizează pe deplin natura rețelei peer-to-peer, implementând ireversibilitate și autonomie eficientă în codul său sursă, ceea ce înseamnă că toți participanții la OKExChain, inclusiv dezvoltatorul său OKEx, nu pot controla sau manipula lanțul public.

Adoptând o „rețea peer-to-peer”, OKExChain permite o autonomie ridicată nodurilor de alergători, în loc să solicite nodurilor să prezinte o propunere „guvernatorului” lanțului public înainte de fiecare mișcare, ca alte lanțuri publice de schimb. De exemplu, alergătorii de noduri pot decide să listeze sau să elimine orice criptomonede sau perechi de tranzacționare sau să dezvolte DEX și dApp de la sine, fără a fi nevoie să pre-dobândească nicio permisiune.

Mecanismul de vot garantează, de asemenea, că OKExChain rămâne descentralizat. Orice deținător OKT (simbolul nativ al OKExChain) care a mizat OKT, poate alege să devină „votant obișnuit” pentru a vota direct validatorii sau să delege puterea lor de vot într-un alt cont, numit „votant proxy” pentru a vota în numele lor. Fiecare alegător are voie să voteze până la 30 de candidați validatori și vor fi aleși 21 de validatori de top cu cel mai mare număr de voturi.

S-a demonstrat că „alegerea câtorva dintre cele bune” este mai tolerantă la erori decât „alegerea celei mai bune”. În plus, poate slăbi și influența deținătorilor OKT mari, mai ales în etapa inițială a lansării OKExChain mainnet, evitând posibilitatea ca câteva persoane să manipuleze lanțul public..

Singurul lanț cu un model economic inflaționist

În comparație cu alte lanțuri publice de schimb, OKExChain este singurul lanț care emite un nou token, OKT, care acționează ca token nativ. Prin urmare, OKT este singurul jeton nativ inflaționist dintre toate lanțurile publice de schimb.

Contradicția dintre inflație și deflație reflectă de fapt cerințele diferite dintre cei doi jucători implicați într-un ecosistem de lanț public – token hodlers și utilizatori de lanț public (inclusiv dezvoltatori de dApp).

Hodlerii cu jetoane speră că prețul jetonului va crește pentru a obține profit, în timp ce prețul tokenului excesiv de mare va crește costul utilizării jetonului și va reduce nivelul activ al lanțului public, pe care alți utilizatori doresc să îl evite.


Modelul deflaționist va exacerba conflictul de interese dintre utilizatori și hodlers. Pe măsură ce taxele continuă să crească, numărul de utilizatori și veniturile din taxe scad. Valoarea lanțului public și a simbolului său nativ se va pierde în cele din urmă.

OKExChain a ocolit această problemă în prealabil prin emiterea OKT, în loc să utilizeze OKB, simbolul utilitar global adoptat de OKEx, deoarece OKB este acum un simbol absolut deflaționist.

Cea mai recentă versiune scade costul nodurilor în timp ce oferă mai multe surse de venit

În versiunea 0.10, OKExChain a fost pionierul conceptului de „model OpenDEX” și „Operator DEX”, sub care toată tehnologia necesară va fi furnizată nodurilor de OKExChain. În același timp, operatorul lanțului public și operatorul DEX, care au fost combinate ca unul în majoritatea cazurilor, vor fi distinse, ceea ce înseamnă că nodurile nu numai că nu trebuie să plătească costuri ridicate pentru server și tehnologie, ci vor deține și viitorul continuu beneficii.

Participând la OKExChain prin diferite identități, utilizatorii pot obține mai multe beneficii, de exemplu, recompensă de generare bloc, recompensă de vot, taxă de potrivire, taxă de tranzacție etc..

Sfârșit

Despre OKEx

Cea mai mare și diversă piață din lume a criptomonedelor, OKEx este locul unde comercianții, minerii și investitorii instituționali la nivel global vin să gestioneze activele cripto, să sporească oportunitățile de investiții și să-și acopere riscurile. Oferim tranzacționare spot și derivate, inclusiv contracte futures, swap perpetuu și opțiuni, ale criptomonedelor majore, oferind investitorilor o mare flexibilitate în formularea strategiilor lor pentru a maximiza câștigurile și a atenua riscurile.

Contact media:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail protejat]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map