Abra Wallet: Ghid de revizuire a aplicațiilor de investiții în criptomonedă

recenzie portofel abra

Portofelul Abra este o aplicație mobilă și un portofel care permite utilizatorilor să investească în criptomonede, acțiuni și ETF-uri de pe o platformă convenabilă. Aflați tot ce trebuie să știți despre Abra astăzi în recenzia noastră.

Ce este Abra?

Abra este o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să cumpere criptomonede, acțiuni, ETF-uri și alte active din mers, folosind orice dispozitiv Android sau iOS. Lansat în 2014, portofelul criptografic Abra acceptă acum peste 200 de criptomonede și peste 50 de monede fiat. Aplicația mobilă a fost lăudată pentru interfața sa ușoară, suport puternic pentru criptomonede și o abordare simplificată a investițiilor.

Ce este Abra

Astăzi, Abra se descrie ca „prima aplicație globală de investiții din lume concepută pentru viitorul finanțelor”. Datorită Abra, utilizatorii din peste 150 de țări pot investi în criptomonede, apoi pot cumpăra, vinde sau deține acele criptomonede oricât de mult le place.

cum funcționează portofelul abra

Abra funcționează ca un portofel criptografic obișnuit: puteți ține bitcoinul (BTC) pe portofel pe termen lung, caz în care cheile dvs. private sunt păstrate pe dispozitivul dvs. în cadrul aplicației Abra. Abra (compania) nu primește niciodată cheile tale private și deții controlul complet asupra bitcoinului tău atâta timp cât păstrezi cheile tale private.

ghid portofel cripto abra

La fel ca alte portofele criptografice, Abra vă oferă o frază de recuperare (seed) la configurare. puteți utiliza această frază de recuperare de 13 cuvinte pentru a vă restabili fondurile de criptare în orice moment de pe orice dispozitiv. Dacă pierdeți accesul la dispozitivul mobil pe care este instalată aplicația Abra, puteți utiliza această expresie pentru a restabili accesul.

Caracteristici Abra

Peste 200 de criptomonede: Abra acceptă 200 de criptomonede în întreaga lume. Cu toate acestea, disponibilitatea criptomonedelor variază la nivel mondial (utilizatorii din SUA, de exemplu, pot accesa doar peste 90 de criptomonede). Puteți vizualiza o listă completă a criptomonedelor acceptate de Abra Aici.

beneficii portofel abra

Peste 40 de valute Fiat: Portofelul bitcoin Abra acceptă USD, GBP, EUR, JPY, SGD, CAD, HKD, AUD și peste 40 de monede fiat. Puteți vizualiza o listă completă a monedelor fiat acceptate Aici.

Transferuri valutare „gratuite”: Transferul de bani între valute folosind Abra este oficial gratuit (nu plătiți nicio taxă fixă ​​procentuală sau tarif forfetar pentru nicio tranzacție). Cu toate acestea, Abra încă câștigă bani printr-un spread (spread-ul este dezvăluit în aplicație înainte de a face swap-ul).

Aplicatie mobila: Abra este o aplicație mobilă gratuită pentru iOS sau Android. Nu este disponibilă nicio versiune desktop sau versiune web.

Simplu de utilizat: La fel ca orice aplicație bună, Abra are o interfață simplificată care face ca tranzacționarea criptelor și investițiile să fie ușoare. Aplicația a fost lăudată în mod repetat pentru interfața sa ușoară.

Opțiuni de depunere și retragere Stablecoin: Abra a început recent să sprijine noi opțiuni de depunere și retragere stablecoin, inclusiv depozite și retrageri de stablecoin Tether, Paxos, TrueUSD și DAI.

Active tradiționale disponibile: La fel ca Robinhood și alte aplicații, Abra vă permite să cumpărați și să vindeți criptomonede din aceeași aplicație în care tranzacționați acțiuni, obligațiuni, ETF-uri și alte active tradiționale..

Construiți un portofoliu: Puteți folosi Abra pentru a construi un portofoliu de investiții.

Fonduri de depozit prin card de credit sau transferuri bancare: Abra vă permite să depuneți bani prin MasterCard, Visa, American Express sau prin transferuri bancare. Chiar dacă nu dețineți cripto, puteți cumpăra prima dvs. criptomonedă cu Abra.

Depozite și retrageri criptografice: Abra acceptă, de asemenea, depozitele și retragerile în criptare. Puteți muta fonduri în portofelul Abra sau puteți transfera criptomonedele dvs. într-un alt portofel.

Portofel mobil: Abra nu stochează criptomonedele dvs. pe propriile sale servere sau în propriul schimb; în schimb, toate criptomonedele sunt deținute în propriul portofel Abra pe propriul dispozitiv. Portofelul mobil Abra este o aplicație de investiții dintr-o parte, un portofel dintr-o parte.

Disponibil în peste 150 de țări: Abra este disponibil în peste 150 de țări prin Google Play Store sau Apple App Store.

Nu este disponibil în 3 state: Abra este disponibil în peste 150 de țări, inclusiv în Statele Unite. Cu toate acestea, aplicația nu este disponibilă pentru utilizatorii din New York, Connecticut sau Hawaii.

Transferuri de bani fără frecare: Abra permite utilizatorilor să trimită bani oriunde, oricând, într-un mediu fără fricțiuni și gratuit. Transferurile de bani peer-to-peer ale Abra vă permit să trimiteți și să primiți instantaneu fiat sau criptomonede oriunde în lume.

Curs de 10 zile Crypto: Abra a creat un curs de criptografie bazat pe e-mail. Cursul de 10 zile al Abra acoperă de la termeni cheie din industrie la crearea unui portofel criptografic până la cele mai bune practici de securitate. Dacă sunteți nou în cripto și doriți să aflați mai multe, atunci Abra vă poate oferi o lecție gratuită în căsuța de e-mailuri în fiecare dimineață.

Ideal pentru utilizatorii din Statele Unite, Europa și Filipine: Abra are sediul central în Silicon Valley și are un birou în Manila. Abra a fost lansat inițial în Statele Unite și Filipine înainte de a se extinde în peste 150 de țări. Astăzi, Abra continuă să aibă un sprijin puternic pentru băncile din Statele Unite și Filipine (inclusiv retragerile de casieri pentru utilizatorii din Filipine). De exemplu, numai utilizatorii din Statele Unite, Europa și Filipine pot depune bani în Abra folosind transferuri bancare.

Păstrați cheile private: La fel ca toate portofelele criptografice bune, Abra vă permite să țineți cheile private. Abra nu vă accesează cheile private, iar criptomoneda dvs. este în întregime sub controlul dvs..

Expresie de recuperare: Portofelul Abra va configura o frază de recuperare atunci când vă înscrieți pentru portofel pentru prima dată. Puteți utiliza oricând expresia de recuperare de 13 cuvinte pentru a vă recupera portofelul Abra pe un alt dispozitiv.

Cumpărați cripto cu numerar: Utilizatorii din Filipine pot vizita anumite locații 7-Eleven (orice 7-Eleven cu ECPay) sau una dintre locațiile de casieri autorizate de Abra pentru a cumpăra cripto cu numerar.

Cum funcționează Abra?

Abra este o combinație între o aplicație de investiții (cum ar fi Robinhood) și o aplicație de portofel criptografic (cum ar fi Mycelium). Vă puteți gestiona portofoliul în cadrul aplicației, cumpărând sute de criptomonede diferite. De asemenea, puteți cumpăra acțiuni convenționale, obligațiuni și ETF-uri, printre alte active.

Cum funcționează Abra

Pentru majoritatea utilizatorilor, Abra funcționează la fel ca o aplicație standard de investiții sau portofel. Cu toate acestea, în culise, există o diferență crucială cu modul în care funcționează Abra: toate fondurile tale sunt deținute ca bitcoin în mod implicit. Dacă alegeți să denumiți anumite părți ale contului dvs. ca valute diferite, atunci aceste părți sunt fixate la prețul respectiv în locul prețului bitcoin. Abra folosește acest sistem, deoarece oferă oamenilor acces mai rapid și mai ieftin la banii lor, oferindu-le, de asemenea, mai mult control. De asemenea, permite Abra să automatizeze fiecare sistem folosind contracte inteligente. Contractele inteligente ale Abra gestionează automat modificările prețurilor bitcoin în cadrul aplicației.

Este important să alegeți dacă vă denumiți contul portofel Abra în BTC sau USD. Iata de ce:

Persoana A deține 1 BTC în valoare de 10.000 USD în contul său Abra. Dacă prețul bitcoin scade cu 50%, persoana A deține încă 1 BTC, dar acel BTC valorează acum 2.500 USD. Dacă prețul bitcoin crește cu 50%, persoana A deține încă 1 BTC, dar acel BTC valorează acum 15.000 $.

Persoana B deține 1 BTC în valoare de 10.000 USD în contul său Abra, cu excepția faptului că alege să-și numească contul în USD. Dacă prețul bitcoin scade cu 50%, persoana B deține acum 2 BTC, dar acestea vor valora în continuare 10.000 USD (în total). Dacă prețul bitcoin crește cu 50%, atunci persoana B deține acum 0,66 BTC, dar va valora în continuare 10.000 USD.

Puteți alege cum să vă denumiți contul, apoi să faceți schimb între denominări cu ușurință, deși fondurile Abra sunt deținute întotdeauna în BTC. Totul este bitcoin, dar puteți alege cum să îl numiți într-una dintre sutele de valute acceptate în aplicația Abra.

ghid portofel abra

În ceea ce privește utilizarea efectivă a Abra, vă veți înscrie pentru Abra, veți depune fonduri prin transfer bancar sau card de credit, apoi vă veți construi portofoliul cumpărând active diferite. Puteți păstra banii pe Abra pe termen lung, caz în care fondurile rămân protejate pe dispozitivul dvs. Sau vă puteți transfera banii pe un alt portofel.

Iată procesul de bază pe care îl veți folosi atunci când interacționați cu Abra:

Pasul 1) Descărcați aplicația pentru iOS sau Android

Pasul 2) Finanțează-ți portofelul folosind MasterCard, Visa, American Express sau transfer bancar

Pasul 3) Construiți-vă portofoliul, alegând dintre sute de criptomonede acceptate, împreună cu acțiuni, ETF-uri și alte active tradiționale de investiții

Pasul 4) Schimbați investițiile, păstrați-le sau retrageți-vă într-un portofel extern

Păstrați Abra pe dispozitivul dvs. mobil pentru a vizualiza și gestiona portofoliul. Schimbați criptomonedele pe baza mișcărilor și pozițiilor prețurilor. Dacă vreodată pierdeți accesul la dispozitivul dvs. mobil iOS sau Android, puteți utiliza fraza de recuperare de 13 cuvinte pentru a restabili accesul la stocurile Abra.

cumpărați bitcoin cu abra

Tarife și taxe Abra

Abra este gratuit pentru descărcare pentru iOS sau Android.

Majoritatea depozitelor și retragerilor Abra sunt gratuite, deși veți plăti o taxă de rețea atunci când retrageți criptomonede. Orice depozit efectuat utilizând carduri de credit American Express din SUA va primi o taxă de 4%. Abra folosește Simplex pentru depozitele Visa și MasterCard și veți plăti taxe similare prin Simplex.

taxe abra

Schimbarea banilor între monede (monede fiat sau criptomonede) este gratuită. Cu toate acestea, Abra generează venituri printr-un spread. Acest spread este afișat în aplicație înainte de a finaliza transferul valutar.

caracteristici portofel abra

Adăugarea de fonduri prin intermediul unei bănci americane sau PH (folosind ACH) este gratuită, la fel ca și retragerea printr-o bancă americană sau PH (Abra nu percepe niciodată o taxă pentru retragerile bancare).

schimb portofel abra

Dacă utilizați opțiunile de depunere și retragere Abra’s Teller, atunci puteți plăti taxe de până la 2%.

Puteți vedea informații complete despre structura taxelor Abra Aici.

Cum se utilizează Abra

Cum se utilizează Abra

Iată un ghid pas cu pas pentru configurarea și utilizarea Abra pentru prima dată:

Pasul 1) Descărcați Abra

Descărcați Abra gratuit pentru iOS sau Android. Abra este disponibil în peste 150 de țări din întreaga lume (deși nu este disponibil pentru rezidenții din New York, Connecticut și Hawaii).

Pasul 2) Configurați-vă portofelul și fondurile de depozit

Vă puteți finanța portofelul Abra prin transfer bancar (dacă vă aflați în Statele Unite, Europa sau Filipine) sau de către Card de credit de oriunde (MasterCard, Visa sau American Express).

De asemenea, puteți face un depozit de criptomonede folosind oricare dintre cele peste 200 de criptomonede acceptate.

Transferuri bancare sunt disponibile și pentru utilizatorii băncilor din SUA.

Utilizatorii din Filipine pot convertiți numerar în cripto vizitând una dintre locațiile de casieri autorizate ale Abra sau orice comerciant 7-Eleven ECPay.

După ce fondurile au fost adăugate la Abra, puteți începe să investiți în oricare dintre activele de investiții acceptate de Abra.

Depozitele bancare și limitele de retragere sunt stabilite la 4.000 USD pe zi, 8.000 USD pe săptămână sau 16.000 USD pe lună.

Pasul 3) Verificarea frazei de recuperare

La prima instalare a aplicației, Abra va afișa fraza de recuperare. Această frază de recuperare de 13 cuvinte este unică pentru telefonul dvs. și nimeni altcineva nu are o copie a acestei expresii. Cunoscută și sub denumirea de portofel sau expresie de rezervă, această frază de 13 cuvinte poate fi utilizată pentru a vă recupera fondurile în orice moment de oriunde.

Există trei moduri de a obține fraza de recuperare Abra:

Când instalați prima dată aplicația

Când Abra trimite un memento pentru a vă verifica expresia de recuperare

Când apăsați butonul „Backup” din meniul principal al aplicației

Utilizați oricare dintre aceste opțiuni pentru a vizualiza fraza de recuperare de 13 cuvinte. Scrieți o copie a expresiei de recuperare și păstrați-o într-o locație sigură. Dacă cineva vede sau găsește fraza dvs. de recuperare, atunci vă poate accesa instantaneu întreaga deținere criptomonedă.

După ce ați copiat fraza de recuperare, puteți face clic pe „Confirmați fraza” pentru a vă confirma fraza de recuperare. Dacă introduceți corect expresia, veți primi o notificare de confirmare. Acum, portofelul dvs. este protejat oficial.

Pasul 4) Gestionați active și cumpărați

Odată ce portofelul dvs. este finanțat, vă puteți gestiona portofoliul și puteți cumpăra active.

Faceți clic pe „Adăugați” în colțul din dreapta sus al aplicației pentru a adăuga active – inclusiv criptomonede, acțiuni, ETF-uri și multe altele – în portofoliul dvs. Atingeți materialul pe care doriți să îl adăugați la portofoliu. Acest material va apărea pe ecranul de pornire. Din ecranul de start, atingeți butonul de schimb și selectați o sursă de finanțare.

Pentru a tranzacționa active, selectați activul pe care doriți să îl tranzacționați. Dacă nu îl vedeți pe pagina de pornire, atingeți „vedeți toate materialele.

Examinați tranzacția și verificați rata. Apoi, confirmați tranzacția.

Pasul 5) Retragerea investițiilor

Puteți depune și retrage din portofelul Abra în mai multe moduri diferite, inclusiv prin bănci, casieri sau orice criptomonedă.

Instrucțiuni detaliate despre cum să cumpărați și să vindeți diferite criptomonede, să vă retrageți prin diferite opțiuni de depunere și să efectuați alte funcții pot fi găsite în tutorialul oficial Abra Aici.

Despre Abra

despre portofelul abra

Abra a fost fondată în 2014 de Bill Barhydt, un antreprenor în serie cu peste 20 de ani de experiență în industria plăților. Abra are sediul central în Silicon Valley, cu un birou suplimentar în Manila, Filipine.

Abra a atras atenția investitorilor de renume la scurt timp după lansare. În 2015, Abra a anunțat investiții din seria A de la parteneri precum First Round Capital, Ratan Tata și American Express Ventures. Versiunea beta a Abra pentru iOS și Android a fost lansată mai târziu în acel an.

Abra a funcționat inițial ca o aplicație obișnuită de investiții, permițând utilizatorilor să depună monede fiduciare și să cumpere acțiuni, obligațiuni și ETF-uri. La începutul anului 2017, însă, Abra a decis să sprijine bitcoin. Până la sfârșitul anului, Abra a sprijinit monedele ETH și peste 50 de monede fiduciare. În 2018, Abra a adăugat 20 de criptomonede noi în aplicație.

Astăzi, Abra are sediul în Mountain View, California. Informații complete despre echipă și informații de contact sunt disponibile online la Abra.com.

Cuvânt final

Abra este o aplicație globală de investiții disponibilă în peste 150 de țări. Aplicația vă permite să depuneți bani prin carduri de credit, transferuri bancare sau numerar, apoi folosiți acești bani pentru a cumpăra peste 200 de criptomonede, peste 40 de monede fiduciare, acțiuni, ETF-uri și alte active.

Abra funcționează ca o aplicație de portofoliu și un portofel bitcoin. Fondurile din contul dvs. Abra pot fi denominate în orice monedă, deși toate sunt deținute oficial în bitcoin. Aplicația Abra deține cheile dvs. private pe dispozitivul dvs., iar aceste chei private nu părăsesc niciodată dispozitivul. Vă puteți recupera bitcoinul oricând cu o frază de recuperare de 13 cuvinte, creată atunci când configurați aplicația.

În cele din urmă, Abra face investițiile criptografice rapide, ușoare și accesibile pentru utilizatorii din întreaga lume – iar funcționalitatea aplicației continuă să crească în fiecare an.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map