Saturn slutter seg til OKExChain økosystem

Når vi flytter OKExChain TestNet 0.10 fremover, er OKEx stolt over å ønske Saturn velkommen til OKExChain-økosystemet!

Saturn Network bygger en åpen kildekodeinfrastruktur som gjør det enkelt å jobbe med kryptokurver ved å bryte ned barrierer for nystartede blockchain-virksomheter og gi alle tilgang til den økonomiske friheten som desentralisering har kjempet.

I 2018 ga Team Saturn ut Saturn Wallet, den første krypteringslommeboken med innfødt multikjedestøtte for tilgang til desentraliserte applikasjoner, ofte kalt DApps, på Ethereum og Ethereum Classic. Utgivelsen ble fulgt opp av flaggskipproduktet Saturn Protocol v1, en desentralisert utvekslingsprotokoll for sikker handel med ETH, ETC, samt ERC-20 og ERC-223-tokens.

Det er nå over 870 tokens oppført på plattformen – med over 8800 brukere som velger Saturn Network for å handle sine eiendeler sikkert mens de nyter en transaksjon lommebok til lommebok..

Saturn-protokolloversikt

For tiden jobber teamet med Saturn Protocol v2, en stor infrastrukturoppgradering som vil introdusere flere nye funksjoner for å forbedre protokollen over hele linjen for alle investorer, brukere og interessenter. Viktige nye funksjoner inkluderer:

  • Automatisk markedsføring: Ved å bevege seg mot en AMM-modell via tillegg av likviditetsbassenger og staking, er det mulig å opprette et OKB-likviditetsbasseng.
  • Token-to-token handelspar: Når likviditetsproblemer er løst, vil Saturn Network også kunne støtte token-til-token-par.
  • DAO Governance: Saturn Protocol er felleseid med styringstokener. Saturn DAO vil også aktivere regelmessige utbetalinger til tokenholdere i form av utbytte.
  • Cross-Chain Atomic Swaps: Forbedret interoperabilitet mellom forskjellige blockchain-økosystemer i form av Atomic Swaps muliggjør for eksempel desentralisert handel mellom OKT og ETH.
  • Saturn Rings: Saturn Protocol-krefter stimulerer en tilknyttet modell for å starte din egen børs.

Saturn Protocol v2 med OKB Liquidity Pool

Saturn Network og OKExChain samarbeid

Saturn Network og OKExChain er glade for å dele flere designkonsepter og utviklingsplaner som kan åpne for fremtidige tverrkjedede synergier mellom Saturn Protocol og OKExChain / OpenDEX.

Saturn Network oppføring OKB

OKB er det globale verktøyet token for OKEx-kryptokursutvekslingen. Med OKExChain som en del av OKEx-økosystemet, er en flott måte å fremme videre adopsjon ved å oppføre OKB-token på Saturn Network.

Team Saturn vil hjelpe OKExChain med å sette opp et OKB-likviditetsbasseng på Saturn Protocol v2 – muliggjør videre integrering med det voksende DeFi-økosystemet på Ethereum.

OKExChain validator node


Saturn Network har sluttet seg til OKExChain testnet ved å betjene en valideringsnode. Når OKExChain flytter til mainnet, kan ytterligere synergier opprettes – for eksempel at Saturn Network blir en OKExChain / OpenDEX-operatør.

Implementering av en OKDex dedikert til OKExChain / Saturn Network-partnerskapet vil tjene som en likviditetsbro mellom de to økosystemene ved å aktivere handelsparene SATURN / OKT og STRN / OKT.

Interoperabilitet med Ethereum Classic

Begge lag har en felles interesse i å tilby ytterligere interoperabilitet med Ethereum Classic (ETC) og OKExChain. Som en del av OKEx-økosystemet er OKExChain hjemmet til de største ETC-markedene etter handelsvolum. Saturn Network er for tiden den mest brukte DApp på Ethereum Classic.

Team Saturn anbefaler OKExChain å distribuere en aktivabro mellom den og Ethereum Classic-baserte digitale eiendeler for å støtte handel og markedsføring for ETC- og ETC-tokens på OpenDEX. For å lette adopsjonen vil Team Saturn kjøre et OpenDEX-speil og frontend for aktivabroen.

Fremme OKB i DeFi på flere kjeder

Saturn Network, som ledende innen DeFi-teknologi, vil integrere OKB og / eller OKB syntetiske digitale eiendeler i sine desentraliserte finansprotokoller. Dette vil fremme OKB i DeFi-brukerøkosystemet på Ethereum, Ethereum Classic og andre støttede Ethereum Virtual Machine-kjeder. Det vil også fremme DeFi blant OKExChain- og OKCoin-brukere.

Team Saturn anbefaler at OKExChain kjører en lett Saturn full node med sin egendefinerte Saturn Ring, arbitrage-bots, atombytter for cross-chain verdioverføringsbots, samt opprettholder desentraliserte OKB-prisorakler sammen med Team Saturn og andre medlemmer av DeFi-samfunnet.

Om OKExChain

OKExChain tekniske fellesskap: https://t.me/okexchaintech

OKExChain offisielle web: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Krev TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map