Saturn se alătură Ecosistemului OKExChain

Pe măsură ce avansăm OKExChain TestNet 0.10, OKEx este mândru să-l întâmpine pe Saturn în ecosistemul OKExChain!

Rețeaua Saturn construiește o infrastructură open-source care ușurează lucrul cu criptomonede prin eliminarea barierelor pentru întreprinderile blockchain de pornire și permițând tuturor accesul la libertatea financiară pe care descentralizarea a promovat-o.

În 2018, Team Saturn a lansat Saturn Wallet, primul portofel cripto cu suport nativ multichain pentru accesarea aplicațiilor descentralizate, denumite în mod obișnuit DApps, pe Ethereum și Ethereum Classic. Lansarea a fost urmată de produsul său emblematic, Saturn Protocol v1, un protocol de schimb descentralizat pentru tranzacționarea în siguranță a ETH, ETC, precum și a jetoanelor ERC-20 și ERC-223.

Acum sunt listate peste 870 de jetoane pe platformă – cu peste 8.800 de utilizatori alegând rețeaua Saturn pentru a-și tranzacționa activele în siguranță, în timp ce se bucură de tranzacții tranzacții portofel-portofel.

Prezentare generală a protocolului Saturn

În prezent, echipa lucrează la Protocolul Saturn v2, o actualizare majoră a infrastructurii care va introduce mai multe funcții noi pentru a îmbunătăți protocolul general pentru toți investitorii, utilizatorii și părțile interesate. Funcțiile noi cheie includ:

  • Realizarea automată a pieței: Prin deplasarea către un model AMM prin adăugarea de pool-uri de lichidități și staking, este activată crearea unui pool de lichidități OKB.
  • Perechi de tranzacționare token-to-token: Odată rezolvate problemele de lichiditate, rețeaua Saturn va putea, de asemenea, să susțină perechi token-token.
  • DAO Guvernare: Protocolul Saturn este deținut de comunitate cu jetoane de guvernare. Saturn DAO va permite, de asemenea, plăți regulate de profit către deținătorii de jetoane sub formă de dividende.
  • Schimburi atomice încrucișate: Interoperabilitatea îmbunătățită între diferite ecosisteme blockchain sub formă de swapuri atomice permite, de exemplu, tranzacționarea descentralizată între OKT și ETH.
  • Inele Saturn: Puterile protocolului Saturn stimulează un model afiliat pentru lansarea propriului schimb.

Saturn Protocol v2 cu grupul de lichidități OKB

Rețeaua Saturn și cooperarea OKExChain

Saturn Network și OKExChain sunt încântați să împărtășească mai multe concepte de proiectare și planuri de dezvoltare care ar putea deschide viitoare sinergii între lanțuri între Protocolul Saturn și OKExChain / OpenDEX.

Lista rețelei Saturn OKB

OKB este simbolul de utilitate global pentru schimbul de criptomonede OKEx. Cu OKExChain care face parte din ecosistemul OKEx, o modalitate excelentă de a promova adoptarea ulterioară este prin listarea simbolului OKB în rețeaua Saturn.

Echipa Saturn va sprijini OKExChain în crearea unui pool de lichidități OKB pe Saturn Protocol v2 – permițând o integrare suplimentară cu ecosistemul DeFi în creștere pe Ethereum.

Nod validator OKExChain

Rețeaua Saturn s-a alăturat testului OKExChain prin operarea unui nod validator. Odată ce OKExChain se mută pe rețeaua sa principală, ar putea fi create sinergii suplimentare – cum ar fi Saturn Network devenind un operator OKExChain / OpenDEX.

Implementarea unui OKDex dedicat parteneriatului OKExChain / Saturn Network va servi ca o punte de lichiditate între cele două ecosisteme prin activarea perechilor de tranzacționare SATURN / OKT și STRN / OKT.

Interoperabilitate cu Ethereum Classic

Ambele echipe împărtășesc un interes comun în furnizarea de interoperabilitate suplimentară cu Ethereum Classic (ETC) și OKExChain. Ca parte a ecosistemului OKEx, OKExChain găzduiește cele mai mari piețe ETC prin volum de tranzacționare. Rețeaua Saturn este în prezent cel mai folosit DApp pe Ethereum Classic.

Echipa Saturn recomandă OKExChain să implementeze o punte între active și activele digitale bazate pe Ethereum Classic pentru a sprijini tranzacționarea și crearea pieței pentru jetoane ETC și ETC pe OpenDEX. Pentru a ușura adoptarea, Team Saturn va rula o oglindă OpenDEX și front-end-ul pentru bridge-ul activelor.

Promovați OKB în DeFi pe mai multe lanțuri

Saturn Network, în calitate de lider în tehnologia DeFi, va integra activele digitale sintetice OKB și / sau OKB în protocoalele sale financiare descentralizate. Acest lucru va promova OKB în ecosistemul utilizatorilor DeFi pe Ethereum, Ethereum Classic și alte lanțuri de mașini virtuale Ethereum acceptate. De asemenea, va promova DeFi în rândul utilizatorilor OKExChain și OKCoin.

Echipa Saturn recomandă ca OKExChain să ruleze un nod complet ușor Saturn cu inelul său personalizat Sat, roboți de arbitraj, swap-uri atomice pentru roboții de transfer de valoare încrucișați, precum și să mențină oracole descentralizate de preț OKB alături de Team Saturn și alți membri ai comunității DeFi.

Despre OKExChain

Comunitatea tehnică OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Revendică TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map