OKExChain tar igjen utvikling av offentlige kjeder, ikke bare som utvidelse av OKEx

Midt i den raske utviklingen av blockchain-industrien har konkurransen mellom industrigiganter eskalert til en ny høyde – den offentlige kjeden, en av de viktigste blockchain-infrastrukturene. OKExChain testnet, den kommersielle offentlige kjeden utviklet av OKEx, har nylig gått live og lar validatorer kjøre noder på den. I tillegg har OKExChain igangsatt sin første Hackathon for å promotere etableringen av desentraliserte applikasjoner i sitt globale samfunn.

I løpet av bare to måneder etter lanseringen har OKExChain allerede lastet opp koden sin til Github i april, mens den tidligste motoren i utvekslingen av offentlig kjede fortsatt ikke har blitt åpen kildekode ennå. OKExChain lanserte i mai 0.10-versjonen, og avslørte valideringsvalg- og utbyttemekanismen, og ble den første offentlige kjeden utviklet av kryptobørs for å støtte tilgangen til tredjepartsinstitusjoner.

“I tråd med den opprinnelige ånden i blockchain blir OKExChain ikke en utvidelse av børsen, men en uavhengig økologi. Vi ser frem til å samarbeide med et åpent, desentralisert, praktisk og mangfoldig økosystem med våre globale brukere, ”sa Jay Hao, administrerende direktør i OKEx. “Nå kan brukere realisere sin vilje gjennom stemmemekanismen, utvikle sin egen DEX eller dApp og liste sine egne handelspar fritt basert på den nyeste versjonen av OKExChain testnet.”

Den første Hackathon

OKExChain etterlyser nå verdensomspennende utviklere til å delta i “Hackathon”, for å lage tjenester og produkter basert på OKExChain, inkludert utviklingsverktøy, delegatortjenesteprodukter, plugin for markedsberegning, SDK og innsatsprodukter. Kampanjen er åpen til 20. juli 2020, og vinneren kan motta opptil $ 5000 tilsvarende OKB som belønning.

Etter hvert som flere utviklere og brukere blir med i OKExChain testnet, kan testingen av OKExChain akselereres betydelig, og forventes å lanseres av OKExChain snart.

OKExChain, en “fundamentalist” av sann desentralisering

OKExChain er forskjellig fra andre byttekjeder, den mest desentraliserte, grunnleggeren av offentlige kjeder. OKExChain bruker fullt ut naturen til peer-to-peer-nettverk, og implementerer irreversibilitet og effektiv autonomi i kildekoden, noe som betyr at alle deltakere på OKExChain, inkludert utvikleren OKEx, ikke er i stand til å kontrollere eller manipulere den offentlige kjeden.

Ved å vedta et “peer-to-peer-nettverk”, muliggjør OKExChain høy autonomi for node-løpere, i stedet for å kreve at noder sender inn et forslag til den offentlige kjedens “guvernør” før hvert trekk som andre utveksler offentlige kjeder. For eksempel kan nodeløpere bestemme seg for å liste opp eller fjerne børsnoterte kryptovalutaer eller handelspar, eller å utvikle DEX og dApp alene, uten å måtte forhåndsverve tillatelse.

Stemmemekanismen garanterer også at OKExChain forblir desentralisert. Enhver OKT (det opprinnelige token til OKExChain) som har stilt OKT, kan velge å bli en “vanlig velger” for å stemme på validatorer direkte eller delegere sin stemmerett til en annen konto, kalt “proxy voter” for å stemme på deres vegne. Hver velger har lov til å stemme på opptil 30 validatorkandidater, og 21 toppvalidatorer med høyest antall stemmer blir valgt.

Det er bevist at “å velge noen få gode” er mer feiltolerant enn “å velge den beste”. Dessuten kan det også svekke innflytelsen til store OKT-holdere, spesielt i den innledende fasen av OKExChain-lanseringen, og unngå muligheten for at noen få personer manipulerer den offentlige kjeden..

Den eneste kjeden med en inflasjonsøkonomisk modell

Sammenlignet med andre byttekjeder er OKExChain den eneste kjeden som utsteder et nytt token, OKT, som fungerer som det opprinnelige tokenet. Derfor er OKT det eneste inflasjonære innfødte symbolet blant alle byttekjeder.

Motsetningen mellom inflasjon og deflasjon gjenspeiler faktisk de forskjellige kravene mellom de to aktørene som er involvert i et offentlig kjedeøkosystem – token hodlers og public chain-brukere (inkludert dApp-utviklere).

Token hodlers håper at prisen på token vil gå høyere for å tjene penger, mens den altfor høye tokenprisen vil øke kostnadene ved å bruke token og redusere det aktive nivået i den offentlige kjeden, som andre brukere vil unngå.

Deflasjonsmodell vil forsterke interessekonflikten mellom brukere og hodlers. Etter hvert som avgiftene fortsetter å øke, reduseres antall brukere og gebyrinntektene. Verdien av den offentlige kjeden og dens opprinnelige token vil til slutt gå tapt.

OKExChain omgått dette problemet på forhånd ved å utstede OKT, i stedet for å bruke OKB, det globale verktøyet token vedtatt av OKEx, fordi OKB er et absolutt deflasjonært token nå.

Den siste versjonen senker kostnadene for noder mens du tilbyr flere inntektskilder

I 0.10-versjonen var OKExChain banebrytende for konseptet “OpenDEX-modell” og “DEX-operatør”, under hvilken all nødvendig teknologi vil bli levert til noder av OKExChain. Samtidig vil offentlig kjedeoperatør og DEX-operatør, som ble kombinert som en i de fleste tilfeller før, skille seg ut, noe som betyr at noder ikke bare trenger å betale høye kostnader for server og teknologi, de vil også eie den fremtidige kontinuerlige fordeler.

Ved å delta i OKExChain gjennom forskjellige identiteter, kan brukere oppnå flere fordeler fra for eksempel blokkeringsgenerasjonsbelønning, stemmegivende belønning, matchende avgift, transaksjonsgebyr osv..

Slutt

Om OKEx

Verdens største og mest varierte kryptovalutamarked, OKEx, er der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer til å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel, inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner, av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer stor fleksibilitet i å formulere strategiene for å maksimere gevinster og redusere risiko.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map