Omdefinere OKExChain Borderless Ecosystem

Kort tid etter utgivelsen av vår etterlengtede offentlige blockchain OKExChain, har den endelig gått i åpen kildekode, og koden har blitt lastet opp til Github 16. april 2020. Hvordan bidrar dette til OKExChains økosystem som helhet?

Tverrkjedet teknologi: Nøkkelen til OKExChain økosystem

OKExChain er designet basert på originale teknologier og konsepter som kryss-kjedeteknologi og OpenDEX fullnodedrift av peer-to-peer blockchain-nettverk. Etter å ha blitt åpen kildekode, vil OKExChain kunne tilby et effektivt, gratis og grenseløst offentlig kjedeøkosystem for sine noder.

OKExChains arkitektur er utviklet på toppen av Cosmos SDK og vedtar Tendermints nettverk og konsensuskode. Det som gjør at OKExChain skiller seg ut, er dens evne til å muliggjøre sømløs integrering av flere økosystemer. For å imøtekomme de unike kravene fra desentraliserte børser (DEXer) som er bygd på OKExChain, er styrings- og valgmodulene til OKExChain blitt redesignet for å støtte ulike forretningslogikker.

Når det gjelder valg av teknologi, hjelper OKExChains separate styring etter tverrkjede og øyeblikkelig bekreftelse basert på DPoS-konsensus å realisere verdien og dataoverføringen mellom flere isomere kjeder. De "verktøysett på tvers av kjeder" for øyeblikket levert av OKExChain inneholder forskjellige kryss-kjedeprotokoller, som effektivt bryter nedleggelsen og øya mellom kjedene. For eksempel har OKExChain for øyeblikket innsett forbindelsen med Cosmos-økosystemet gjennom IBC-reléprotokollen. I fremtiden vil den også implementere tverrkjedeløsninger med vanlige offentlige kjeder som Bitcoin og Ethereum med mer varierte kjedeverktøy..

Enda viktigere er at OKExChains kommunikasjonsprotokoll på tvers av kjeder har realisert direkte transaksjoner og informasjonsoverføring på tvers av forskjellige kjeder samtidig som deres uavhengighet er intakt. Det bryter ikke bare barrierer mellom blokkjedene og opprettholder fullstendigheten i et tverrkjedet økosystem, men sørger også for at deltakende institusjoner og enkeltpersoner kan kjøre sin applikasjon.

Basert på denne spesielle tverrkjedeideen har OKExChain dannet seg tre unike og særegne tekniske funksjoner:

  1. OKExChain er utviklet som et nøkkeloppgave i OKExs globale økosystemplan, og kutter inn fra den underliggende blockchain-arkitekturen for å optimalisere for forskjellige økonomiske applikasjonsscenarier;
  2. Med Cosmos ‘IBC-protokoll, kan hver viktige applikasjon utviklet på OKExChain eie sin eksklusive blockchain og samtidig opprettholde interoperabilitet;
  3. Takket være den lagdelte datadesignet reduserer OKExChain kostnadene for blockchain-data og forbedrer effektiviteten, og støtter dermed storskala applikasjonspublisering.

En virkelig desentralisert blockchain

OKExChain praktiserer en høy grad av åpenhet og grundig desentralisering, og gir alle deltakende noder like status og rettigheter. Hver enkelt deltakende person kan spille sine evner fullt ut, publisere og kjøre en rekke desentraliserte applikasjoner uten hindring.

i motsetning til "forslagssystem" av tradisjonelle offentlige kjeder, der enhver handling av noder krever at et forslag skal sendes til guvernøren, bryter OKExChain denne regelen ved å vedta "OpenDEX" konsept.

For det første kan enhver bruker bygge sin desentraliserte handelsplattform på OKExChain og kan helt bestemme hvilke kryptovalutaer og handelspar som skal vises..

For det andre, når nodeløpere ønsker å bygge desentraliserte applikasjoner eller DEX eller liste handelspar på OKExChain, er det ikke nødvendig med noe forslag å sende inn. Alle DEX-er basert på OKExChain kjører på peer-to-peer-nettverket til blockchain, gjør det til et ekte tillatelsesfritt økosystem.

Det faktum at de fleste DEX-er utviklet på tradisjonelle offentlige kjeder vanligvis kjører på sentraliserte servere, avviker ikke bare fra desentralisering av blockchain, men setter også eiendelene som er lagret på nodene utsatt for store sikkerhetsrisikoer. Som en bransjens første har OKExChain oppnådd å tillate alle DEXer å operere på et peer-to-peer blockchain-nettverk, som utvilsomt har en enorm revolusjonerende innvirkning på bransjen.

Å fullt ut implementere konseptet med "OpenDEX", OKExChain foreslo også først konseptet med "DEX-operatør" (den portrettlignende noden i figuren).

Hvis en DEX bare har én operatør, er utvilsomt den offentlige kjedeøkologien stengt, og dens utvikling vil være sterkt begrenset. Hvis du vil konstruere et åpent DEX-økosystem, kan ikke offentlige kjedeoperatører gjennomføre alle DEX-operasjoner. Introduksjonen av operatøren er en utfordring og innovasjon i utformingen av den offentlige kjeden. OKExChain har gjort det mulig for alle DEX-operatører å bruke OKExChain-ressurser på en rettferdig og utviklet måte.

Økologisk partnerskap – The "Commercial Chains Alliance “

Basert på tverrkjedet teknologidesign, har OKExChain som mål å fremme den økologiske implementeringen av komplementære applikasjoner og var banebrytende for konseptet med en forretningsallianse. Den store anvendelsen av blockchain-teknologi vil bli fremmet. For øyeblikket er den første fasen av konstruksjon av økologiske partnere fullført, som involverer 5 store retninger for økologisk samarbeid, inkludert offentlig kjede, lommebok, utforsker, gruvebasseng og verdipapirer.

Når det gjelder offentlige kjeder, har OKExChain lansert en grundig integrasjon innen kryss-kjedeteknologi, utviklerfellesskap, BTC-kryss-kjedenallianse og andre. Blant dem har totalt 10 verdenskjente offentlige kjeder og institusjoner inkludert Bytom, Certic, Conflux og Ontology havnet i OKExChain økosystemet.

I lommebokområdet vil økologiske partnere støtte lagring av OKB og OKT, funksjonene til OKT-kartlegging, node-stemmegivning, OKExChain-forslag, DEX, etc. Totalt 5 selskaper har gått sammen med OKExChain. Når det gjelder blockchain explorer, vil partnere støtte visning av blokkeringshøyde, transaksjon og andre data, OKExChain supernode (agent) data, OKExChain-forslagfunksjon og handelsdata i openDEX av OKExChain.

Hva med gruvedrift? Det er for tiden tre økologiske partnere som blir OKExChains supernoder og vil levere relaterte innsatsprodukter. Dessuten er det flere kjente sikkerhetsinstitusjoner bosatt i listen over OKExChain økologiske partnere.

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map